Vítejte v našem obchodě. Naše pobočka Cheese House na Praze 2 Vám nabízí širokou škálu rozmanitých druhů starých i mladých sýrů, kravských, kozích i ovčích. » Najdete u nás sýry tvrdé, s plísní, zrající i čerstvé, z Holandska, Francie, Švýcarska i Itálie.» Neschází pestrá nabídka vín moravských i francouzských – z…
Tento holandský kozí sýr je ochucen kopřivou a zraje na dřevěných prknech nejméně 4 týdny. Kopřiva dodává sýru překvapivě jemnou, ale přesto pikantní chuť.
Tento holandský kozí sýr je ochucen kopřivou a zraje na dřevěných prknech nejméně 4 týdny. Kopřiva dodává sýru překvapivě jemnou, ale přesto pikantní chuť.
Tento holandský kozí sýr je ochucen kopřivou a zraje na dřevěných prknech nejméně 4 týdny. Kopřiva dodává sýru překvapivě jemnou, ale přesto pikantní chuť.
Tento holandský kozí sýr je ochucen kopřivou a zraje na dřevěných prknech nejméně 4 týdny. Kopřiva dodává sýru překvapivě jemnou, ale přesto pikantní chuť.
lt;div class= extra-box-product > Tento holandský kozí sýr je ochucen kopřivou a zraje na dřevěných prknech nejméně 4 týdny. Kopřiva dodává sýru překvapivě jemnou, ale přesto pikantní chuť.
Plátky čerstvého kozího sýra se smetanovým a čerstvým charakterem. S přídavkem medu je chuť příjemně jemná a sladká. Vynikající v salátech nebo v kombinaci s tmavým chlebem.
Plátky krátce zrajícího sýra z čistého kozího mléka s křehkou strukturou a svěží chutí s lehce nakyslými tóny.
V kantonu Appenzell se tento jedinečný sýr stále vyrábí podle tradiční receptury. Během zrání se sýr potírá tajemnou bylinnou směsí, jejíž složení zná jen několik starších sýrařů.
lt;/p> V kantonu Appenzell se tento jedinečný sýr stále vyrábí podle tradiční receptury. Během zrání se sýr potírá tajemnou bylinnou směsí, jejíž složení zná jen několik starších sýrařů.
V kantonu Appenzell se tento jedinečný sýr stále vyrábí podle tradiční receptury. Během zrání se sýr potírá tajemnou bylinnou směsí, jejíž složení zná jen několik starších sýrařů.
Původní modrý Stilton je skutečnou klasikou. Vyznačuje se mírně drobivou strukturou, intenzivně krémovou chutí v ústech a příjemně pikantním charakterem modrých žilek.
Původní modrý Stilton je skutečnou klasikou. Vyznačuje se mírně drobivou strukturou, intenzivně krémovou chutí v ústech a příjemně pikantním charakterem modrých žilek.
Původní modrý Stilton je skutečnou klasikou. Vyznačuje se mírně drobivou strukturou, intenzivně krémovou chutí v ústech a příjemně pikantním charakterem modrých žilek.
Příjemně pikantní sýr inspirovaný klasickými alpskými sýry. Bergerie Caractère zraje za vysoké vlhkosti, což vytváří pikantní specialitu, která se výborně hodí ke sklence dobrého vína.
Příjemně pikantní sýr inspirovaný klasickými alpskými sýry. Bergerie Caractère zraje za vysoké vlhkosti, což vytváří pikantní specialitu, která se výborně hodí ke sklence dobrého vína.