Černucha setá, lidově také černý kmín, velmi zajímavá do čerstvých sýrů svou jemnou chutí i drobným vzhledem. Dávkovat jemně, vytváří pak zajímavé černé tečkování. Ekonomické balení
Vhodná na povrchové nasolování sýrů a povrchovou afinaci kůrky. Pro solné nálevy. Balení pro hygienické a suché uchování soli.
Vhodná na povrchové nasolování sýrů a povrchovou afinaci kůrky. Pro solné nálevy. Pro doplnění zásob.
Vhodná na povrchové nasolování sýrů a povrchovou afinaci kůrky. Pro solné nálevy. Pro doplnění zásob.
Vhodná na povrchové nasolování sýrů a povrchovou afinaci kůrky. Pro solné nálevy. Podpora zrání kůrky u tvrdých a polotvrdých sýrů. Vhodná do mlýnků na koření.
Vhodná na nasolování všech sýrů na sucho i na povrchovou afinaci kůrky. Vhodná pro solné nálevy.
Vhodná na povrchové nasolování sýrů a povrchovou afinaci kůrky. Pro solné nálevy. Podpora zrání kůrky u tvrdých a polotvrdých sýrů. Vhodná do mlýnků na koření. Balení pro hygienické a suché uchování soli.
Části indického keře Salsoa Stocksi se vaří v solném roztoku. Krystalická sůl tak získá svou osobitou chuť a lákavou hnědo-červenou barvu. Zvýšený obsah sulfanu a železa. Náhradní náplň/sáček. Využití dle chuti v kuchyni, především orientální a při dochucení a nasolení sýrů a tvarohových pomazánek i dezertů. Příjemná lehká chuť po vajíčkách. Vhodná i do mlýnku.
Mořská sůl uzená přírodním kouřem bukových pilin. Náhradní náplň/sáček. Využití dle chuti v kuchyni i při dochucení a nasolení sýrů a tvarohových pomazánek. Vhodná i do mlýnku.