Černé perle o velikosti cca. 4 mm používají se v cukrářské výrobě na zdobení dortů, zákusků a dezertů
Cukrové krystalky o velikosti 2 mm k dekoraci cukrářských výrobků a čokoládových pralinek
Ideální pro zdobení čokoládové pěny, krémů a dalších měkkých dezertů, kterým propůjčují křupavý charakter Vhodné i do jogurtů
Čokoládové sekané válečky z belgickéhořké čokolády 44 % Vhodné na pečení (termostabilní do 200°C) a zdobení v cukrářské výrobě (cookies, muffiny, brownies) a jako posypy na zmrzlinu
Cukrové perličky k dekoraci cukrářských výrobků a čokoládových pralinek
Křupavé kuličky ve slaném karamelu Ideální pro zdobení čokoládové pěny, krémů a dalších měkkých dezertů, kterým propůjčují křupavý charakter vhodné i do jogurtů
Krokantní cereální kuličky máčené v kvalitní bílé čokoládě ( 68, 5 %)