Svěží suché bílé víno s ovocným projevem a kulatou kyselinkou. Tóny které můžete objevit v chuti nebo buketu vína: Karamelizované: Med Citrusové ovoce: Grapefruit Tropické ovoce: Ananas, Banán, Cukrový meloun, Marakuja, Mango Vařené ovoce: Kandované ovoce
Plné, chutné nazrálé bílé víno se středně dlouhou dochutí. Tóny které můžete objevit v chuti nebo buketu vína: Karamelizované: Karamel, Slad Kouřové: Dub Zemité: Mokrá břidlice, Slanost minerálu Mikrobiologické: Máslo, Chlebová kůrka Jádrové ovoce: Hruška Tropické ovoce: Ananas, Banán, Cukrový meloun Vařené ovoce: Jablečný kompot
Velké víno vyrobené z hroznů sklizených ze staré vinice s břidlicovým podložím. U tohoto vína je získaný potenciál výsledkem trpělivého čekání od okamžiku sklizně až po lahvování. Lisování a usazování hroznů, poté okamžitá intonace pro kvašení v nových sudech s stáčením v klíčových okamžicích. Víno zraje více než 16 měsíců v sudech, poté je víno lahvováno a poté odpočívá po dobu 8 měsíců před uvedením na trh. Tóny které můžete objevit v chuti nebo buketu vína: Karamelizované: Karamel, Slad Kouřové:&n
Suché, skvěle pitelné růžové víno s ovocnými tóny z Francie. Tóny které můžete objevit v chuti nebo buketu vína: Mikrobiologické: Jogurt, Smetana Bobulové ovoce: Hrozny, Jahoda, Lesní jahoda, Červený rybíz, Maliny Citrusové ovoce: Grapefruit
Polosuché, skvěle pitelné růžové víno s ovocnými tóny z Francie. Tóny které můžete objevit v chuti nebo buketu vína: Mikrobiologické: Jogurt, Smetana Bobulové ovoce: Hrozny, Jahoda, Lesní jahoda, Červený rybíz, Maliny Citrusové ovoce: Grapefruit
Líbivé, polosladké růžové víno z francouzské vinařské oblasti Val de Loire. Tóny které můžete objevit v chuti nebo buketu vína: Kořenité: Vanilka Mikrobiologické: Jogurt, Smetana Bobulové ovoce: Jahoda, Lesní jahoda, Červený rybíz, Černý rybíz, Maliny Vařené ovoce: Jahodová marmeláda
Velmi plné suché červené víno s příjemnou tříslovinou a krásným plným ovocným projevem. Cuvée odrůd Cabernet franc a Cabernet sauvignon, kvašení probíhá v nerezu, následně 50% vína jde do dubových sudů. Po 6 měsících se víno zkupážuje zpět dohromady. Tóny které můžete objevit v chuti nebo buketu vína: Dřevité: Mírně ožehnuté dřevo Peckové ovoce: Švestka, Třešeň, Višeň Bobulové ovoce: Černý rybíz Sušené ovoce: Sušená švestka Rostlinné: Černý čaj Karamelizované: Čokoláda
Velmi plné červené víno s dlouhou dochutí. Skvělý Cabernet Sauvignon z výjmečného terroir magmatických hornin. Po sklizni se nechá 45 dní s matolinama v nerezovém tanku. Následně hrubá filtrace a víno zraje v dubových sudech po dobu 16 měsíců. Po lahvování víno zraje rok na lahvi a teprve potom jde do prodeje. Tóny které můžete objevit v chuti nebo buketu vína: Dřevité: Mírně ožehnuté dřevo, Sladké dřevo Kouřové: Pražená káva, Kakao Peckové ovoce: Švestka, Třešeň, Višeň Bobulové ov
Plný suchý Crémant z Loiry se středně dlouhou dochutí. Tóny které můžete objevit v chuti nebo buketu vína: Zemité: Slanost minerálu Mikrobiologické: Kvasnice, Bílý chléb Jádrové ovoce: Zelené jablko Citrusové ovoce: Grapefruit Květinové: Luční květiny