Kultury pro přípravu Bio rjaženka na domácí použití, 1 sáček pro 1-5L mléka.
Mlékárenské kultury na výrobu jogurtů, také jsou vhodné na výrobů tvrdých sýrů. K těmto kulturám se nepřidává sušené mléko ani žádná zahuštovadla...Jogurt je husté konzistence. Pro přímé očkování na 100l.
Syřidlo Fromase je možno použít při výrobě sýrů a jiných mlékarenských výrobků i v domácím podmínkách.
Sáček pro výrobu domácího jogurtu. 1 sáček pro zakvašení 1-5l mléka (až 50l jogurtů). Z hotového jogurtu zakvasíte až 10x, libovolné množství mléka. Sáček obsahuje minimálně 1x109 živých kultur v 1g, Lactobacillus delbrueckii sp.bulgaricus, Streptococcus salivarius sp. Thermophilus. Kmeny jsou použité z přírodních zdrojů a nejsou geneticky modifikovány.
Sáček pro výrobu domácího jogurtu. 1 sáček pro zakvašení 1-5l mléka. Obsahuje minimálně 1x109 živých kultur v 1g - Lactobacillus delbrueckii sp.bulgaricus, Streptococcus salivarius sp. Thermophilus. Kmeny jsou použité z přírodních zdrojů a nejsou geneticky modifikovány. Uchování:0-10°C, není povoleno uchovávat otevřené sáčky.
Sáček pro přípravu pravého domácího bulharského jogurtu + bifido kultury. 1 sáček pro zakvašení 1-5l mléka (až 50l jogurtů). Z hotového jogurtu zakvasíte až 10x, libovolné množství mléka. Sáček obsahuje minimálně 1x109 živých kultur v 1g - Laktobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium bifidum , Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium adolescentis. Kmeny jsou použité z přírodních zdrojů a nejsou geneticky modifik
1 sáček kultury pro přípravu tvarohu pro domácí použití - na 1-5L mléka.Obsahuje minimálně 1x109 živých kultur v 1g, Liofilizované mikroorganismy, Druhy: Lactococcus lactis sp. lactis, Lactococcus lactis sp. diacetylactis, Lactococcus lactis sp. cremoris, Leuconostoc mesenteroides sp. cremoris, Streptococcus thermophilus.. Kmeny jsou použité z přírodních zdrojů a nejsou geneticky modifikovány.
1 sáček mlékárenské kultury na domácí přípravu bio kefíru - pro zpracování 1-5l mléka. Obsahuje minimálně 1x109 živých kultur v 1g, Lactococcus lactis sp. lactis, Lactococcus lactis sp. diacetylactis, Lactococcus lactis sp. cremoris, Leuconostoc mesenteroides sp. cremoris, Candida kefyr, Saccharomyces unisporus, Bifidobacterium complex: B. bifidum, B. infantis, B. longum, B. breve, B. adolescentis. Kmeny jsou použité z přírodních zdrojů a nejsou geneticky modifikovány.
1 sáček kultury pro domácí přípravu zakysané smetany - na 1-5L mléka. Obsahuje minimálně 1x109 živých kultur v 1g, Liofilizované mikroorganismy, Druhy: Lactococcus lactis sp. lactis, Lactococcus lactis sp. lactis biovar. diacetylactis, Lactococcus lactis sp. cremoris, Leuconostoc mesenteroides sp. Cremoris. Kmeny jsou použité z přírodních zdrojů a nejsou geneticky modifikovány.
Sáček pro výrobu domácího acidofilního mléka. 1 sáček pro zakvašení 1-5l mléka. Obsahuje minimálně 1x109 živých kultur v 1g, Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus acidophilus. Kmeny jsou použité z přírodních zdrojů a nejsou geneticky modifikovány.
Kultury pro DOMÁCÍ přípravu bifido acidofilního mléka - 1 sáček pro zpracování 1-5 l mléka. Kmeny jsou použité z přírodních zdrojů a nejsou geneticky modifikovány.
Mlékárenské kultury na DOMÁCÍ přípravu kavkazského kefíru - 1 sáček pro zakvašení 1-5 l mléka (až 50l kefíru). Z hotového kefíru zakvasíte až 10x, libovolné množství mléka.
Obsah sáčku je určený pro domácí výrobu čerstvého domácího sýru - 1 sáček pro zakvašení 1-5 l mléka.
Mikrobiální syřidlo s deklarací, GMO free” a Kosher k výrobě sýrů a jiných mlékárenských výrobků nejen v domácích podmínkách. Je určené pro výrobu sýrů všech typů. Splňuje i vegetariánské požadavky.