Vítejte na stránkách moncremant. Vítejte na stránkách moncrémant. Naše nabídka představuje největší a nejširší výběr crémantů na trhu a to od chardonnay po pinot noir, od extra brut po demi-sec, od blanc de blancs po rosé a vždy jen to nejlepší za správnou cenu. Crémanty v naší nabídce zrají výrazně déle, což je v…
Díky brilantní světle žluté barvě odhaluje tento Crémant d'Alsace jemné tóny květů a bílého ovoce na nose. Chuť je výrazná s dobrou ovocnou čistotou a svěžestí. Závěr přetrvává s příchutí jablek a limetky.
Díky brilantní světle žluté barvě odhaluje tento Crémant d'Alsace jemné tóny červených bobulí a mineralitu na nose. Chuť je výrazná s dobrou ovocnou čistotou a svěžestí. Závěr přetrvává s příchutí limetky, malin a minerality.
Díky brilantní světle lososové barvě odhaluje tento Crémant d'Alsace na nose jemné tóny červených a černých plodů (jahody, borůvky…). Chuť je výrazná s dobrou ovocnou čistotou a svěžestí. Závěr přetrvává s příchutí malin a s velkou kyselostí.
Se svou žlutou barvou a stříbrnými odstíny, jemnými bublinkami a vytrvalými jiskrami představuje na nose intenzivní vůni žlutého ovoce (broskev, mirabelky) a květů. Na patře je vláčný, kulatý, svěží a vyvážený.
Ackerman vytvořil Nouvel Esprit s cílem propagovat to nejlepší, co označení nabízí. Když se jejich pěstitelé rozhodli nepoužívat siřičitany, museli být ještě ostražitější a inovativnější, aby mohli sbírat zdravé a plně vyzrálé plody! Všechny zdroje biologické rozmanitosti přispívají k posílení vinice pomocí pomocných plodin. Jedná se rozhodně o nový přístup k pěstování vína, který odhaluje révu v její nejlepší podobě!
Objevte krásu hroznů Pinot Noir z Burgundska, Loiry a Alsaska v této exkluzivní nabídce Crémantů Pinot Noir, ve stupnech sladkosti Extra-Brut, Brut a Demi-Sec!
Tato sada bude fantastickým degustačním zážitkem, ideálním pro milovníky vína, kteří chtějí objevit nebo znovuobjevit krásu a jedinečnost crémantu. Je to 6 jednodruhových crémantů: Jeden 100% Reisling (ryzlink rýnský) z Alsaska, jeden 100% Cabernet Franc z Bordeaux, jeden 100% Pinot Noir z Loiry, jeden 100% Jacquère ze Savojska, jeden 100% Pinot Gris z Alsaska a nemluvě o našem pokladu Insomnia (nespavost), ročník 2009, 100% Pinot Blanc od vinařství Jean-Claude Buecher v Alsasku!
Tento Crémant de Bourgogne Rosé má jasnou, úchvatnou, světle růžovou barvu s jasnými růžovými odstíny. Ve vůni vyniká aroma nakyslých jahod a červeného ovoce. Jedná se o dobré, jednoduché a svěží víno s hezkou persistencí.
Naprosto jedinečný crémant blanc de blancs, který potěší a překvapí i ty nejnáročnější milovníky bublinek. Extrémně jemné a delikátní bublinky, úžasná brioška a vůně bílého ovoce, tento crémant musíte mít!
Crémant Le Classique se především hodí jako aperitiv, který ideálně doprovodí jakoukoli slavnostní příležitost. Lze ho rovněž dobře kombinovat s dezerty, zvláště pak těmi ovocnými.
Crémant d'Alsace Chardonnay se výborně hodí jako aperitiv a vynikne i u stolu, k měkkýšům, na talíři s ústřicemi a mořskými plody nebo ke grilovaným rybám.
Burgundsko je po Alsasku druhým (z osmi) největším crémant régionů . V Burgundsku se vyrábí zde téměř čtvrtina všech crémantů prodaných na světě. Dvě hlavní odrůdy používané v Burgundsku, a to Chardonnay a Pinot Noir, jsou zároveň dvěma nejdůležitějšími odrůdami používanými v sousedném regionu Champagne.
Crémant de Die Cuvée Origine se zrodil v biodynamické kultuře na několika pozemcích podle lunárního kalendáře. Vinice jsou více než 30 let staré, v roce 2005 byly převedeny na biologické a v roce 2010 na biodynamické zemědělství.
Tento crémant je směsí tří odrůd hroznů: Jacquère, Altesse a Chardonnay. Jacquère je nejrozšířenější odrůdou révy vinné v Savojsku a dává živá, suchá a ovocná bílá vína. Altesse je známé svými osobitými, aromatickými a komplexními bílými víny, která se zlepšují až po několika letech ležení ve sklepě.
Tento crémant se hodí ke slavnostním příležitostem a je možno ho podávat v kteroukoli denní dobu. Skvěle se hodí k teplým i studeným ústřicím, asijské kuchyni jako např. sushi či závitky nem. Doporučili bychom ho k syrovým i grilovaným rybám a rovněž k bílému masu a měkkým sýrům. Skvěle doplňuje ovocné dezerty jako např. jahodovou polévku, carpaccio z ananasu či citronový dort.