Vítejte v Zicoffee.. Káva Zicoffee pochází z malé, lokální pražírny s tradicí více jak 20 let. Naši zákazníci si cení její brilantně vyváženou chuť, které je dosaženo středním stupněm pražení našeho mistra pražiče. Exploze vůně po každém otevření balení je vždy to, na co se naši zákazníci těší nejvíce. Naše sáčky…
Tato 100% arabika je pěstovaná ve vulkanické půdě v předhůří jihoamerických Kordiller (Andy), která dává místní kávě výtečnou chuť. Má lahodnou chuťovou plnost a výrazné aroma po ovoci. Káva je často popisována jako sametová a má velice vyváženou chuť. Káva Kolumbie náleží k nejkvalitnějším sólo druhům na našem trhu. Svou jakostí uspokojí velmi náročného milovníka kávy. Intenzivní jemná vůně a chuť zaručují lahodný nápoj.
Tato 100% arabika je pěstovaná ve vulkanické půdě v předhůří jihoamerických Kordiller (Andy), která dává místní kávě výtečnou chuť. Má lahodnou chuťovou plnost a výrazné aroma po ovoci. Káva je často popisována jako sametová a má velice vyváženou chuť. Káva Kolumbie náleží k nejkvalitnějším sólo druhům na našem trhu. Svou jakostí uspokojí velmi náročného milovníka kávy. Intenzivní jemná vůně a chuť zaručují lahodný nápoj.
Tato 100% arabika je pěstovaná ve vulkanické půdě v předhůří jihoamerických Kordiller (Andy), která dává místní kávě výtečnou chuť. Má lahodnou chuťovou plnost a výrazné aroma po ovoci. Káva je často popisována jako sametová a má velice vyváženou chuť. Káva Kolumbie náleží k nejkvalitnějším sólo druhům na našem trhu. Svou jakostí uspokojí velmi náročného milovníka kávy. Intenzivní jemná vůně a chuť zaručují lahodný nápoj.
Tato 100% arabika je pěstovaná ve vulkanické půdě v předhůří jihoamerických Kordiller (Andy), která dává místní kávě výtečnou chuť. Má lahodnou chuťovou plnost a výrazné aroma po ovoci. Káva je často popisována jako sametová a má velice vyváženou chuť. Káva Kolumbie náleží k nejkvalitnějším sólo druhům na našem trhu. Svou jakostí uspokojí velmi náročného milovníka kávy. Intenzivní jemná vůně a chuť zaručují lahodný nápoj.
Tato 100% arabika je pěstovaná ve vulkanické půdě v předhůří jihoamerických Kordiller (Andy), která dává místní kávě výtečnou chuť. Má lahodnou chuťovou plnost a výrazné aroma po ovoci. Káva je často popisována jako sametová a má velice vyváženou chuť. Káva Kolumbie náleží k nejkvalitnějším sólo druhům na našem trhu. Svou jakostí uspokojí velmi náročného milovníka kávy. Intenzivní jemná vůně a chuť zaručují lahodný nápoj.
Tato 100% arabika je pěstovaná ve vulkanické půdě v předhůří jihoamerických Kordiller (Andy), která dává místní kávě výtečnou chuť. Má lahodnou chuťovou plnost a výrazné aroma po ovoci. Káva je často popisována jako sametová a má velice vyváženou chuť. Káva Kolumbie náleží k nejkvalitnějším sólo druhům na našem trhu. Svou jakostí uspokojí velmi náročného milovníka kávy. Intenzivní jemná vůně a chuť zaručují lahodný nápoj.
Tato 100% arabika je pěstovaná ve vulkanické půdě v předhůří jihoamerických Kordiller (Andy), která dává místní kávě výtečnou chuť. Má lahodnou chuťovou plnost a výrazné aroma po ovoci. Káva je často popisována jako sametová a má velice vyváženou chuť. Káva Kolumbie náleží k nejkvalitnějším sólo druhům na našem trhu. Svou jakostí uspokojí velmi náročného milovníka kávy. Intenzivní jemná vůně a chuť zaručují lahodný nápoj.
Tato 100% arabika je pěstovaná ve vulkanické půdě v předhůří jihoamerických Kordiller (Andy), která dává místní kávě výtečnou chuť. Má lahodnou chuťovou plnost a výrazné aroma po ovoci. Káva je často popisována jako sametová a má velice vyváženou chuť. Káva Kolumbie náleží k nejkvalitnějším sólo druhům na našem trhu. Svou jakostí uspokojí velmi náročného milovníka kávy. Intenzivní jemná vůně a chuť zaručují lahodný nápoj.
Tato 100% arabika je pěstovaná ve vulkanické půdě v předhůří jihoamerických Kordiller (Andy), která dává místní kávě výtečnou chuť. Má lahodnou chuťovou plnost a výrazné aroma po ovoci. Káva je často popisována jako sametová a má velice vyváženou chuť. Káva Kolumbie náleží k nejkvalitnějším sólo druhům na našem trhu. Svou jakostí uspokojí velmi náročného milovníka kávy. Intenzivní jemná vůně a chuť zaručují lahodný nápoj.
Tato 100% arabika je pěstovaná ve vulkanické půdě v předhůří jihoamerických Kordiller (Andy), která dává místní kávě výtečnou chuť. Má lahodnou chuťovou plnost a výrazné aroma po ovoci. Káva je často popisována jako sametová a má velice vyváženou chuť. Káva Kolumbie náleží k nejkvalitnějším sólo druhům na našem trhu. Svou jakostí uspokojí velmi náročného milovníka kávy. Intenzivní jemná vůně a chuť zaručují lahodný nápoj.
Tato 100% arabika je pěstovaná ve vulkanické půdě v předhůří jihoamerických Kordiller (Andy), která dává místní kávě výtečnou chuť. Má lahodnou chuťovou plnost a výrazné aroma po ovoci. Káva je často popisována jako sametová a má velice vyváženou chuť. Káva Kolumbie náleží k nejkvalitnějším sólo druhům na našem trhu. Svou jakostí uspokojí velmi náročného milovníka kávy. Intenzivní jemná vůně a chuť zaručují lahodný nápoj.
Tato 100% arabika je pěstovaná ve vulkanické půdě v předhůří jihoamerických Kordiller (Andy), která dává místní kávě výtečnou chuť. Má lahodnou chuťovou plnost a výrazné aroma po ovoci. Káva je často popisována jako sametová a má velice vyváženou chuť. Káva Kolumbie náleží k nejkvalitnějším sólo druhům na našem trhu. Svou jakostí uspokojí velmi náročného milovníka kávy. Intenzivní jemná vůně a chuť zaručují lahodný nápoj.
Tato 100% arabika je pěstovaná ve vulkanické půdě v předhůří jihoamerických Kordiller (Andy), která dává místní kávě výtečnou chuť. Má lahodnou chuťovou plnost a výrazné aroma po ovoci. Káva je často popisována jako sametová a má velice vyváženou chuť. Káva Kolumbie náleží k nejkvalitnějším sólo druhům na našem trhu. Svou jakostí uspokojí velmi náročného milovníka kávy. Intenzivní jemná vůně a chuť zaručují lahodný nápoj.
Směs odrůd Arabica 80% a Robusta 20%. Všechna kávová zrna jsou pražena zvlášť a poté míchána. To proto, že každé zrno je praženo do jiného stupně pro dosažení požadované chuti a větší komplexnosti. Výsledkem tohoto procesu je káva nejvyšší jakosti.
Směs odrůd Arabica 80% a Robusta 20%. Všechna kávová zrna jsou pražena zvlášť a poté míchána. To proto, že každé zrno je praženo do jiného stupně pro dosažení požadované chuti a větší komplexnosti. Výsledkem tohoto procesu je káva nejvyšší jakosti.