Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť. V malém množství prohloubí a zvýrazní chuť jakéhokoliv pokrmu.
Sušené plody vinné révy. Chutné jsou samotné, lze je ale použít i při pečení a vaření. Mají výraznou sladkou chuť. Mají větší rozměr než jiné rozinky a jsou o poznání světlejší.
Himálajská růžová sůl je nerafinovaná. Neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva. V přírodě se vyskytuje přirozeně pod pákistánskými červeně zbarvenými horami.
Dopřejte si vysoký obsah hořčíku jedině s kešu ořechy!
Když zdravé mlsání, tak mandle, které obsahují významné množství hořčíku, draslíku a železa.
Křupavý a výživný mls, který osvěží jakoukoliv směs oříšků. Para ořechy se také mohou vařit, péct a používat při výrobě cukrovinek.
Hrubá mořská sůl bohatá na minerály a bez obsahu přidaných látek. Je ideální do mlýnků na sůl, k vaření zeleniny, rýže, těstovin, ke grilování ryb a zeleniny, také do solných koupelí.
Hrách je velmi sytý a vydatný, v kombinaci se zeleninou a obilovinami poskytuje bílkoviny vysoké kvality. Z tohoto půleného vykouzlíte kaši nebo výtečnou polévku za pár minut!
Zelená čočka má plochá semínka s velkým významem pro lidský organismus. Je to vysoce energetická a výživná luštěnina s nízkým obsahem tuků.Je také výborným zdrojem nerozpustné a rozpustné vlákniny.Doplňuje zásoby železa ,vitamíny skupiny B.
Zapečené křupavé müsli s karobem. Vyrobené v biopekárně Country Life. Bez přidaného cukru, slazené pšeničným sirupem. Chutná skvěle v rostlinném nápoji nebo jako součást dezertů.
Úžasná oříšková chuť. Využití najde v salátech nebo jako univerzální příloha slaných i sladkých pokrmů. !!Akční cena z důvodu minimální trvanlivosti do 10.10.2022!!
Vyvážený zeleninový bujón dodá vašim jídlům skvělou chuť. Čistě rostlinný, bezlepkový, bez glutamátu, přidaných zvýrazňovačů chuti a ztužených tuků. V praktickém balení v podobě kostek v biokvalitě.
Kešu ořechy mají lehce nasládlou a jemnou delikátní chuť. Dají se využít v klasických sladkých receptech, ale i v exotických pokrmech. Pro lepší stravitelnost je můžete namáčet i pražit. Jejich rozmixováním získáte navíc další širokou škálu použití.
Rýžový sirup je oblíbený pro svou neutrální chuť a všestranné použití. Dá se použít naprosto univerzálně, zejména na pečení. Vychutnat si ho můžete třeba s jogurtem a oříšky. Hodí se na oslazení kaší, nákypů, křupavé granoly…
Černá čočka s bílým vnitřkem je nejdrobnějším druhem čočky. Po uvaření má tmavou hnědo-zelenou barvu a zachovává si svůj tvar. Má příjemnou sotva znatelnou mořskou chuť, hodí se do kombinace s mořskými řasami, do miso polévky, do salátů, ale i všude jinde.