Tekutá čekanková vláknina ke slazení pokrmů a nápojů. Oslaďte si s ní život a přidejte do kaše ke snídani nebo pár kapek do čaje nebo kávy. Sirup neobsahuje lepek, takže si na něm pochutnají i celiaci.
Kokosový olej je v posledních letech jeden z nejoblíbenějších rostlinných tuků. Může za to především jeho všestrannost a jedinečné účinky na zdraví i vzhled člověka. Tento kokosový olej se navíc získává šetrným způsobem zpracováním kokosových ořechů v BIO kvalitě, díky čemuž si zachovává jedinečné složení. Zatímco do 23 °C si udržuje pevné skupenství, za větší teploty dochází k jeho tání.
Výborný pomocník při pečení, vaše těsto bude odlehčené a nadýchané. Pomůže vám připravit skvělé bábovky, muffiny nebo sušenky. Prášek do pečiva Amylon neobsahuje fosfáty. Nakypření zajistí vinný kámen a jedlá soda.
Křupavý chlebíček v biokvalitě obohacený o amarant. Je to skvělá náhrada klasického pečiva, výborné jsou jako součást snídaně a svačiny.
Máslové sušenky ze Špaldové mouky jsou dokonalým spojením chutnosti a zdraví. Každá sušenka je pečlivě vyrobená z vysoce kvalitních surovin, aby Vám přinesla křehký zážitek a bohatou chuť.
Slaná pochoutka v biokvalitě obohacená o amarant. Vhodná pro bezlepkovou dietu. Chutné rozšíření jídelníčku celiaků. Příjemně ochucené kmínem. Tyčinkami můžete zahnat mlsnou, podávat s pomazánkou, čerstvou zeleninou.
Zeleninová pomazánka s amarantem a bylinkami. Díky praktickému balení se hodí na výlety, do práce nebo do školy. Tento český výrobek není nutné uchovávat v chladu. Neobsahuje lepek ani suroviny živočišného původu, pochutnají si tak na ní i celiaci a vegani.
Představujeme Vám meruňkovou tyčinku, která je dokonalou kombinací výživy a lahodné sladkosti. Každý kousíček je pečlivě vyroben z kvalitních surovin, abyste si mohli vychutnat přírodní chuť a osvěžující vůni meruněk.
Představujeme Vám jahodovo-malinovou tyčinku, která v sobě spojuje dokonalou chuť čerstvého ovoce s výživnými ingrediencemi. Každý kousek je pečlivě vyroben z kvalitních surovin, abyste si mohli vychutnat autentickou ovocnou pochoutku.
Výborná volba pro všechny milovníky ovoce a zdravého občerstvení!
Pohanková mouka je vhodná pro bezlepkovou dietu. V kuchyni má široké využití jako běžná mouka. Pohanková mouka je vhodná i jako příměs do bílé pšeničné mouky na zvýraznění chuti. Její výjimečné pojivé vlasnosti použijte při přípravě těst, knedlíků, noků, palačinek či omelet. V biokvalitě.
Vychutnejte si intenzivní chuť slunečnicových semínek doplněnou o sladkost rajčatového protlaku a jemnost papriky. Slunečnicový olej dodává pomazánce hladkost a jemnost, zatímco kombinace jablečného sirupu a mrkvového sirupu přidává příjemnou sladkost.
Instantní kaše z přirozeně bezlepkových surovin s obsahem vlákniny (3,3 g v jedné porci). Rychlá a jednoduchá příprava - nevaří se. Vhodná nejen pro celiaky.
Bulgur se může připravovat na sladko i na slano a v pokrmech dobře nahradí nebo doplní rýži. Uvaříte s ním voňavý pilaf nebo rychlý salát tabouleh. Bulgur se hodí i na přípravu karbanátků, zeleninových placiček a sladkých kaší.
Instantní kaše z přirozeně bezlepkových surovin s obsahem vlákniny 3,9 % (2,5 g v jedné porci). Rychlá a jednoduchá příprava - nevaří se. Vhodná nejen pro celiaky.