Terina svatého Jakuba s letními lanýži 100g Terrine de coquille Saint Jacques á la truffe d'été.
Královská langustová polévka s kořením 780cl SUPREME de LANGOUSTINES aux EPICES Atelier Bernard MAROT v této polévce na bázi měkkýšů čerpá veškerou podstatu langusty. Z toho se extrahuje coulis s omamnou vůní. Vařený s rybami, zeleninou a vylepšený nádechem koření, bude tento vrchol vyjadřovat celou škálu vůní na vašem talíři. Receptura pochází z know-how předků a skládá se pouze z přírodních produktů a neobsahuje žádné přísady.
Růžové krevety se zeleným kari a citrónem 100g CREVETTES Roses au Curry Vert & Citron Kombinace růžových krevet s kari kořením s nádechem kokosu, zázvoru a citronu pro získání hladké textury.
Lososový duet s krémem fraiche, limetky a sůl z Guérande 90g Duo SAUMONS Crème & Citron Vert Sel de Guérande Objevte toto jemné duo lososa a uzeného lososa doprovázeného krémem fraîche a osvěžující limetkovou šťávou s trochou limetkové kůry, nádechem pažitky a špetkou Guérandské soli
Mořské plody s kari 100g FRUITS DE MER au Curry Tento inovativní recept nabízí slávky vařené s čerstvou smetanou a bylinkami pro jedinečnou chuť. Kari nenápadně zdůrazňuje chuť mušlí, aniž by maskovalo chuť, a díky slané chuti přináší tomuto přípravku nádech exotiky. Užijte si s našimi mini toasty, tyčinkami, krekry. Ideální také jako horká k rýži a čerstvým těstovinám.
Humrová terina se solí z Guérande 100g Terrine HOMARD à la Fleur de Sel de Guérande Tento recept vám představí humra originálním a překvapivým způsobem. Díky své pěnové struktuře se chuť humra rozplyne v ústech a probudí vaše chuťové buňky s náznakem mořské soli z Guérande
Lilek makrela a řecká feta - 100g Maquereau d'aubergine et Feta Grecque Překvapivě sladká pomazánka, která dobře mísí makrelu s fetou a lilkem. Nový výtvor Bernarda Marota, který dává své znalosti o produktech z mořských plodů ve prospěch našich chuťových pohárků tím, že je sublimuje a inovuje stále více a více s každým novým receptem. Již tři generace dělá z dílny Bernarda Marota rybí konzervy a její úspěch je neúspěšný, což je okamžik potěšení zaručovaný každým kousnutím tohoto jednoduše vynikajícího re
Krab Tourteau s citrusem a sůl z Guérande 100g CRABE TOURTEAU aux Agrumes & Sel de Guérande Vychutnejte si tento lahodný recept připravený z krabího masa doprovázeného kombavou a citronovou šťávou, vše s nádechem guérandské soli.
Hummus růžové bobule, řepa a kozí sýr 110g Houmous rose baies & chèvre Složení: Červená řepa 44,4%, krém fraiche 27,8%, cizrna 15,2%, kozí SÝR 10%, extrakt z červené řepy 1%, sůl z Guérande, koření a aromatické látky (včetně růžových bobulí 0,18%), koncentrovaná citronová šťáva, zahušťovadlo: agar.
Červená cibule konfitovaná s Portským vínem 110g - Confit d´oignons rouges au Porto Klasický konfit z červené cibule , obohacený Portským vínem a příchutí pepře Espelette. Výborné na toasty nebo s grilovanými bagetami, které doprovází vaše foie gras a venkovské teriny.
Černá tapenáda s ančovičky a kapary- 100g Tapenade noire Câpres & Anchois. Pravá Provensálská tapenada . Bernard MAROT se zde vrací ke klasice, spojenectví mezi slanými příchutěmi černé olivy a ančovičky, vše vylepšené několika kapary a trochou citronové šťávy. Lahodné čerstvé ve sklenici na salát, spárované s vinaigretou. Ideální jako doplněk ke grilovaným rybám.
Grilovaná cuketa s kozím sýrem a medem 100g Courgettes Grillées Chèvre & Miel. Tento recept si můžete vychutnat čerstvý na toastu pří aperitivu nebo jako doplněk k salátům, předkrmům.
Pomazánka z mrkve s medem a kachna se zeleným pepřem - 100g Tartinable de canard au poivre vert et carrottes au miel Vychutnejte si tento originální recept složený z mrkve vařené v medu spolu s nakrájenými kousky kachny vylepšenými jemnou chutí zeleného pepře. Výborně spárované s čočkou z Le Puy.
Artyčoková pomazánka s letním lanýžem - 100 g Tartinable d'artichaut à la truffe d'été Vychutnejte si tento originální recept z artyčoku smíchaný s jemností letního lanýže v kombinaci s nádechem hořčice a krémem fraîche.
Pomazánka z humus, papriky a ricotta -100g Tartinable Hoummous, poivrons et ricotta. Objevte tento polepšený recept Humusu s jeho paprikou a ricottou vylepšený nádechem soli Guérande.