Obchod podomácku nabízí vše pro domácí výrobu potravin vína a lihovin. Turbo kvasnice, kvasinky, enzymy a aromata na ochucení lihovin.
Krásná skleněná nádoba na med Vám určitě udělá radost. Sladké medové potěšení tak bude ještě příjemnější! Med v této Kilner sklenici bude i krásným originálním dárkem do jakékoli domácnosti. Sklenice se dodává spolu s dřevěnou dávkovací paličkou.
Džbánek s uchem Kilner o objemu 0,54 litrů je skvělý na míchané nápoje, koktejly, domácí limonády nebo punč či svařené víno. Ručně vyráběné skleněné nádoby od společnosti Kilner jsou známe svou kvalitou a tradicí. Společnost vyrábí skleněné nádoby od roku 1842. Rozměry sklenice Kilner 0,54 l:Svařené víno ve sklenici Kilner Šířka: 150 mm Výška: 135 mm Délka: 233 mm Obsah sklenice: 0,54 litrů Země původu: Velká Brotánie Návod na domácí růžovou limonádu: Složení domácí limonády:Kilner - skleněn
Třešňový soudek pro zrání lihovin Třešňový soudek o objemu 8 litrů s podstavcem, pípou i zátkou Menší třešňové soudky jsou ideální pro každého, kdo si chce vyzkoušet různé procesy stárnutí a zrání všemožných druhů lihovin klasickým způsobem. Jednou z nejmagičtějších stránek při výrobě alkoholu je právě to, co se začne dít teprve měsíce a roky po jeho vydestilování. Prvotní, čerstvě vyrobený destilát je tvrdý a nekomplikovaný produkt. Poté, co je umístěn do dřevěného sudu, se z něj po určité době vynoří
Třešňový soudek pro zrání lihovin Třešňový soudek o objemu 5 litrů s podstavcem, pípou i zátkou Malé třešňové soudky jsou ideální pro každého, kdo si chce vyzkoušet různé procesy stárnutí a zrání všemožných druhů lihovin klasickým způsobem. Jednou z nejmagičtějších stránek při výrobě alkoholu je právě to, co se začne dít teprve měsíce a roky po jeho vydestilování. Prvotní, čerstvě vyrobený destilát je tvrdý a nekomplikovaný produkt. Poté, co je umístěn do dřevěného sudu, se z něj po určité době vynoří
Třešňový soudek pro zrání lihovin Třešňový soudek o objemu 3 litry s podstavcem, pípou i zátkou Malé třešňové soudky jsou ideální pro každého, kdo si chce vyzkoušet různé procesy stárnutí a zrání všemožných druhů lihovin klasickým způsobem. Jednou z nejmagičtějších stránek při výrobě alkoholu je právě to, co se začne dít teprve měsíce a roky po jeho vydestilování. Prvotní, čerstvě vyrobený destilát je tvrdý a nekomplikovaný produkt. Poté, co je umístěn do dřevěného sudu, se z něj po určité době vynoří
Morušový soudek pro zrání lihovin Morušový soudek o objemu 8 litrů s podstavcem, pípou i zátkou Menší morušové soudky jsou ideální pro každého, kdo si chce vyzkoušet různé procesy stárnutí a zrání všemožných druhů lihovin klasickým způsobem. Jednou z nejmagičtějších stránek při výrobě alkoholu je právě to, co se začne dít teprve měsíce a roky po jeho vydestilování. Prvotní, čerstvě vyrobený destilát je tvrdý a nekomplikovaný produkt. Poté, co je umístěn do dřevěného sudu, se z něj po určité době vynoří
Morušový soudek pro zrání lihovin Morušový soudek o objemu 5 litrů s podstavcem, pípou i zátkou Malé morušové soudky jsou ideální pro každého, kdo si chce vyzkoušet různé procesy stárnutí a zrání všemožných druhů lihovin klasickým způsobem. Jednou z nejmagičtějších stránek při výrobě alkoholu je právě to, co se začne dít teprve měsíce a roky po jeho vydestilování. Prvotní, čerstvě vyrobený destilát je tvrdý a nekomplikovaný produkt. Poté, co je umístěn do dřevěného sudu, se z něj po určité době vynoří
Morušový soudek pro zrání lihovin Morušový soudek o objemu 3 litry s podstavcem, pípou i zátkou Malé morušové soudky jsou ideální pro každého, kdo si chce vyzkoušet různé procesy stárnutí a zrání všemožných druhů lihovin klasickým způsobem. Jednou z nejmagičtějších stránek při výrobě alkoholu je právě to, co se začne dít teprve měsíce a roky po jeho vydestilování. Prvotní, čerstvě vyrobený destilát je tvrdý a nekomplikovaný produkt. Poté, co je umístěn do dřevěného sudu, se z něj po určité době vynoří
Jalovcový soudek 8 litrů Jalovcový soudek o objemu 8 litrů s podstavcem, pípou i zátkou Menší jalovcové soudky jsou ideální pro každého, kdo si chce vyzkoušet různé procesy stárnutí a zrání všemožných druhů lihovin klasickým způsobem. Jednou z nejmagičtějších stránek při výrobě alkoholu je právě to, co se začne dít teprve měsíce a roky po jeho vydestilování. Prvotní, čerstvě vyrobený destilát je tvrdý a nekomplikovaný produkt. Poté, co je umístěn do dřevěného sudu, se z něj po určité době vynoří hnědý,
Jalovcový soudek pro zrání lihovin Jalovcový soudek o objemu 3 litry s podstavcem, pípou i zátkou Malé jalovcové soudky jsou ideální pro každého, kdo si chce vyzkoušet různé procesy stárnutí a zrání všemožných druhů lihovin klasickým způsobem. Jednou z nejmagičtějších stránek při výrobě alkoholu je právě to, co se začne dít teprve měsíce a roky po jeho vydestilování. Prvotní, čerstvě vyrobený destilát je tvrdý a nekomplikovaný produkt. Poté, co je umístěn do dřevěného sudu, se z něj po určité době
Jalovcový soudek pro zrání lihovin Jalovcový soudek o objemu 3 litry s podstavcem, pípou i zátkou Malé jalovcové soudky jsou ideální pro každého, kdo si chce vyzkoušet různé procesy stárnutí a zrání všemožných druhů lihovin klasickým způsobem. Jednou z nejmagičtějších stránek při výrobě alkoholu je právě to, co se začne dít teprve měsíce a roky po jeho vydestilování. Prvotní, čerstvě vyrobený destilát je tvrdý a nekomplikovaný produkt. Poté, co je umístěn do dřevěného sudu, se z něj po určité době
Jasanový soudek pro zrání lihovin Jasanový soudek o objemu 10 litrů s podstavcem, pípou i zátkou Menší jasanové soudky jsou ideální pro každého, kdo si chce vyzkoušet různé procesy stárnutí a zrání všemožných druhů lihovin klasickým způsobem. Jednou z nejmagičtějších stránek při výrobě alkoholu je právě to, co se začne dít teprve měsíce a roky po jeho vydestilování. Prvotní, čerstvě vyrobený destilát je tvrdý a nekomplikovaný produkt. Poté, co je umístěn do dřevěného sudu, se z něj po určité době vynoří
Jasanový soudek pro zrání lihovin Jasanový soudek o objemu 8 litrů s podstavcem, pípou i zátkou Menší jasanové soudky jsou ideální pro každého, kdo si chce vyzkoušet různé procesy stárnutí a zrání všemožných druhů lihovin klasickým způsobem. Jednou z nejmagičtějších stránek při výrobě alkoholu je právě to, co se začne dít teprve měsíce a roky po jeho vydestilování. Prvotní, čerstvě vyrobený destilát je tvrdý a nekomplikovaný produkt. Poté, co je umístěn do dřevěného sudu, se z něj po určité době vynoří
Jasanový soudek pro zrání lihovin Jasanový soudek o objemu 5 litrů s podstavcem, pípou i zátkou Malé jasanové soudky jsou ideální pro každého, kdo si chce vyzkoušet různé procesy stárnutí a zrání všemožných druhů lihovin klasickým způsobem. Jednou z nejmagičtějších stránek při výrobě alkoholu je právě to, co se začne dít teprve měsíce a roky po jeho vydestilování. Prvotní, čerstvě vyrobený destilát je tvrdý a nekomplikovaný produkt. Poté, co je umístěn do dřevěného sudu, se z něj po určité době vynoří
Jasanový soudek pro zrání lihovin Jasanový soudek o objemu 3 litry s podstavcem, pípou i zátkou Malé jasanové soudky jsou ideální pro každého, kdo si chce vyzkoušet různé procesy stárnutí a zrání všemožných druhů lihovin klasickým způsobem. Jednou z nejmagičtějších stránek při výrobě alkoholu je právě to, co se začne dít teprve měsíce a roky po jeho vydestilování. Prvotní, čerstvě vyrobený destilát je tvrdý a nekomplikovaný produkt. Poté, co je umístěn do dřevěného sudu, se z něj po určité době vynoří