Homepage Jste milovníci křupavých oříšků a dalších dobrot? Pak vězte, že jste u nás na správné adrese! V naší nabídce naleznete ty nejchutnější oříšky, sušené ovoce, dražované ovoce a ořechy a také semínka mnoha různých variant a příchutí. A nezapomínáme ani na vaše zvířecí mazlíčky, kterým u nás můžete pořídit…
Mandle tiramisu - tento skořápkový suchý plod je vydatný na oleje výrazně snižující hladinu cholesterolu v krvi. Kromě toho obsahují vydatné množství vlákniny, proteinů a řadu antioxidantů. Z minerálních látek je nejvíce zastoupen hořčík (Mg). Pro svou bohatou výživu jsou doporučovány k denní konzumaci, dají se konzumovat jen tak do pusy, v kombinaci s čerstvým či sušeným ovocem nebo jako přísada při pečení.
Mandle tříbarevné (poleva z hořké čokolády, mléčné čokolády a jogurtu) - tento skořápkový suchý plod je vydatný na oleje výrazně snižující hladinu cholesterolu v krvi. Kromě toho mandle obsahují vydatné množství vlákniny, proteinů a řadu antioxidantů. Z minerálních látek je nejvíce zastoupen hořčík (Mg).
Mandle tříbarevné (poleva z hořké čokolády, mléčné čokolády a jogurtu) - tento skořápkový suchý plod je vydatný na oleje výrazně snižující hladinu cholesterolu v krvi. Kromě toho mandle obsahují vydatné množství vlákniny, proteinů a řadu antioxidantů. Z minerálních látek je nejvíce zastoupen hořčík (Mg).
Mandle tříbarevné (poleva z hořké čokolády, mléčné čokolády a jogurtu) - tento skořápkový suchý plod je vydatný na oleje výrazně snižující hladinu cholesterolu v krvi. Kromě toho mandle obsahují vydatné množství vlákniny, proteinů a řadu antioxidantů. Z minerálních látek je nejvíce zastoupen hořčík (Mg).
Mandle v bíle čokoládě s kávou - tento skořápkový suchý plod je vydatný na oleje výrazně snižující hladinu cholesterolu v krvi. Kromě toho obsahují vydatné množství vlákniny, proteinů a řadu antioxidantů. Z minerálních látek je nejvíce zastoupen hořčík (Mg). V této variantě Vám dodají velké množství energie (čokoláda, kofein) a zároveň podpoří Vaše zdraví.
Mandle v bíle čokoládě s kávou - tento skořápkový suchý plod je vydatný na oleje výrazně snižující hladinu cholesterolu v krvi. Kromě toho obsahují vydatné množství vlákniny, proteinů a řadu antioxidantů. Z minerálních látek je nejvíce zastoupen hořčík (Mg). V této variantě Vám dodají velké množství energie (čokoláda, kofein) a zároveň podpoří Vaše zdraví.
Mandle v bíle čokoládě s kávou - tento skořápkový suchý plod je vydatný na oleje výrazně snižující hladinu cholesterolu v krvi. Kromě toho obsahují vydatné množství vlákniny, proteinů a řadu antioxidantů. Z minerálních látek je nejvíce zastoupen hořčík (Mg). V této variantě Vám dodají velké množství energie (čokoláda, kofein) a zároveň podpoří Vaše zdraví.
Mandle v hořké čokoládě s kakaem - tento skořápkový suchý plod je vydatný na oleje výrazně snižující hladinu cholesterolu v krvi. Kromě toho obsahují vydatné množství vlákniny, proteinů a řadu antioxidantů. Z minerálních látek je nejvíce zastoupen hořčík (Mg). Pro svou bohatou výživu jsou doporučovány k denní konzumaci. V kombinaci s hořkou čokoládou a kakaem Vám dodají velké množství energie, sníží Váš stres a zároveň Vám budou velmi chutnat.
Mandle v hořké čokoládě s kakaem - tento skořápkový suchý plod je vydatný na oleje výrazně snižující hladinu cholesterolu v krvi. Kromě toho obsahují vydatné množství vlákniny, proteinů a řadu antioxidantů. Z minerálních látek je nejvíce zastoupen hořčík (Mg). Pro svou bohatou výživu jsou doporučovány k denní konzumaci. V kombinaci s hořkou čokoládou a kakaem Vám dodají velké množství energie, sníží Váš stres a zároveň Vám budou velmi chutnat.
Mandle v hořké čokoládě s kakaem - tento skořápkový suchý plod je vydatný na oleje výrazně snižující hladinu cholesterolu v krvi. Kromě toho obsahují vydatné množství vlákniny, proteinů a řadu antioxidantů. Z minerálních látek je nejvíce zastoupen hořčík (Mg). Pro svou bohatou výživu jsou doporučovány k denní konzumaci. V kombinaci s hořkou čokoládou a kakaem Vám dodají velké množství energie, sníží Váš stres a zároveň Vám budou velmi chutnat.
Mandle v mléčné čokoládě s cukrem - tento skořápkový suchý plod je vydatný na oleje výrazně snižující hladinu cholesterolu v krvi. Kromě toho obsahují vydatné množství vlákniny, proteinů a řadu antioxidantů. Z minerálních látek je nejvíce zastoupen hořčík (Mg). Pro svou bohatou výživu jsou doporučovány k denní konzumaci. V kombinaci s mléčnou čokoládou a cukrem Vám dodají velké množství energie, sníží Váš stres a zároveň Vám budou velmi chutnat.
Mandle v mléčné čokoládě s cukrem - tento skořápkový suchý plod je vydatný na oleje výrazně snižující hladinu cholesterolu v krvi. Kromě toho obsahují vydatné množství vlákniny, proteinů a řadu antioxidantů. Z minerálních látek je nejvíce zastoupen hořčík (Mg). Pro svou bohatou výživu jsou doporučovány k denní konzumaci. V kombinaci s mléčnou čokoládou a cukrem Vám dodají velké množství energie, sníží Váš stres a zároveň Vám budou velmi chutnat.
Mandle v mléčné čokoládě s cukrem - tento skořápkový suchý plod je vydatný na oleje výrazně snižující hladinu cholesterolu v krvi. Kromě toho obsahují vydatné množství vlákniny, proteinů a řadu antioxidantů. Z minerálních látek je nejvíce zastoupen hořčík (Mg). Pro svou bohatou výživu jsou doporučovány k denní konzumaci. V kombinaci s mléčnou čokoládou a cukrem Vám dodají velké množství energie, sníží Váš stres a zároveň Vám budou velmi chutnat.
Rozinky tříbarevné. Sadaři pečlivě vybírají nejsladší vinné révy, ze kterých se následně produkují rozinky. V rozinkách jsou hojně zastoupeny minerální látky a stopové prvky (jód, bór či zinek). Rozinky mají nízký glykemický index, což znamená, že i malé množství Vás na dlouho zasytí. Hrozinky také mají vysoký obsah fytonutrientů, což jsou velmi důležité antioxidanty.
Rozinky tříbarevné. Sadaři pečlivě vybírají nejsladší vinné révy, ze kterých se následně produkují rozinky. V rozinkách jsou hojně zastoupeny minerální látky a stopové prvky (jód, bór či zinek). Rozinky mají nízký glykemický index, což znamená, že i malé množství Vás na dlouho zasytí. Hrozinky také mají vysoký obsah fytonutrientů, což jsou velmi důležité antioxidanty.