Neprůhledná tmavě třešňově červená. Ve vůni jsou vnímány vůně zralého černého a červeného lesního ovoce, sušeného ovoce koření, s něčímzemitým a dřevitým. Čerstvé, šťavnaté, kompaktní, středně hluboké na patře s jemnou tříslovinou Původ: Colchagua – Chile Složení: 100% CarmenéreStáří vinice: 10-14 letZrání: 12 měsíců v sudechz francouzského dubuZákladní analýza:Alkohol 15%Ph 3,59Celková kyselost 3,13 g/lZbytkový cukr 3,38 g/lOcenění:96 points Tim Atkin MW2021ENCIERR
Chuť je koncentrovaná směsí černého ovoce. Taniny jsou jemné struktury, ale nejsou dominantní a tmavá čokoláda na středním patře je obohacuje a doplňuje. Závěr je bohatý na černé švestky s příchutí ostružin a borůvky. Region: Peralillo‑Colchagua Složení: 40% Carmenére, 30% Cabernet Sauvignon, 16% Syrah, 10% Petit Verdot, 4% Mouverde Sklizeň: ruční sběrDoba zrání: 12 měsíců ve francouzskýchdubových sudech.Obsah alkoholu: 15,1%Celková kyselost: 4,28 g/lZbytkový
Víno je velmi sytě červené barvy s fialovými odlesky. Vůně má velmi dobrou intenzitu a odhaluje svěží aroma zralého červeného ovoce. Je velmičisté a dobře definovatelné. Doprovázejí ho lehké opečené a grilované tóny, které vínu ovšem nedominují. Nechybí ani pro Carmenére typické kořeněné tóny. Víno se prodává v dřevěné kazetě. Původ: Colchagua - ChileSložení: 50% Carmenere, 25% Syrah, 25% Petit verdotStáří vinice: 10 až 20 letZrání: 18 měsíců v suduz franc