Puerh - Puer, nejširší nabídka na trhu, kvalitní archivní čaje
Sypaná forma slavného čaje. Velkolistý čaj dozrávající postupnou fermentací. Tmavý nálev typické, sladce zatuchlé, zemité chuti. Čaj zraje několik roků. V čaji byla objevena přírodní antibiotika. Je ceněn pro své zdravotní účinky. Napomáhá trávení tuků, snižuje cholesterol a cukr v krvi, detoxikuje organismus. Při pravidelném pití může být velmi účinný v boji s nadváhou. Příprava: lžičku čaje přelijte čtvrtlitrem vody o teplotě asi 95 až 100°C a louhujte 5 - 20 minut.
Vyvážená směs černého zrajícího čaje PUERH, Lapacha a plátků růže. Účinky jsou všestranné, povzbuzující a hlavně detoxikační. PUERH odbourává podkožní tuk, tříbí a osvěžuje mysl, probouzí organismus a dodává mu sílu. Působí také jako antioxidant. LAPACHO - detoxikace, energie Způsob přípravy: cca 5 až 8g čajové směsi na 0,5 l vařící vody, doba louhování 15 minut.
Harmony puerh (Puerh, Rooibos, Marocká máta, Měsíček) Vyvážená směs černého zrajícího čaje PUERH a bylin. Účinky jsou všestranné, povzbuzující, harmonizující. PUERH odbourává podkožní tuk, tříbí a osvěžuje mysl, probouzí organismus a dodává mu sílu. Působí také jako antioxidant. Způsob přípravy: cca 5 až 8g čajové směsi na 0,5 l vařící vody, doba louhování 15 minut.
2014 Year ripe Puer Tea 357g 2014 vyzrálý Puer koláč 357g Surovina: Yunnan Menghai large green tea leaf Sklizeň: 2014 Lisování: 2019, dozrávání v lisu Oblast, zahrada: Menghai Ročník 2014, výborný tmavý Puerh. Tmavě hnědý nálev, výrazná chuť, výrazně zemité aroma, lehce borůvkový nádech chuti, krásný a jasný dozvuk.
2014 Menghai Sun cake 357g 2014 Koláč Menghai Sun (357g) Surovina: Yunnan Menghai large green tea leaf Sklizeň: 2014 Lisování: 2016, dozrávání v lisu Oblast, zahrada: Menghai 2014, krásně vyzrálý puerh lahodné chuti typické pro tyto tmavé puerhy. Aroma silně zemité, chuť výrazná, ale velice lahodná. Nálev čirý, jiskrnný.
2018 Chengdu Ripe puer Ruyi spring 357g 2018 Chengdu Jarní, tmavý puerh 357g Surovina: Yunnan Menghai large green tea leaf Sklizeň: jaro 2018 Lisování: 2019 červenec Oblast, zahrada: Menghai, Ruyi garden výborná třída tmavého puerhu. Tmavě rudohnědý nálev, s plnou chutí. Vhodný k pití ihned. Hladkost a jemnost střídá záhy síla a energie. Dozvuk karamelovo - čokoládový.
2011, extrémně kvalitní, tmavý a sladký puerh. Surovina je získána z 300 let starých stromů, pečlivě vybírána. Po lisu dozrává po 7ks zabalených v banánovém listu. Tmavě rudohnědý až černý nálev s vyzrálou, kulatou a plnou smetanovou chutí. Dozvuk je nasládlý až sladký s ovocným výrazným nádechem bez hořkosti. Jiskra nálevu je jasná. Vhodný k pití ihned.
2009 Year old tree ripe puer cubes 2009 puerh ze starých stromů v porcích Surovina: Yunnan Menghai large green tea leaf Sklizeň: 2009 Lisování: 2013, dozrávání v lisu Oblast, zahrada: Menghai 2009, tmavý puerh vynikající kvality lisovaný do tvaru malých kostiček po cca 5g. Tmavě rudohnědý až hnědý nálev zemité chuti typické pro tento Puerh. Vhodný k pití hned.
Originální chuť velkolistého fermentovaného čaje tmavé barvy a výrazné, lahodné chuti a vůně, s velmi jemnými květinovými tóny. Příprava: jednu porci (1ks caje) zalít 400-500ml vroucí vody, nechat louhovat 8-10minut.
2014 Puer Cihla 250g Surovina: Yunnan Menghai large green tea leaf Sklizeň: 2014 Lisování: 2017 2014, tmavý puerh výborné kvality lisovaný do tvaru cihly. Tmavě rudohnědý až hnědý nálev zemité chuti typické pro tento Puerh. Vhodný k pití hned.
2009 Chen Yun "6666" (357g) 2009 Chen Yun "6666" černý koláč (357g) Sklizeň 2009 Lisování 2012 2009, vynikající tmavý lisovaný čaj. Výrazná chuť i vůně. Nálev velmi tmavě hnědý, až černý, zemitý. Vhodný k pití ihned. Chuť po květech a ovoci, zejména meruněk. Vynikající požitek pro gurmány. Archivní záležitost.
2012 Puer Brick Fulu Shouxi 100g 2012 Puer Cihla Fulu Shouxi 100g 2012, tmavý puerh excelentní kvality lisovaný do tvaru cihličky. Tmavě rudohnědý nálev zemité chuti typické pro tento Puerh. Chuť s ovocným nádechem. Vhodný k pití ihned. Sklizeň: 2012 Lisování 2014 Obsah: 100gPůvod: Čína Pchu-er,pchu-er čcha, též puerh, jsou označení pro tmavý čaj (hei cha, chej čcha) pěstovaný v čínské provincii Yunnan. Pchu-er se vyrábí, až na pár výjimek, z jednoho druhu čajového keře, ta-jie, v doslovném překladu náze
2013 Puer Cihla Islandský starověký strom 500g - Huahua čaj Sklizeň 2013 Lisování 2015 2013, tmavý puerh excelentní kvality lisovaný do tvaru cihly. Tmavě rudohnědý nálev zemité chuti typické pro Puerh. Vhodný k pití hned nebo k archivaci.
2008 Cihla, legendární označení "7562" (250g) Sklizeň 2008 Lisování 2014 2008, tmavý puerh dobré kvality lisovaný do tvaru cihly. Tmavě rudohnědý nálev zemité chuti s jasným, ovocné-trávovým dozvukem, typické pro tento Puerh. Vhodný k pití ihned. Archivní záležitost
2013 Puer Cihla Jujube vůně i chuť 1000g Sklizeň 2013 Lisování 2015 2013, tmavý puerh excelentní kvality lisovaný do tvaru cihly. Chuť i vůně jujube (čínská datle). Tmavě rudohnědý nálev zemité nasládlé chuti typické pro tento Puerh s jasným a hutným dozvukem. Vhodný k pití ihned.