Velký výběr ořechů, sušených plodů a čerstvě pražené kávy ze 13 zemí světa. Rodinný obchod, vysoká kvalita, rychlé dodání!
Chlorella se užívá při detoxikaci těla. Má vysoký obsah vitamínu D, kyseliny listové a je zdrojem riboflavinu. Tato chlorela má navíc BIO certifikaci a pochází tedy z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Chlorella se užívá při detoxikaci těla. Má vysoký obsah vitamínu D, kyseliny listové a je zdrojem riboflavinu. Tato chlorela má navíc BIO certifikaci a pochází tedy z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Připravte si neodolatelné nudle Pad Thai s kuřecím masem, tofu nebo krevetami a objevte tak okouzlující chutě thajské kuchyně.
Připravte autentické indické, thajské a indonéské pokrmy s jemnou tamarindovou pastou značky Por Kwan. Přidejte typickou ovocnou kyselost tamarindu do svých oblíbených jídel.
Vychutnejte si unikátní chuťový zážitek s Lucullus Mango Chutney. Je vyrobené z dozrálých mang a tradičního indického koření. Ideální jako doplněk ke kari nebo omáčka k grilovanému masu.
Vychutnejte si unikátní chuťový zážitek s Lucullus Mango Chutney. Je vyrobené z dozrálých mang a tradičního indického koření. Ideální jako doplněk ke kari nebo omáčka k grilovanému masu.
Objevte jedinečnou chuť Sambalu, červené chilli pasty, která dodá vašim pokrmům nezaměnitelnou pikantnost a hloubku chuti. Oblíbená v indonéských, malajských a srílanských kuchyních. Tato verze je extra jemná.
Sambal Badjak je smažený sambal s chutí chilli, cibule a česneku. Jeho středně pikantní a jemná chuť dodává lahodný nádech asijským pokrmům. Ideální jako příloha k masu, zelenině nebo rybě nebo v kombinaci s tradiční majonézou.
Sambal Brandal je omáčka pro opravdové milovníky pikantních chutí. Jemné a opatrné zacházení s touto omáčkou je nutností, díky vysokému obsahu červených chilli papriček.
Sambal Manis je mírně pálivá pasta s jedinečným sladkým a pikantním tónem. Jeho jedinečná chuť je ještě podtržena přídavkem krevetové pasty. Přidejte ji k drůbeži nebo zelenině a objevte harmonii chutí, která vás zavede až do srdce indonéské kuchyně!
Sambal Nasi Goreng - kořeněná omáčka pro milovníky pikantních chutí. Objevte tajemství indonéské kuchyně a vychutnejte si jemnou chuť krevet, cibule, česneku a koriandru. Patří mezi nejméně pálivé Sambaly, je vysoce ceněný pro svou výjimečnou chuť a jemnost.
Sambal Nasi Goreng - kořeněná omáčka pro milovníky pikantních chutí. Objevte tajemství indonéské kuchyně a vychutnejte si jemnou chuť krevet, cibule, česneku a koriandru. Patří mezi nejméně pálivé Sambaly, je vysoce ceněný pro svou výjimečnou chuť a jemnost.
Vyzkoušejte Sambal Garlic, červenou chilli pastu s přidaným česnekem, která je ideální pro oživení vašich oblíbených pokrmů. Je skvělý do marinád nebo jídlel, které chcete dochutit a dodat jim příjemnou pikantnost doplněnou o chuť česneku.
Objevte jedinečnou chuť Sambalu Oelek, červené chilli pasty, která dodá vašim pokrmům nezaměnitelnou pikantnost a hloubku chuti. Oblíbená v indonéských, malajských a srílanských kuchyních.
Objevte jedinečnou chuť Sambalu Oelek, červené chilli pasty, která dodá vašim pokrmům nezaměnitelnou pikantnost a hloubku chuti. Oblíbená v indonéských, malajských a srílanských kuchyních.