Homepage Jste milovníci křupavých oříšků a dalších dobrot? Pak vězte, že jste u nás na správné adrese! V naší nabídce naleznete ty nejchutnější oříšky, sušené ovoce, dražované ovoce a ořechy a také semínka mnoha různých variant a příchutí. A nezapomínáme ani na vaše zvířecí mazlíčky, kterým u nás můžete pořídit…
Pistácie neloupané, natural, 21/25. Tento suchý plod je kvalitním zdrojem proteinu a je jedním z méně kalorických oříšků. Pistáciová jádra jsou jedním z nejlepších zdrojů vitamínu B6, který má pozitivní vliv na naši náladu. Pistácie jsou určené jak k přímé konzumaci, tak se dají využít k výrobě pistáciového másla či mléka.
Pistácie neloupané, natural, 21/25. Tento suchý plod je kvalitním zdrojem proteinu a je jedním z méně kalorických oříšků. Pistáciová jádra jsou jedním z nejlepších zdrojů vitamínu B6, který má pozitivní vliv na naši náladu. Pistácie jsou určené jak k přímé konzumaci, tak se dají využít k výrobě pistáciového másla či mléka.
Pistácie loupané - skořápkové plody. Tento suchý plod je kvalitním zdrojem proteinu a je jedním z méně kalorických oříšků. Pistáciová jádra jsou jedním z nejlepších zdrojů vitamínu B6, který má pozitivní vliv na naši náladu. Pistácie jsou určené jak k přímé konzumaci, tak se dají využít k výrobě pistáciového másla či mléka.
Pistácie loupané - skořápkové plody. Tento suchý plod je kvalitním zdrojem proteinu a je jedním z méně kalorických oříšků. Pistáciová jádra jsou jedním z nejlepších zdrojů vitamínu B6, který má pozitivní vliv na naši náladu. Pistácie jsou určené jak k přímé konzumaci, tak se dají využít k výrobě pistáciového másla či mléka.
Pistácie loupané - skořápkové plody. Tento suchý plod je kvalitním zdrojem proteinu a je jedním z méně kalorických oříšků. Pistáciová jádra jsou jedním z nejlepších zdrojů vitamínu B6, který má pozitivní vliv na naši náladu. Pistácie jsou určené jak k přímé konzumaci, tak se dají využít k výrobě pistáciového másla či mléka.
Pistácie loupané – blanšírované. Tento suchý plod je kvalitním zdrojem proteinu a je jedním z méně kalorických oříšků. Pistáciová jádra jsou jedním z nejlepších zdrojů vitamínu B6, který má pozitivní vliv na naši náladu. Pistácie jsou určené jak k přímé konzumaci, tak se dají využít k výrobě pistáciového másla či mléka.
Pistácie loupané – blanšírované. Tento suchý plod je kvalitním zdrojem proteinu a je jedním z méně kalorických oříšků. Pistáciová jádra jsou jedním z nejlepších zdrojů vitamínu B6, který má pozitivní vliv na naši náladu. Pistácie jsou určené jak k přímé konzumaci, tak se dají využít k výrobě pistáciového másla či mléka.
Pistácie loupané – blanšírované. Tento suchý plod je kvalitním zdrojem proteinu a je jedním z méně kalorických oříšků. Pistáciová jádra jsou jedním z nejlepších zdrojů vitamínu B6, který má pozitivní vliv na naši náladu. Pistácie jsou určené jak k přímé konzumaci, tak se dají využít k výrobě pistáciového másla či mléka.
Arašídy natural. Arašídy jsou plodem podzemnice olejné, jedná se tedy fakticky o luštěninu. Burské oříšky obsahují vydatné množství bílkovin (25g ve 100g) a jsou také zdrojem vitamínů skupiny B, C a E. Tento suchý plod je téměř z poloviny tvořen tukem, jde však o zdravé mononenasycené tuky, které podporují snižování cholesterolu. Arašídy lze využít k přímé konzumaci nebo je lze využít jak v české omáčkové kuchyni, tak kuchyni asijské, případně z nich lze vyrobit arašídové máslo či mléko.
Arašídy natural. Arašídy jsou plodem podzemnice olejné, jedná se tedy fakticky o luštěninu. Burské oříšky obsahují vydatné množství bílkovin (25g ve 100g) a jsou také zdrojem vitamínů skupiny B, C a E. Tento suchý plod je téměř z poloviny tvořen tukem, jde však o zdravé mononenasycené tuky, které podporují snižování cholesterolu. Arašídy lze využít k přímé konzumaci nebo je lze využít jak v české omáčkové kuchyni, tak kuchyni asijské, případně z nich lze vyrobit arašídové máslo či mléko.
Arašídy natural. Arašídy jsou plodem podzemnice olejné, jedná se tedy fakticky o luštěninu. Burské oříšky obsahují vydatné množství bílkovin (25g ve 100g) a jsou také zdrojem vitamínů skupiny B, C a E. Tento suchý plod je téměř z poloviny tvořen tukem, jde však o zdravé mononenasycené tuky, které podporují snižování cholesterolu. Arašídy lze využít k přímé konzumaci nebo je lze využít jak v české omáčkové kuchyni, tak kuchyni asijské, případně z nich lze vyrobit arašídové máslo či mléko.
Arašídy loupané, blanšírované. Arašídy jsou plodem podzemnice olejné, jedná se tedy fakticky o luštěninu. Burské oříšky obsahují vydatné množství bílkovin (25g ve 100g) a jsou také zdrojem vitamínů skupiny B, C a E. Tento suchý plod je téměř z poloviny tvořen tukem, jde však o zdravé mononenasycené tuky, které podporují snižování cholesterolu. Arašídy lze využít k přímé konzumaci nebo je lze využít jak v české omáčkové kuchyni, tak kuchyni asijské, případně z nich lze vyrobit arašídové máslo či mléko.
Arašídy loupané, blanšírované. Arašídy jsou plodem podzemnice olejné, jedná se tedy fakticky o luštěninu. Burské oříšky obsahují vydatné množství bílkovin (25g ve 100g) a jsou také zdrojem vitamínů skupiny B, C a E. Tento suchý plod je téměř z poloviny tvořen tukem, jde však o zdravé mononenasycené tuky, které podporují snižování cholesterolu. Arašídy lze využít k přímé konzumaci nebo je lze využít jak v české omáčkové kuchyni, tak kuchyni asijské, případně z nich lze vyrobit arašídové máslo či mléko.
Arašídy loupané, blanšírované. Arašídy jsou plodem podzemnice olejné, jedná se tedy fakticky o luštěninu. Burské oříšky obsahují vydatné množství bílkovin (25g ve 100g) a jsou také zdrojem vitamínů skupiny B, C a E. Tento suchý plod je téměř z poloviny tvořen tukem, jde však o zdravé mononenasycené tuky, které podporují snižování cholesterolu. Arašídy lze využít k přímé konzumaci nebo je lze využít jak v české omáčkové kuchyni, tak kuchyni asijské, případně z nich lze vyrobit arašídové máslo či mléko.
Vlašská jádra 40% půlek (výběrová/čištěná) EU. Vlašské ořechy jsou kvalitním zdrojem bílkovin (15g ve 100g) a jsou doporučovány při redukční dietě. Dále jsou bohaté na antioxidanty a minerální látky. Tento skořápkový plod je vynikající jak při přímé konzumaci, tak při pečení vánočního cukroví, do salátů, rizota nebo k těstovinám. Tyto suché plody jsou zdravou pochutinou, jelikož neobsahují vůbec žádný cholesterol, a proto je můžeme objevit v nízkosacharidových receptech.