Vpichovací a ponorný teploměr, splňuje nároky HACCP, lze doplnit vstupní kalibrací. Tenká sonda pro rychlý odečet teploty. Baterie je součástí balení. Možno zajistit i kalibrační protokol. Ochrana proti vlhkosti IPx7 - tedy zvládne ponoření do 1m 30min.
Kvalitní vpichovací a ponorný teploměr, splňuje nároky HACCP, lze doplnit vstupní kalibrací. Rozlišení 0,1°C. Baterie je součástí balení. Střední kvalitativní třída. Částečná ochrana proti vlhkosti prostředí, nelze oplachovat pod tekoucí vodou celý, jen sondu.
Vpichovací a ponorný teploměr, splňuje nároky HACCP, lze doplnit vstupní kalibrací. Tenká sonda délky 30 cm pro rychlý odečet teploty. Baterie je součástí balení. Možno zajistit i kalibrační protokol. Ochrana proti prachu a vlhkosti IP67 - tedy kompletně odolný vůči prachu a ve vodě 30min do hloubky 1m.
Roztok pro čištění pH elektrod od používaných pH metrů vhodný pro mlékárenské provozy. Rozpouští bílkoviny, tuky, anorganické usazeniny a další.
Tento pH-metr je nezbytnou součástí provozů kde je nutné kontrolovat hodnoty pH měkkých potravin, např. sýrů, krémů, masa, ovoce...
Spolehlivý a velice přesný pH metr se sondou do tekutin. Automatická teplotní kompenzace. Dvoubodová kalibrace.
Náhradní sonda k pH metru Voltcraft 100. Vhodná do tekutin. Včetně kabelu 1m.
Digitální minutka s velkými čísly se snadným ovládáním a s magnetem na připevnění na zadní straně.
Kalibrační protokol pro digitální teploměry Sunartis. Možno objednat s těmito druhy teploměrů. Kalibrační protokol je potřeba pro splnění potřeb systému HACCP.
Elektrolyt pro pH elektrody. K uchovávání, regeneraci a dlouhodobému skladování. Výhodnější balení pro větší provozy. Elektrody jsou součástí pH metru.
Kalibrační roztok pro pH 4,01 pro přesné nastavení tedy kalibraci pH metrů. Výhodnější balení 1 litr pro větší provozy. Kalibraci je vhodné provádět v určitém časovém rozmezí nebo podle četnosti požívání. Postup kalibrace je popsán v návodu k pH metru.
Kalibrační roztok pro pH 7,01 pro přesné nastavení tedy kalibraci pH metrů. Výhodnější balení 1 litr pro větší provozy. Kalibraci je vhodné provádět v určitém časovém rozmezí nebo podle četnosti požívání. Postup kalibrace je popsán v návodu k pH metru.
Výměnná vpichovací sonda k pH metru Voltcraft 100. Možno použít do pevnější sýřeniny. Pomocník při určení bodu tažnosti při výrobě tažených sýrů typu Korbáčky a Mozzarella.
Digitální laboratorní teploměr s kablíkem 1m a alarmem. Splňuje nároky HACCP, lze doplnit vstupní kalibrací. Tenká sonda pro rychlý odečet teploty. Baterie je součástí balení. Kvalitní podstavec. Možno zajistit i kalibrační protokol. Ochrana proti prachu a vlhkosti IP65 - odolné proti vniknutí prachu a stříkající vodě.