Fondánová poleva na moučníky - punčové řezy, věnečky, větrníky Poleva je lesklá, jemně roztíratelná, čistě bílá, dá se barvit potravinářskou barvou Voní po cukru, chuť je sladká, konzistence krémovitá, pastovitá Použití: na 1 kg fondánu přidáme cca 50 ml vody a za stálého míchání zahřejeme na 40°C - připravujeme ve vodní lázni - teplota nesmí přesáhnout 50°C, ohřev musí být plynulý - jinak se poškodí mikro rystalická konzistence fondánu!!!! Složení: cukr, glukozový cukr, voda 10,3%, ztužovadla: sacharoza(
PECIČKY Hořká čokoláda vhodná pro modelování, potahování, do fontán a výrobu pralinek.Obsah kakaa 48%, obsah kakaového másla 31%.Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkový extrakt.Temperační teploty: rozehřívání 45-50°C, krystalizace 29-30°C, pracovní 30,8°C.
PECIČKY Hořká čokoláda vhodná pro modelování, potahování, do fontán a výrobu pralinek.Obsah kakaa 60%, obsah kakaového másla 35%.Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkový extrakt.Temperační teploty: rozehřívání 45-50°C, krystalizace 29-30°C, pracovní 30,8°C.
Výběrová mléčná čokoláda s vysokým obsah kakaa převážně původem z Ecuadoru (36%) a kakaového másla (34%), s garancí původu, vyvážené, zemité, kakaové chuti.Vhodná pro modelování, potahování, plnění, polévání, do ganache 1,5:1 se smetanou a výrobu pralinek.Složení: plnotučné mléko v prášku, kakaová hmota a kakové máslo, cukr, emulgátor: sójový lecitin E322, přírodní vanilkový extrakt.Temperační teploty: rozehřívání 43-45°C, krystalizace 27,6°C, pracovní 29,5°C. PECIČKY
Exkluzívní vysoce kvalitní bílá čokoláda se zvýšeným podílem kakaového másla.Složení: cukr, kakaové máslo 30%, sušené mléko plnotučné, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkový extrakt.Celkový obsah tuku: 34%Obsah mléčného tuku: 3,5%Vhodná pro cukrářské a pralinkářské zpracování. Temperační teploty: rozehřívání:40-42°C, krystalizace: 26,5-27,2°C, pracovní: 28,4-29,1°C. PECIČKY
PECIČKY Hořká čokoláda vhodná pro modelování, potahování, do fontán a výrobu pralinek.Obsah kakaa 70%, obsah kakaového másla 42%.Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkový extrakt.Temperační teploty: rozehřívání 45-50°C, krystalizace 29-30°C, pracovní 30,8°C.
PRO DOKONALÝ ZÁŽITEK A BEZPROBLÉMOVÝ PROVOZ ČOKOLÁDOVÉ FONTÁNY DOPORUČUJEME POUŽITÍ SPECIÁLNÍ ČOKOLÁDY DO FONTÁNY A PRO FONDUE. TATO ČOKOLÁDA MÁ JINÉ VLASTNOSTI, NEŽ KLASICKÉ POLEVY A ČOKOLÁDY. JE TO DÁNO VYŠŠÍM OBSAHEM KAKAOVÉHO MÁSLA , KTERÉ JE V BĚŽNÝCH ČOKOLÁDÁCH NAHRAZOVÁNO ROSTLINNÝMI TUKY. TYTO ČOKOLÁDY NEHRUDKUJÍ TATO ČOKOLÁDA JE 60%
PRO DOKONALÝ ZÁŽITEK A BEZPROBLÉMOVÝ PROVOZ ČOKOLÁDOVÉ FONTÁNY DOPORUČUJEME POUŽITÍ SPECIÁLNÍ ČOKOLÁDY DO FONTÁNY A PRO FONDUE. TATO ČOKOLÁDA MÁ JINÉ VLASTNOSTI, NEŽ KLASICKÉ POLEVY A ČOKOLÁDY. JE TO DÁNO VYŠŠÍM OBSAHEM KAKAOVÉHO MÁSLA , KTERÉ JE V BĚŽNÝCH ČOKOLÁDÁCH NAHRAZOVÁNO ROSTLINNÝMI TUKY. TYTO ČOKOLÁDY NEHRUDKUJÍ TATO ČOKOLÁDA JE MLÉČNÁ , JEMNÁ A VELICE LAHODNÁ VÝBORNÁ S OVOCEM VHODNÁ PRO DĚTSKÉ OSLAVY A PÁRTY
NÁPLŇ URČENÁ NA PROKLÁDÁNÍ DORTŮ, NÁPLŇ O CROISSANTŮ, BRIOŠEK, MŘÍŽKOVÝCH KOLÁČŮ. VÝBORNÁ DO ŠLEHAČEK A KRÉMŮ Složení: voda, cukr, modifikovaný škrob, rafinovaný palmový tuk, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, zahušťovadla (E460, E466, E407, E415), aroma, barviva (E150d, 171), regulátor kyselosti E334, sůl, konzervant E202, emulgátor E435
ČOKOLÁDOVÁ PASTA - MLÉČNÁ ČOKOLÁDA S OŘÍŠKY VYNIKAJÍCÍ CHUŤ KONZISTENCE JE PEVNĚJŠÍ NEŽ U NÁPLNĚ VHODNÁ DO ŠLEHAČEK , TĚST , KRÉMŮ A ZMRZLIN POUŽÍVÁ SE I JAKO NÁPLŇ DO PRALINEK , ZÁKUSKŮ, ZÁVINŮ Složení: voda, cukr, modifikovaný škrob, rafinovaný palmový tuk, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, zahušťovadla (E460, E466, E407, E415), aroma, barviva (E150d, 171), regulátor kyselosti E334, sůl, konzervant E202, emulgátor E435
KARAMEL - MLÉČNÁ ČOKOLÁDA VYNIKAJÍCÍ CHUŤ KONZISTENCE JE PEVNĚJŠÍ NEŽ U NÁPLNĚ VHODNÁ DO ŠLEHAČEK , TĚST , KRÉMŮ A ZMRZLIN POUŽÍVÁ SE I JAKO NÁPLŇ DO PRALINEK , ZÁKUSKŮ, ZÁVINŮ Složení: voda, cukr, modifikovaný škrob, rafinovaný palmový tuk, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, zahušťovadla (E460, E466, E407, E415), aroma, barviva (E150d, 171), regulátor kyselosti E334, sůl, konzervant E202, emulgátor E435
Složení: cukr, rostlinný tuk, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (11%), sušená syrovátka, lískooříšková pasta, sojový lecitin, aroma, mléko, sója, lískové oříšky Skladujte v suchu a chladu Pevnější pasta vhodná do šlehaček, těst, krémů a zmrzlin, ale i jako náplň do pralinek, zákusků a závinů s výraznou chutí lískových oříšků
Popis: Hotová hořká poleva v peckách, dobře rozpustná. K máčení vánočního cukroví. Složení výrobku: cukr, rostlinné plně ztužené tuky (palma a palmová jádra v různém poměru), nízkotučné kakao 20 -22 %(min. 20%), emulgátor sojový lecitin, aroma. Alergeny: 6 - sója
PECIČKY, KTERÉ SE NEROZPUSTÍ PŘI PEČENÍ VÝBORNÉ DO MUFFIN, BÁBOVEK , LITÝCH KOLÁČŮ, COOKIES VHODNÉ PRO ZAPÉKÁNÍ DO TĚST A PRO DEKORACI UDRŽUJTE V SUCHU HMOTNOST : 500 G SLOŽENÍ : KAKAOVÁ HMOTA, CUKR, ROSTLINNÝ TUK, KAKAOVÝ PRÁŠEK SE SNÍŽENÝM OBSAHEM TUKU, EMULGÁTOR ( SÓJOVÝ LECITIN )
BÍLÁ POLEVA V PECKÁCH VYSOKÉ KVALITY , DOBŘE ROZPUSTNÁ. PRO SVŮJ LESK JE IDEÁLNÍ K DEKORACI CUKROVÍ. POLEVU ROZPOUŠTÍME VE VODNÍ LÁZNI NEBO V MIKROVLNNÉ TROUBĚ.