Mandle v bílé čokoládě obalené malinovým prachem mohou být zdravou a chutnou svačinkou. Jsou snadno přenosné a skvěle se hodí jako rychlá svačina na cestách, ve škole nebo v práci. Skloubí se zde výborné chuťové kombinace křupavých mandlí, sladké bílé čokolády s kyselostí a svěžestí malin. Malinový prach dává této pochoutce krásný vizuální vzhled s růžovou barvou, což ji činí atraktivní nejen chuťově, ale i vizuálně. Je to skvělá volba pro slavnostní příležitosti nebo jako elegantní dárek. Mandle jsou boh
Mandle v čokoládové polevě obalené skořicí mohou být zdravou a chutnou svačinkou. Jsou snadno přenosné a skvěle se hodí jako rychlá svačina na cestách, ve škole nebo v práci. Skloubí se zde výborné chuťové kombinace křupavých mandlí, sladké čokolády a kořeněné skořice. Mandle jsou bohaté na zdravé tuky, bílkoviny, vlákninu, vitamín E, hořčík a další živiny. Pomáhají snižovat hladinu špatného cholesterolu a podporují zdraví srdce. Kombinace bílkovin a zdravých tuků z mandlí spolu s rychlým zdrojem energie
Pokud patříte mezi milovníky oříškových másel a podobných krémů, věříme, že do praliné s chutí karamelizovaných lískových oříšků a mandlí se zamilujete na první ochutnání. Praliné je extra jemná krémová pasta, vyrobená pouze ze tří surovin, kterou lze mlsat jen tak nebo ji můžete přidat do svých dezertů, ať už pečených nebo těch raw. Složení: lísková jádra 40% , kokosový cukr 40% , mandle 20%. Alergeny: produkt obsahuje skořápkové plody a může obsahovat podzemnici olejnou (arašídy), sezamová semena.
Lyofilizace je proces, při kterém jsou jahody prudce zmraženy a následně je zmražená voda uvnitř ovoce vypařena. Ovoce si díky tomuto speciálnímu postupu udržuje vlastnosti své čerstvé podoby a to bez jakýchkoliv přidaných látek. Zůstává jeho objem, barva, textura a chuť i maximální obsah vitamínů a minerálů, které by byly při sušení tepelnou cestou zničeny. Navíc je úžasně křupavé! Jahody jsou jedním z největších zdrojů vitamínu C, který podporuje naši imunitu. Jako jeden z mála druhů ovoce, obsahují jah
Lyofilizace je proces, při kterém je ovoce prudce zmraženo a následně je zmražená voda uvnitř ovoce vypařena. Ovoce si díky tomuto speciálnímu postupu udržuje vlastnosti své čerstvé podoby a to bez jakýchkoliv přidaných látek. Zůstává jeho objem, barva, textura a chuť i maximální obsah vitamínů a minerálů, které by byly při sušení tepelnou cestou zničeny. Navíc je úžasně křupavé! V mangu najdeme hned tři druhy antioxidantů- vitamín C, E a betakaroten. Společně pomáhají tělu posilovat imunitní systém, boj
Lyofilizace je proces, při kterém je ovoce prudce zmraženo a následně je zmražená voda uvnitř ovoce vypařena. Ovoce si díky tomuto speciálnímu postupu udržuje vlastnosti své čerstvé podoby a to bez jakýchkoliv přidaných látek. Zůstává jeho objem, barva, textura a chuť i maximální obsah vitamínů a minerálů, které by byly při sušení tepelnou cestou zničeny. Navíc je úžasně křupavé! Mučenka je nádherná rostlina známá po celém světě a oblíbená pro své nádherné květy a vynikající plody nabité mnoha prospěšnými
100% mandlová mouka vyrobena z velmi jemně namletých loupaných mandlí. Vhodná na výrobu mandlového cukroví, pečiva, makronek. Složení: mandle. Obsahuje alergeny – mandle. Výživové hodnoty na 100g výrobku: energetická hodnota 2423 kJ/603 kcal; bílkoviny 21 g; tuky 54g, toho nasycené mastné k. 4,59g; sacharidy 10 g z toho cukry 4,7 g; vláknina 12 g; sůl 0,002g.
Lyofilizace je proces, při kterém jsou maliny prudce zmraženy a následně je zmražená voda uvnitř ovoce vypařena. Ovoce si díky tomuto speciálnímu postupu udržuje vlastnosti své čerstvé podoby a to bez jakýchkoliv přidaných látek. Zůstává jeho objem, barva, textura a chuť i maximální obsah vitamínů a minerálů, které by byly při sušení tepelnou cestou zničeny. Navíc je úžasně křupavé! Fíky jsou velkým zdrojem energie a to díky vysokému obsahu fruktózy, tedy ovocného cukru. Mimo to ale obsahují velké množstv
bišek má květy sytě červeného zbarvení a nakyslé chuti, jejichž konzumace účinně působí na snížení krevního tlaku a pozitivně ovlivňuje funkce ledvin, močového měchýře, plic, srdce a sleziny. Ze sušených květů Ibišku připravujeme osvěžující nápoj bohatý na vitamín C, minerály a antioxidanty. Vědci z Tchaj-wanu zjistili, že se v něm také vyskytují polyfenoly, které jsou schopné zaútočit na rakovinné buňky v mozku a kůži a neutralizovat je. ALERGENY: Produkt obsahuje oxid siřičitý a siřičitany. Alergeny: pr
Lyofilizace je proces, při kterém jsou jahody prudce zmraženy a následně je zmražená voda uvnitř ovoce vypařena. Ovoce si díky tomuto speciálnímu postupu udržuje vlastnosti své čerstvé podoby a to bez jakýchkoliv přidaných látek. Zůstává jeho objem, barva, textura a chuť i maximální obsah vitamínů a minerálů, které by byly při sušení tepelnou cestou zničeny. Navíc je úžasně křupavé! Jahody jsou jedním z největších zdrojů vitamínu C, který podporuje naši imunitu. Jako jeden z mála druhů ovoce, obsahují jah