Celé pufované pšeničné zrno je lehce oslazeno čistým javorovým sirupem. Vynikající k snídani s mlékem či jogurtem, do různých müsli směsí nebo jen tak samotné či s čerstvým ovocem.
Tato brusnice klikva aneb lidově kanadské brusinky není na rozdíl od konvenčních brusinek sířena a je slazen pouze čistou jablečnou šťávou. Má příjemnou, sladkou a lehce nakyslou chuť.
Maca peruánská je malá rostlina z peruánský And, kde se jí v nadmořské výšce 3 500 m n. m. náramně daří. Svoje účinky potvrzuje již 6000 let, kdy ji na náhorních plošinách pěstovali Inkové. V Peru věřili, že vysoko nad vrcholky hor žijí bohové a jeden z nich zvaný Virakoča jim rostlinu seslal, aby jim usnadnil těžký život v nepředvídatelných životních podmínkách, a pojmenoval ji Ma-ca – „rostlina přicházející z výšin, aby posílila“.
Kokosové ořechy, ze kterých je získáván náš strouhaný kokos, se pěstují tradičním ekologickým způsobem. Kokosy jsou rozlousknuty a po odstranění hnědé slupky nastrouhány, ošetřeny vodní parou a šetrně usušeny.
Přírodní třtinový cukr surový má příjemnou typickou chuť a vůni, která lehce připomíná karamel či med. Výborně nahrazuje rafinovaný bílý cukr v jakémkoli pokrmu.
Tato kukuřičná zrna, vhodná pro přípravu popcornu, byla vypěstována v souladu s pravidly ekologického zemědělství. Domácí popcorn je chutnou klasikou pro příjemný filmový večer. Můžete si ho osolit či osladit třtinovým cukrem.
Tyto sušenky jsou upečeny v malé rodinné pekárně z celozrnné špaldové mouky se štědrou dávkou strouhaného kokosu a špetkou mletého zázvoru. Špalda je původní druh pšenice.
MOJE SUŠENKY čokoládové obsahují kousky poctivé 60% hořké čokolády, místo bílého cukru přírodní třtinový cukr a místo palmového tuku kokosový olej. Čokoládová chuť je umocněna kakaem, špetkou Bourbon vanilky a mořské soli.
Sušená třtinová šťáva panela je vlastně přírodní třtinový cukr, získávaný původním způsobem bez odstranění melasy. Šťáva vytékající během drcení třtinových stvolů je zahušťována odpařováním.
Tato loupaná na velké kusy krájená rajčata naložená v rajčatové šťávě byla vyrobena v Itálii z čerstvých bio rajčat uzrálých na slunci do červena. Během šetrné přípravy si rajčata uchovávají přirozenou chuť, zvýrazněnou naložením do šťávy z rajčat. Jsou vynikající do omáček na těstoviny, do zeleninových pokrmů, na pizzu.
Tato loupaná na velké kusy krájená rajčata naložená v rajčatové šťávě byla vyrobena v Itálii z čerstvých bio rajčat uzrálých na slunci do červena. Během šetrné přípravy si rajčata uchovávají přirozenou chuť, zvýrazněnou naložením do šťávy z rajčat. Jsou vynikající do omáček na těstoviny, do zeleninových pokrmů, na pizzu.
Mladý zelený hrášek vypěstovaný v Itálii podle zásad ekologického zemědělství se rychle doveze do zpracovacího závodu, kde je vyloupán, očištěn, zalit solným roztokem a zavařen do plechovek. Od sklizně do zavaření neuplyne více než 5 hodin.
Přirozená sladkost této kukuřice je daná použitou odrůdou kukuřice cukrové. Sklizená kukuřice se rychle doveze do zpracovacího závodu, kde je vyloupána, očištěna, zalita solným roztokem a zavařena do plechovek.
Ručně sbírané zelené olivy několik měsíců fermentují, a poté jsou naloženy v nefiltrovaném extra panenském olivovém oleji. Tento tradiční způsob odstranění hořkosti bez použití louhu je sice delší, ale garantuje olivy plné chuti a vůně.
Tato brusnice klikva aneb lidově kanadské brusinky není na rozdíl od konvenčních brusinek sířena a je slazena pouze čistou jablečnou šťávou. Má příjemnou, sladkou a lehce nakyslou chuť.