Džem je připravován podle staré receptury mnichy ve francouzském trapistickém opatství Panny Marie ze Sept-Fons.
Borůvky se často řadí mezi tzv. superpotraviny. Obsahují totiž velkou spoustů vitaminů a minerálních látek. Pomáhají při střevních potížích, posilují imunitní systém, snižují hladinu cholesterolu v krvi a dokonce regenerují oční barvivo. Borůvkový džem navíc skvěle chutná. Džem je připravován podle staré receptury mnichy ve francouzském trapistickém opatství Panny Marie ze Sept-Fons.
Višně jsou bohatým zdrojem draslíku, vitaminu C a vápníku. Kromě toho také pročišťují organismus. Višňový džem je výborná pochoutka, která zároveň pomáhá v prevenci vzniku zánětů a kožních onemocnění. Džem je připravován podle staré receptury mnichy ve francouzském trapistickém opatství Panny Marie ze Sept-Fons.
Meruňky obsahují velké množství zdraví prospěšných látek. Např. beta-karoten, který brání propuknutí rakoviny a zvyšuje celkovou obranyschopnost organismu. Pravidelná dávka v podobě meruňkového džemu pomáhá zpomalovat stárnutí a díky obsahu kyseliny listové snižuje riziko demence. Džem je připravován podle staré receptury mnichy ve francouzském trapistickém opatství Panny Marie ze Sept-Fons.
Snížený obsah cukru! Z minerálních látek je v jahodě zastoupen převážně draslík, zinek, hořčík, síra, vápník a pak některé netypické prvky jako je bór, fluór, kobalt či molybden. Jsou také výrazným zdrojem tekutin, jelikož plody jsou tvořeny z 87 % z vody. Oproti ostatním druhům ovoce obsahují malý podíl přírodních cukrů. Dále podporují metabolismus, snižují nachlazení, pomáhají při léčbě chorob srdce.
Kdo má rád citrónové koláče ví, že připravit domácí náplň není zrovna hračka. Tak proč si to pro jednou neulehčit... Citronový krém Lemon Curd je vyráběn z čerstvých vajec, třtinového cukru, citronové sťávy a másla, díky tomu má svěží a lahodnou chuť.Je to jedna z oblíbených krémových sladkostí v La Casa del Gusto: má neodolatelné krémové složení a zvláštní chuť díky kombinaci másla a citronu. Jedná se o tradiční anglický výrobek, který je základem pro mnoho receptů a cukrovinek podávaných k
Jedlé kaštany nejen výborně chutnají. Látky, které obsahují, pomáhají i při čistění jater.