Homepage Jste milovníci křupavých oříšků a dalších dobrot? Pak vězte, že jste u nás na správné adrese! V naší nabídce naleznete ty nejchutnější oříšky, sušené ovoce, dražované ovoce a ořechy a také semínka mnoha různých variant a příchutí. A nezapomínáme ani na vaše zvířecí mazlíčky, kterým u nás můžete pořídit…
Makadamy jsou skořápkové plody, které patří k méně známým ořechům. Zaujme Vás jejich jemné máslová chuť a informace, že tyto oříšky obsahují všechny esenciální aminokyseliny, což jsou stavební látky bílkovin důležitých pro růst a regeneraci svalů. Makadam je také známý svými pozitivními účinky na paměť a soustředěnost. Makadamy STYL 1 se oproti makadamům STYL 2 liší především tím, že ořechy jsou celé nerozlouskané na půlky.
Makadamy jsou skořápkové plody, které patří k méně známým ořechům. Zaujme Vás jejich jemné máslová chuť a informace, že tyto oříšky obsahují všechny esenciální aminokyseliny, což jsou stavební látky bílkovin důležitých pro růst a regeneraci svalů. Makadam je také známý svými pozitivními účinky na paměť a soustředěnost. Makadamy STYL 1 se oproti makadamům STYL 2 liší především tím, že ořechy jsou celé nerozlouskané na půlky.
Makadamy jsou skořápkové plody, které patří k méně známým ořechům. Zaujme Vás jejich jemné máslová chuť a informace, že tyto oříšky obsahují všechny esenciální aminokyseliny, což jsou stavební látky bílkovin důležitých pro růst a regeneraci svalů. Makadam je také známý svými pozitivními účinky na paměť a soustředěnost. Makadamy STYL 2 se oproti makadamům STYL 1 liší především v podobě ořechů, které jsou rozlouskané na půlky.
Makadamy jsou skořápkové plody, které patří k méně známým ořechům. Zaujme Vás jejich jemné máslová chuť a informace, že tyto oříšky obsahují všechny esenciální aminokyseliny, což jsou stavební látky bílkovin důležitých pro růst a regeneraci svalů. Makadam je také známý svými pozitivními účinky na paměť a soustředěnost. Makadamy STYL 2 se oproti makadamům STYL 1 liší především v podobě ořechů, které jsou rozlouskané na půlky.
Makadamy jsou skořápkové plody, které patří k méně známým ořechům. Zaujme Vás jejich jemné máslová chuť a informace, že tyto oříšky obsahují všechny esenciální aminokyseliny, což jsou stavební látky bílkovin důležitých pro růst a regeneraci svalů. Makadam je také známý svými pozitivními účinky na paměť a soustředěnost. Makadamy STYL 2 se oproti makadamům STYL 1 liší především v podobě ořechů, které jsou rozlouskané na půlky.
Makadam ořechy výběrové jsou skořápkové plody, které patří k méně známým ořechům. Zaujme Vás jejich jemné máslová chuť a informace, že tyto oříšky obsahují všechny esenciální aminokyseliny, což jsou stavební látky bílkovin důležitých pro růst a regeneraci svalů. Makadam je také známý svými pozitivními účinky na paměť a soustředěnost.
Makadam ořechy výběrové jsou skořápkové plody, které patří k méně známým ořechům. Zaujme Vás jejich jemné máslová chuť a informace, že tyto oříšky obsahují všechny esenciální aminokyseliny, což jsou stavební látky bílkovin důležitých pro růst a regeneraci svalů. Makadam je také známý svými pozitivními účinky na paměť a soustředěnost.
Makadam ořechy výběrové jsou skořápkové plody, které patří k méně známým ořechům. Zaujme Vás jejich jemné máslová chuť a informace, že tyto oříšky obsahují všechny esenciální aminokyseliny, což jsou stavební látky bílkovin důležitých pro růst a regeneraci svalů. Makadam je také známý svými pozitivními účinky na paměť a soustředěnost.
Mandle loupané - tento skořápkový suchý plod je vydatný na oleje výrazně snižující hladinu cholesterolu v krvi. Kromě toho obsahují vydatné množství vlákniny, proteinů a řadu antioxidantů. Z minerálních látek je nejvíce zastoupen hořčík (Mg). Pro svou bohatou výživu jsou doporučovány k denní konzumaci, dají se konzumovat jen tak do pusy, v kombinaci s čerstvým či sušeným ovocem nebo jako přísada při pečení.
Mandle loupané - tento skořápkový suchý plod je vydatný na oleje výrazně snižující hladinu cholesterolu v krvi. Kromě toho obsahují vydatné množství vlákniny, proteinů a řadu antioxidantů. Z minerálních látek je nejvíce zastoupen hořčík (Mg). Pro svou bohatou výživu jsou doporučovány k denní konzumaci, dají se konzumovat jen tak do pusy, v kombinaci s čerstvým či sušeným ovocem nebo jako přísada při pečení.
Mandle loupané - tento skořápkový suchý plod je vydatný na oleje výrazně snižující hladinu cholesterolu v krvi. Kromě toho obsahují vydatné množství vlákniny, proteinů a řadu antioxidantů. Z minerálních látek je nejvíce zastoupen hořčík (Mg). Pro svou bohatou výživu jsou doporučovány k denní konzumaci, dají se konzumovat jen tak do pusy, v kombinaci s čerstvým či sušeným ovocem nebo jako přísada při pečení.
Mandle loupané - tento skořápkový suchý plod je vydatný na oleje výrazně snižující hladinu cholesterolu v krvi. Kromě toho obsahují vydatné množství vlákniny, proteinů a řadu antioxidantů. Z minerálních látek je nejvíce zastoupen hořčík (Mg). Pro svou bohatou výživu jsou doporučovány k denní konzumaci, dají se konzumovat jen tak do pusy, v kombinaci s čerstvým či sušeným ovocem nebo jako přísada při pečení.
Mandle loupané - tento skořápkový suchý plod je vydatný na oleje výrazně snižující hladinu cholesterolu v krvi. Kromě toho obsahují vydatné množství vlákniny, proteinů a řadu antioxidantů. Z minerálních látek je nejvíce zastoupen hořčík (Mg). Pro svou bohatou výživu jsou doporučovány k denní konzumaci, dají se konzumovat jen tak do pusy, v kombinaci s čerstvým či sušeným ovocem nebo jako přísada při pečení.
Mandle loupané - tento skořápkový suchý plod je vydatný na oleje výrazně snižující hladinu cholesterolu v krvi. Kromě toho obsahují vydatné množství vlákniny, proteinů a řadu antioxidantů. Z minerálních látek je nejvíce zastoupen hořčík (Mg). Pro svou bohatou výživu jsou doporučovány k denní konzumaci, dají se konzumovat jen tak do pusy, v kombinaci s čerstvým či sušeným ovocem nebo jako přísada při pečení.
Mandle loupané 18/20 tento skořápkový suchý plod je vydatný na oleje výrazně snižující hladinu cholesterolu v krvi. Kromě toho obsahují vydatné množství vlákniny, proteinů a řadu antioxidantů. Z minerálních látek je nejvíce zastoupen hořčík (Mg). Pro svou bohatou výživu jsou doporučovány k denní konzumaci, dají se konzumovat jen tak do pusy, v kombinaci s čerstvým či sušeným ovocem nebo jako přísada při pečení.