Udává popisek webu, který je důležitý pro internetové vyhledávače. Zadává se jako klasický text.
Při navrhování tohoto produktu byl cíl jasný. Přinést na trh vaničku za bezkonkurenční cenu, která bez problémů zvládne i ty největší ryby. Výsledek? Delphin EazySAFE!Základ podložky tvoří velmi pevná železná konstrukce s průměrem trubek až 22 mm. Díky tomu má vanička výbornou stabilitu a nehrozí její převrácení, případně poškození při manipulaci s úlovkem. Použitá látka s pogumovaným povrchem má několik výhod. Po ukončení lovu ji stačí do sucha vytřít a není tak nutné dlouho čekat dokud vyschne. Navíc je
Podložka s okraji Delphin DUOMAT je tou pravou volbou pro rybáře, kteří nemají prostor na nošení velké vaničkové podložky. Podložka má silné polstrování, aby spolehlivě ochránila úlovek i těch největších rozměrů. Pěna, kterou jsme použili na polstrování je o 30% hustší, a tím je i pevnější než u klasických podložek. Úlovku tak nehrozí poranění ani na členitém kamenitém podkladu. Vyniká kvalitou zpracování použitých materiálů. DUOMAT znamená i to, že tuto podložku můžeme použít jako standardní podložku bez
Hovězí kulatá plec z mladého býčka z českých chovů, 24h marinovaná a pomalu pečená. Hovězí kulatá plec z mladého býčka z českých chovů, 24h marinovaná a pomalu pečená.Na přípravu 150 g bylo použito 230 g masa. Složení hovězí zadní loupaná plec (99 %), sůl kamenná, hořčice (pitná voda, hořčičné semínko, ocet kvasný lihový, cukr, sůl, kurkuma, výtažek koření), barevný pepř.
Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso. NÁŠ TIP! Skvěle chutná s chlebem v přírodě u táboráku. Složení hovězí maso přední (16 %), vepřová plec (16 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), cibule, špek, rajčata, papriky, rýžová mouka, kukuřičná mouka, česnek, paprika mletá, sůl kamenná, pepř, majoránka
Jemná smetanová indická omáčka s kousky pečených kuřecích prsou, vychucená originálním kořením garam masala, zázvorem, kurkumou a koriandrem. Náš tip: skvěle chutná s basmati rýží
Inspirováno tradičním francouzským jídlem Cassoulet. Během pomalého vaření se bílé fazole, krůtí maso, kořenová zelenina, koření a chutná klobása promění v lahodný pokrm. Složení bílé fazole, krůtí maso (33 %), kořenová zelenina (mrkev, celer, pastinák), rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), cibule, vepřová klobása (vepřové maso 86 %, voda, bramborový škrob, sůl, vepřový protein, koření), uzená slanina (vepřové sádlo), řepkový olej, sůl kamenná, paprika mletá, pepř mletý, kmín.
Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem. Složení vepřová plec (31 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), mléko, smetana, žampiony (5 %), cibule, řepkový olej, rýžová mouka, kukuřičná mouka, máslo, sůl kamenná, kmín, pepř.
Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření, s křehkými plátky zadního hovězího masa špikovaného voňavou slaninou.Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření, s křehkými plátky zadního hovězího masa špikovaného voňavou slaninou. Složení hovězí maso zadní (31 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), kořenová zelenina (mrkev, celer, pastinák, petržel), mléko, smetana, cukr, cibule, máslo, rýžová mouka, kukuřičná mouka, uzená slanina (vepřové sádlo), řepkový olej, s
Díky žampionům restovaným s nadrobno nakrájenou cibulkou a pečlivě vybranému koření má tato vydatná polévka nezaměnitelnou, plnou chuť. Na jemnosti jí pak dodává smetana s máslem. NÁŠ TIP! Skvěle chutná s krajíčky bagety dokřupava opečenými na másle. žampiony (21,3 %), mléko, smetana, cibule, rýžová mouka, kukuřičná mouka, řepkový olej, máslo, sůl kamenná, kmín, pepř.
Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou. NÁŠ TIP! Tuto oblíbenou polévku můžete na talíři dozdobit lžící zakysané smetany.Tato polévka je oblíbená u dětí a vegetariánů. Složení voda, rajčata krájená (rajčata (60 %), rajčatová šťáva, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina citronová), rajčatový protlak (9 %) (voda, rajčatový protlak, sůl), rýže (11 %), olivový olej, cibule, rýžová mouka, kukuřičná mouka, cukr, sůl kamenná, bazalka, libeček, pepř.
Svačinová polévka pro milovníky kysaného zelí doplněná kvalitní paprikovou klobásou. NÁŠ TIP! Tato vydatná polévka nejlépe chutná s dobrým kváskovým chlebem. Složení hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), zelí kysané (13 %) (zelí bílé, voda, sůl, kmín), vepřová klobása (4 %) (vepřové maso 86 %, voda, bramborový škrob, sůl, vepřový protein, koření), smetana, cibule, mouka rýžová, mouka kukuřičná, řepkový olej, česnek, sůl kamenná, paprika mletá, pepř, bobkový list.
Detailní popis produktu Tento super tenký a citlivý prut nabízí vše, co potřebujete k lovu pstruhů na stojatých vodách. Pruty jsou k dispozici ve 2 variantách délky a hmotnosti od Ultralight po Xtra Ultralight. Sedlo navijáku Fuji Guide nabízí kvalitu a odolnost, abyste mohli tento prut používat znovu a znovu z jedné sezóny na druhou. Pro soutěžní styl Area Game Rod Ultra lehká měkká akce Fuji očka Fuji sedlo navijáku Parametry: Délka prutu 1,8 m Akce prutu 0,8-3,5 g Počet dílů 2 Tr
Probiotic Red One dip – stejné složení jako Probiotic Shelf Life. Přidáním různých druhů koření a vysoce atraktivního Robin Redu je tento dip úspěšný i ve studené vodě. Když ryby neberou v příliš teplé vodě je Probiotic the Red One dip tou správnou volbou pro posílení pachové stopy. Čistě přírodní složení. Nerozpouští PVA materiál!
Dip zvýrazňuje pachovou a chuťovou stopu nástrahy (boilie, partikl, pelety atd.). Nerozpouští PVA! Lze použít i jako zálivku. Příchuť Probiotic Pro Peach&Mango
Dip zvýrazňuje pachovou a chuťovou stopu nástrahy (boilie, partikl, pelety atd.). Nerozpouští PVA! Lze použít i jako zálivku. Příchuť Probiotic Pro Blackberry