Udírna Borniak s novou odkapávací miskou zlepšující proudění vzduchu a odvod tuků. Nové seřizovací nožičky, které lze nahradit kolečky pro lepší pohyb udírny . Změnila se konstrukce vnitřní komory a vylepšily další drobné prvky ovlivňující lepší chod zařízení. Algoritmus řízení teploty zůstává stejný jako u předchozích digitálních modelů SIMPLE. Mistr grilu radí Jak vyudit bůček Dřevo na uzení - jaké je to nejlepší? Jak naložit maso na uzení Všechny rady
Udírna je vybavena novou odkapávací miskou zlepšující proudění vzduchu a odstraňování tuků. Nové seřizovací nožičky, které lze nahradit kolečky, která podpoří lepší pohyb udírny . Změnila se konstrukce vnitřní komory a vylepšily další drobné prvky ovlivňující lepší chod zařízení. Algoritmus řízení teploty zůstává stejný jako u předchozích digitálních modelů SIMPLE. Mistr grilu radí Jak vyudit bůček Dřevo na uzení - jaké je to nejlepší? Jak naložit maso na uzení Všechny rady
Digitální nerezová udírna o objemu 150 l vybavená novou odkapávací miskou zlepšující proudění vzduchu a odstraňování tuků. Nové seřizovací nožičky, které lze nahradit kolečky. Změnila se konstrukce vnitřní komory a vylepšili další drobné prvky ovlivňující lepší chod zařízení. Algoritmus řízení teploty zůstává stejný jako u předchozích digitálních modelů SIMPLE. Mistr grilu radí Jak vyudit bůček Dřevo na uzení - jaké je to nejlepší? Jak naložit maso na uzení Všechny rady
Digitální udírna o objemu 70 l s automatickým generátorem kouře na dřevěnou štěpku, s novým odkapávacím plechem a výškově seřiditelnými nožičkami s možností výměny za kolečka. Mistr grilu radí Jak vyudit bůček Dřevo na uzení - jaké je to nejlepší? Jak naložit maso na uzení Všechny rady