Ghí je čistý máselný tuk s chutí a vůní másla, ale s jinými vlastnostmi. Je ideální ke smažení, nepřepaluje se. Vydrží až rok, nemusí se chladit. Má blahodárné účinky na vaše zdraví. A v neposlední řadě krásně voní a dobře chutná.
Bio ghíčko je vyrobené z másla, a to z mléka od krav chovaných v ekologickém zemědělství. Krávy se od dubna do října pasou na trávě a v této době splňují kriteria kvality grass-fed. Nedostávají preventivně antibiotika a hormony. Maso i mléko obsahují větší množství vitamínů, minerálů a např. kyselinu CLA, která pomáhá snižovat tuky v těle, hladinu cholesterolu a pomáhá budovat svalovou hmotu.
Ghí je čistý máselný tuk s chutí a vůní másla, ale s jinými vlastnostmi. Je ideální ke smažení, nepřepaluje se. Vydrží až rok, nemusí se chladit. Má blahodárné účinky na vaše zdraví. A v neposlední řadě krásně voní a dobře chutná.
Velká rodina si žádá velkou sklenici. A ten nejlepší obsah. A to BIO ghíčko je. Ovšem stejný obsah i objem si zaslouží i vášnivý kuchař. Ten po něm sáhne pokaždé, když nasadí kuchařskou čepici. Pustí se do sofistikovaného receptu pro partu přátel. Čím to je, že je to tak křehké, voňavé, jemné, křupavé? No, dělal/a jsme to na ghíčku! WOW! A jako bonus je dobré trávení. Po jídle vám není těžko, vyživujete nervový systém a mozek a vaše střevo je v bezpečí před záněty.
Až otevřete modré víčko a přivoníte si, recepty vám v hlavě budou naskakovat samy. Potřebujete uvařit rychlou večeři pro celou rodinu a doma je jen okoralý chleba? Chleba obalte v ušlehaném vajíčku a opečte na ghíčku. Potřete hořčicí, posypte pažitkou nebo nakrájenou cibulkou a jste královna kuchyně! Všichni si budou chtít přidat. Ghíčko udělá z každého jídla delikatesu!