Velice lehké a svěží Sangiovese z italské Umbrie, která na severu sousedí s Toskánskem a Sangiovese. Odrůda Sangiovese je jinak základem pro známá vína jako Chianti, Brunello apod. Má krásně fialovou, rubínově červenou barvu, voní po čerstvém ovoci a lékořici. Víno má velice svěží, lehkou a vyváženou chuť plnou ovoce s jemnou tříslovinou. Hodí se k těstovinám, salámům a sýrům.
Orvieto je jedno z celosvětově nejznámějších bílých vín Itálie. Vyrábí se z odrůdy Grechetto, která pochází z rodinného vinařství Castello di Corbara z italské Umbrie, která na severu souse- dí s Toskánskem. Orvieto je velice vyvážené suché víno se světle žlutou barvou slámy, v chuti je cítit zralé ovoce a náznak meruňky s jemnými minerálními tóny. Velmi příjemné lehké víno s komplexní chutí. Hodí se ke konzumaci s těstovinami, předkrmy a rybami.
Umbria IGT je červené suché víno se zeměpisným označením původu z italské Umbrie, kdyzákladem vína je odrůda Sangiovese, ke které se přidává Merlot. Hrozny rostou na úrodné půděbohaté na písek ve vhodné nadmořské výšce, což je základem pro vysokou kvalitu vína, kterévoní po zralém červeném ovoci, švestkách a kaštanech a má plnou a kulatou chuť s měkkýmitaniny. Hodí se k předkrmům, těstovinám, salámům a sýrům.
Starobylá odrůda Grechetto z italské Umbrie pěstovaná již starými Etrusky před více než 3000lety a je základem pro slavné Orvieto. Hrozny rostou ve výšce 200 m.n.m. v jílovité půdě asbírají se zvlášť. To je charakteristické pro chuť odrůdy Grechetto. Kvalita tohoto vína bylaoceněna na mezinárodních výstavách. Má jemné ovocné aroma po hruškách a meruňkácha jeho chuť je vyvážená s ovocnými tóny a jemnou kyselinkou. Hodí se k předkrmům, sýrůma k bílému masu.
Orvieto Classico Superiore oceněné na mnoha mezinárodních soutěžích pochází z rodinného vinařství z italské Umbrie a vyrábí se z odrůd Grechetto a Sauvignon Blanc. Víno je velice komplexní a má velmi světlou žlutou barvu, voní po broskvích a meruňkách a vyniká svěží a ovocnou chutí s dobře vyváženou kyselinkou a harmonickou chutí. Hodí se k předkrmům, čerstvým sýrům a k bílému masu.