Pšeničný křehký chléb se sýrem. Ideální jako příloha k salátům, předkrmům, polévkám či vínu.
Pšeničný křehký chléb se sýrem, rajčaty a bazalkou. Ideální jako příloha k salátům, předkrmům, polévkám či vínu.
Pšeničný křehký chléb se sýrem a česnekem. Ideální jako příloha k salátům, předkrmům, polévkám či vínu.
Pšeničný křehký chléb s olivami a česnekem. Ideální jako příloha k salátům, předkrmům, polévkám či vínu.
Pšeničný křehký chléb se sýrem a česnekem. Ideální jako příloha k salátům, předkrmům, polévkám či vínu.
Křehké pšeničné řezané plátky se sýrem a pažitkou.
Chutná a křupavá kombinace pšeničné mouky, sýru gouda, lněného semínka, droždí a špetky mořské soli. Výsledkem jsou tenké, křehké a chutné plátky. Carakteristika a výhody “Plochý plátkový” tvar – dobře se hodí k namáčení do omáček, dá se rozlomit na malé kousky a použít je k přípravě malých sendvičů či snacků Všechny ingredience, které se při výrobě používají, jsou přírodní, a to včetně aromatických látek. Nepoužívají se žádná umělé barviva, všechny jsou z přírodních surovin. V recepturách se používá cel
Chutná a křupavá kombinace pšeničné a žitné mouky, sýru, lněného semínka, droždí, česneku a špetky mořské soli. Výsledkem jsou tenké, křehké a chutné plátky. Carakteristika a výhody “Plochý plátkový” tvar – dobře se hodí k namáčení do omáček, dá se rozlomit na malé kousky a použít je k přípravě malých sendvičů či snacků Všechny ingredience, které se při výrobě používají, jsou přírodní, a to včetně aromatických látek. Nepoužívají se žádná umělé barviva, všechny jsou z přírodních surovin. V recepturách se
Chutná a křupavá kombinace pšeničné a žitné mouky, sýru, lněného semínka, droždí a špetky mořské soli. Výsledkem jsou tenké, křehké a chutné plátky. Carakteristika a výhody “Plochý plátkový” tvar – dobře se hodí k namáčení do omáček, dá se rozlomit na malé kousky a použít je k přípravě malých sendvičů či snacků Všechny ingredience, které se při výrobě používají, jsou přírodní, a to včetně aromatických látek. Nepoužívají se žádná umělé barviva, všechny jsou z přírodních surovin. V recepturách se používá c
Chutná a křupavá kombinace pšeničné a žitné mouky, sýru, lněného semínka, droždí a špetky mořské soli. Výsledkem jsou tenké, křehké a chutné plátky. Carakteristika a výhody “Plochý plátkový” tvar – dobře se hodí k namáčení do omáček, dá se rozlomit na malé kousky a použít je k přípravě malých sendvičů či snacků Všechny ingredience, které se při výrobě používají, jsou přírodní, a to včetně aromatických látek. Nepoužívají se žádná umělé barviva, všechny jsou z přírodních surovin. V recepturách se používá c
Chutná a křupavá kombinace pšeničné a žitné mouky, sýru, lněného semínka, droždí, česneku a špetky mořské soli. Výsledkem jsou tenké, křehké a chutné plátky. Carakteristika a výhody “Plochý plátkový” tvar – dobře se hodí k namáčení do omáček, dá se rozlomit na malé kousky a použít je k přípravě malých sendvičů či snacků Všechny ingredience, které se při výrobě používají, jsou přírodní, a to včetně aromatických látek. Nepoužívají se žádná umělé barviva, všechny jsou z přírodních surovin. V recepturách se
Chutná a křupavá kombinace pšeničné mouky, sýru gouda, lněného semínka, droždí a špetky mořské soli. Výsledkem jsou tenké, křehké a chutné plátky. Carakteristika a výhody “Plochý plátkový” tvar – dobře se hodí k namáčení do omáček, dá se rozlomit na malé kousky a použít je k přípravě malých sendvičů či snacků Všechny ingredience, které se při výrobě používají, jsou přírodní, a to včetně aromatických látek. Nepoužívají se žádná umělé barviva, všechny jsou z přírodních surovin. V recepturách se používá cel
Pšeničný křehký chléb se sýrem, rajčaty a bazalkou