Houbovou Bujónku lze použít k vaření polévek, dochucení omáček a masových či zeleninových směsí. Krásně dodá chuť při vaření rýže, bulguru, kuskusu apod. Jejímu použití se meze nekladou. Je plná chuti hub. Základem jsou houby, zelenina, koření a bylinky.
Hovězí Bujónku lze použít k vaření polévek, dochucení omáček a masových či zeleninových směsí. Je plná chuti hovězího masa. Základem je hovězí maso z českých chovů a zelenina.
Kuřecí Bujónku lze použít k vaření polévek, dochucení omáček a masových či zeleninových směsí. Je plná chuti kuřecího masa. Základem je kuřecí maso z českých chovů a zelenina.
Zeleninovou Bujónku lze použít k vaření polévek, dochucení omáček a masových či zeleninových směsí. Je plná chuti zeleniny. Základem je zelenina, koření a bylinky..