Světlý ležák, spodně kvašený, třikrát chmeleno nejlepšímí českými chmely, vařeno klasickou metodou dekokčního rmutování na dva rmuty. Pivo se vyznačuje vyváženou chutí.lt;/p>
New England IPA, což je pivní styl pocházející ze severovýchodu USA, kde se tento pivní styl poprvé objevil. Při vaření se do něj přidávají ovesné vločky, aby pivo získalo více bílkovin. Je to takové to pivo, co ve sklenici vypadá jako pomerančový džus s troškou pěny, nikterak přehnaně hořké, šťavnaté a ovocné s převahou tropických plodů a citrusů. Neprůstřelný zákal je sice to, co člověku padne do oka jako první, nicméně ten při vaření NEIPA není prvotním cílem.
American Pale Ale - plné, světlé pivo, svrchně kvašené, nefiltrované a nepasterizované, chmelené metodou dry hopping 2 druhy chmelů. Pivo příjemné plnosti, svěží hořkostí s vůni po zralých mandarinkách, citrónové kůře, čerstvém jehličí.
11% ochucené pivo – světlý ležák, spodně kvašené, vařeno ze tří druhů humnových sladů. Při jeho výrobě byl kladen důraz na vyváženost sladké, jemně hořké a kyselé chuti a vůni po krvavých pomerančích.
Silné světlé pivo svrchně kvašené, chmeleno metodou dry hopping pěti druhy nejkvalitnějších zahraničních chmelů. Pivo je výrazně hořké s vůní a chuti po citrusech.
Světlý ležák, spodně kvašené, třikrát chmeleno nejlepšími českými chmely, vařeno klasickou metodou dekokčního rmutování na II. rmuty. Pivo se vyznačuje vyšší hořkostí a je výraznější.
Světlý ležák, spodně kvašené, vařeno ze tří druhů humnových sladů. Při jeho výrobě byl kladen důraz na vyváženost sladké, jemně hořké a kyselé chuti a vůni po krvavých pomerančích.
Polotmavý ležák, spodně kvašené, vařené ze dvou druhů humnového sladu, třikrát chmeleno nejlepšími českými chmely. Doporučujeme pro jeho vyváženou chuť, jeho plnost a jantarovou barvu.