Vítejte na webu obchodního zastoupení EXPRES MENU, GOOD FOODS Dobrá jídla
U nás velmi oblíbená polévka ukrajinské a ruské národní kuchyně. Hustá polévka plná zeleniny v silném masovém vývaru. Originální charakter ji dodává vařená červená řepa a smetana. Poctivá zásobárna energie, po které nezbude ani kapka. Bez jakýchkoli konzervačních látek, bez éček, bez lepku.
Sterilovanou rýži stačí ohřát a ihned můžete servírovat. Na rozdíl od klasické rýže ji proto nemusíte vařit ve vroucí vodě. Pro vegany a vegetariány, bez lepku, konzervačních látek. Neobsahuje alergeny.
Kousky hovězí plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Maso ve vlastní šťávě je unikátní svojí univerzálností v použití. Maso je už tepelně upravené, tudíž ho můžete bez problémů okamžitě konzumovat, použít jako základ pro hlavní jídlo či z něj udělat vynikající paštiku. Bez konzervantů, bez alergenů, bez lepku z toho nejkvalitnějšího hovězího masa od lokálních dodavatelů.
Vydatná bramborová polévka, kterou je možné podávat jako hlavní chod nejenom pro vegany a vegetariány. Osvědčenou přílohou se stal krajíc chleba. Brambory zasytí díky vysokému obsahu sacharidů, chuť polévky dokresluje kořenová zelenina. Klasická bramboračka dnes patří mezi základní jídla tradiční české kuchyně. Bez konzervantů, bez éček , bez lepku!
Nejoblíbenější a nejprestižnější jídlo české kuchyně připravené podle osvědčené receptury. Zadní hovězí maso je prošpikované, dušené doměkka v zeleninovém základu z mrkve, petržele, celeru a cibule, ochucené bobkovým listem, tymiánem a novým kořením. Omáčka zahušťujeme smetanou a bezlepkovou moukou.
Brambory se zeleninou můžete využít na několik způsobů. Skvěle se hodí pro rychlou přípravu bramborového salátu, můžete je zapéct v troubě nebo jednoduše přidat jako přílohu k masu. Bez konzervačních látek, bez éček , bez alergenů ! Vhodné i pro vegany a vegetariány.
Naše nejprodávanější a poctivá gulášová polévka rychle zasytí a zahřeje. Zapomeňte na instantní náhražky, vychutnejte si pravou chuť domácí gulášové polévky. Charakteristickou chuť ji dodává vynikající dušené hovězí maso, paprika, česnek a cibule.Vyrobeno bez lepku, alergenů, konzervačních látek. Zdravé a rychlé jídlo.
Ostré pokrmy v současnosti dobývají kulinářský svět. Proto i my jsme pro vás připravili pálivé jídlo, které ocení především milovníci pikantních jídel. Kousky vepřové kýty a krůtího masa v ostré omáčce se špekem, cibulí, žampiony a feferonkami. Bez konzervantů, bez éček , bez alergenů, bez lepku!
Tradiční české jídlo, které nejlépe chutná na výletě v přírodě. Kousky předního hovězího masa dušené v cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je zahuštěná bezlepkovou moukou, dochucená česnekem, majoránkou a pepřem. Pokud máte rádi ostřejší guláš, přidejte pálivou papriku. Bez lepku, konzervačních látek, bez alergenů.
Původem ruské jídlo, které se rozšířilo do celého světa díky své výtečné a nezaměnitelné chuti. Zadní hovězí maso nakrájené na nudličky, dušené doměkka se smetanou a žampiony, ochucené rajčatovým protlakem, máslem a citronem. Neváhejte ochutnat poctivou východní kuchyni bez konzervantů a lepku.
Delikatesa, bez jakýchkoli alergenů, kterou si můžete vychutnat k snídani, po obědě jako sladkou tečku, nebo jako svačinu do kanceláře. Jáhly jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a přirozeně bezlepkové. Doporučují se lidem s onemocněním žaludku a slinivky. Vznikají z prosa odstraněním semenné slupky z obilky. Jsou bohatým zdrojem zejména sacharidů, ale i bílkovin a tuků. Jáhly jsou bohaté na hořčík, železo a kyselinu křemičitou. Z vitamínů jsou nejvíce zastoupeny vitamíny B1, B2 a PP. Vhodné
Nejkvalitnější kousky z jelení plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Zvěřina má řadu výhod, pro které ji mnozí labužníci vyhledávají. Maso má nezaměnitelnou chuť zvěřiny, vysoký obsah bílkovin, málo tuku. Zvěřina patří mezi dobře stravitelná masa a jelení maso je navíc dietní. Delikatesa na doma či na cesty. Bez alergenů a lepku.
Krůtí maso patří mezi nejoblíbenější recepty. Pokud k němu přidáme vynikající slaninu, vznikne dokonalá kombinace. Tohle prostě musíte zkusit.
Plátky z krůtího stehenního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Tepelně upravené maso, které stačí ochutit podle vlastní chuti a podávat s přílohou. Pravá chuť krůtího masa udělá i z jednoduchého jídla delikatesu. Bez alergenů a lepku jen z nejlepšího masa od lokálního dodavatele.
Jasný favorit dětí a všech milovníků omáčkových jídel. Pokrm připravujeme ze šťavnatých kousků kuřecího masa dušených na cibulovém základu, s paprikovou omáčkou, která je zjemněná smetanou. K tomuto jídlu se hodí prakticky jakákoliv příloha.