Andolfo Nunzio & c. S.r.l., Via G. Porzio 4 - Is. F3, I 80143 Napoli

Masseria Andolfo fazole Cannellini 340 g (Fazole Cannellini - Masseria Andolfo)

Masseria Andolfo fazole Cannellini 340 g (Fazole Cannellini - Masseria Andolfo)

Fazole Cannellini se vyznačují zvláště krémově bílou barvou. Mají jemnou chuť a jemnou konzistenci. Cannellini fazole jsou široce používané v italské a mezinárodní kuchyni pro první chody, saláty a polévky Minestrone. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 2-3 dnů. Složení: rehydratované sušené fazole, voda, sůlZemě původu: ItálieHmotnost pevného podílu po odkapání 250g.

koupit
Masseria Andolfo cizrna 350 g (Cizrna ve slaném nálevu.)

Masseria Andolfo cizrna 350 g (Cizrna ve slaném nálevu.)

Cizrna je jednou z nejoblíbenějších luštěnin po celém světě. Díky vysokému obsahu bílkovin a energetickým vlastnostem jsou součástí tradiční kuchyně mnoha zemí. Cizrna je široce používána v typických receptech italské kuchyně: výborná jak samotná, tak s dalšími přísadami, jako jsou těstoviny, chléb nebo některá zelenina.Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 2-3 dnů. Složení: rehydratovaná sušená cizrna, voda, sůlZemě původu: ItálieHmotnost pevného podílu po odkapání 230g.  

koupit
Masseria Andolfo hrášek - extra jemný 330 g (Extra jemný hrášek ve skle - Masseri Andolfo)

Masseria Andolfo hrášek - extra jemný 330 g (Extra jemný hrášek ve skle - Masseri Andolfo)

Hrášek extra jemný ve sklenicích se stal důležitou složkou těch nejvybranějších jídel. Díky šetrnému procesu zpracování zůstává hrášek krásně šťavnatý a má vynikající chuť. Prémiový hrášek je nejen poctivě vybíraný, ale také šetrně konzervovaný. Je uvařený, proto je možno jej ihned konzumovat. Výrobky se používají ve studené kuchyni (do salátů nebo jako zeleninová obloha), ale i na vaření (hrachové polévky apod.). Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 2 dnů. Složení: hrášek, voda, cukr, sůl, pří

koupit
Masseria Andolfo rajčatová passata Rustica 680 g (Passata di pomodoro Rustica - pasírovaná rajčata jemně rozdrcená s mírnou přítomností semen)

Masseria Andolfo rajčatová passata Rustica 680 g (Passata di pomodoro Rustica - pasírovaná rajčata jemně rozdrcená s mírnou přítomností semen)

Pro ty, kteří běhají, ale nevzdávají se chuti jsou rajčata naší Pomorustica jemně rozdrcená, tak aby poskytla větší konzistenci a zanechala mírnou přítomnost semen, které dodávají vašim pokrmům nádech naší tradice. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 2-3 dnů. Složení: rajčata, sůl, regulátor kyselosti: kyselina citronová.Země původu: Itálie

koupit
Masseria Andolfo fazole Borlotti 340 g (Fazole Borlotti - Masseria Andolfo)

Masseria Andolfo fazole Borlotti 340 g (Fazole Borlotti - Masseria Andolfo)

Fazole Borlotti jsou luštěniny s intenzivní a rozhodnou chutí s vynikajícími nutričními vlastnostmi. Fazole Borlotti jsou široce používány v italské kuchyni, zejméne pro přípravu polévek a prvních chodů. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 2-3 dnů. Složení: rehydratované sušené fazole Borlotti, voda, sůlZemě původu: ItálieHmotnost pevného podílu po odkapání 250g.

koupit
Masseria Andolfo čočka 400 g (Čočka ve slaném nálevu.)

Masseria Andolfo čočka 400 g (Čočka ve slaném nálevu.)

Obohaťte svůj jídelníček o luštěniny a připravte si rychlý oběd, lehký čočkový salát, pomazánku,čočkové karbanátky nebo polévku. Stačí otevřít plechovku a můžete ihned konzumovat. Má vysoký obsah bílkovin. Velmi vhodná pro sportovce.Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 2-3 dnů. Složení: čočka 60%, voda, rajče 2%, sůl.Země původu: ItálieHmotnost pevného podílu po odkapání 240g.

koupit
Masseria Andolfo rajčatová passata 690 g (Passata di pomodoro - pasírovaná rajčata)

Masseria Andolfo rajčatová passata 690 g (Passata di pomodoro - pasírovaná rajčata)

Naše passata je omáčka připravená podle středomořských tradic a je získávána z nejpečlivějších výběrů surovin pro přípravu pokrmů. Od nejjednodušších po nejpropracovanější, které dodávají vaší představivosti nádech zdravé pravosti surovin.Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 2-3 dnů. Složení: rajčata, sůl, regulátor kyselosti: kyselina citronová.Země původu: Itálie

koupit
Masseria Andolfo rajčatová passata s bazalkou 690 g (Passata di pomodoro con Basilico - pasírovaná rajčata s bazalkou)

Masseria Andolfo rajčatová passata s bazalkou 690 g (Passata di pomodoro con Basilico - pasírovaná rajčata s bazalkou)

Naše passata je omáčka připravená podle středomořských tradic a je získávána z nejpečlivějších výběrů surovin pro přípravu pokrmů. Od nejjednodušších po nejpropracovanější, které dodávají vaší představivosti nádech zdravé pravosti surovin. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 2-3 dnů. Složení: rajčata, sůl, regulátor kyselosti: kyselina citronová, bazalkaZemě původu: Itálie

koupit
Masseria Andolfo neloupaná cherry rajčata 400 g (Pomodorini - celá neloupaná cherry rajčata v rajčatové šťávě)

Masseria Andolfo neloupaná cherry rajčata 400 g (Pomodorini - celá neloupaná cherry rajčata v rajčatové šťávě)

Bohatá a intenzivní chuť rajčat je umožněna zpracováním, které probíhá několik hodin po sklizni a konzervováno přirozeně šťávou. Idealní pro rybí recepty. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 2-3 dnů. Složení: cherry rajčata, rajčatový šťáva.Země původu: Itálie

koupit
Masseria Andolfo neloupaná cherry rajčata Datterini 400 g (Pomodorini Datterini - celá neloupaná cherry rajčata Datterini v rajčatové šťávě)

Masseria Andolfo neloupaná cherry rajčata Datterini 400 g (Pomodorini Datterini - celá neloupaná cherry rajčata Datterini v rajčatové šťávě)

Bohatá a intenzivní chuť rajčat Datterina je umožněna díky zpracováním, které probíhá několik hodin po sklizni a konzervováno přirozeně šťávou. Idealní pro rybí recepty. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 2-3 dnů. Složení: cherry rajčata Datterini, rajčatová šťáva, sůl.Země původu: ItálieHmotnost pevného podílu po odkapání 240g.

koupit
Masseria Andolfo krájená rajčata od 400 g (Pomodori a cubetti - krájená rajčata v rajčatové sťávě)

Masseria Andolfo krájená rajčata od 400 g (Pomodori a cubetti - krájená rajčata v rajčatové sťávě)

Oloupaná rajčata nakrájená na kostky udržují veškerou svěžest čerstvě nasbíraných rajčat s intenzivním aroma, vyjadřující výbuch chutí. Ideální pro přípravu pizzy. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 2-3 dnů. Složení: rajčatová dužina, rajčatový šťáva, regulátor kyselosti: kyselina citronová.Země původu: Itálie

koupit
Masseria Andolfo loupaná rajčata San Marzano dell´Agro Sarnese-Nocerino DOP od 400 g (Pomodoro pelati San Marzano dell´Agro Sarnese-Nocerino DOP - celá loupaná rajčata)

Masseria Andolfo loupaná rajčata San Marzano dell´Agro Sarnese-Nocerino DOP od 400 g (Pomodoro pelati San Marzano dell´Agro Sarnese-Nocerino DOP - celá loupaná rajčata)

Rajčata San Marzano, které jsou nezaměnitelné svou chutí a nutričními vlastnostmi jsou známé a oceňované po celém světě. Typický produkt společnosti Agro Nocerino pochází z kultivačního procesu předávaného z otce na syna a také z jeho zpracování. Za tímto účelem získává nadvládu chráněného původu D.O.P. Rajčata San Marzano jsou skutečně jedinečným chuťovým zážitkem.Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 2-3 dnů. Složení: celá loupaná rajčata San Marzano, rajčatová šťáva San Marzano, sůl.Země půvo

koupit
Masseria Andolfo loupaná rajčata od 400 g (Pomodori Pelati - loupaná rajčata v rajčatové šťávě)

Masseria Andolfo loupaná rajčata od 400 g (Pomodori Pelati - loupaná rajčata v rajčatové šťávě)

V kuchyni nám nemužou chybět Pomodori Pelati s jejich plnou chutí a chutí čerstvých rajčat. Od aperitivů po pizzu pro jejich pravou a nezaměnitelnou chuť. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 2-3 dnů. Složení: loupaná rajčata, rajčatová šťáva, sůl, regulátor kyselosti: kyselina citronová.Země původu: ItálieHmotnost pevného podílu po odkapání 240g.

koupit