Dárkový poukaz v hodnotě 2 000 Kč na nákup pršutů (libovolného zboží) v e-shopu. Platnost poukazu je 1 rok od data zakoupení.
Dárkový poukaz v hodnotě 1 000 Kč na nákup pršutů (libovolného zboží) v e-shopu. Platnost poukazu je 1 rok od data zakoupení.
Dárkový poukaz v hodnotě 500 Kč na nákup pršutů (libovolného zboží) v e-shopu. Platnost poukazu je 1 rok od data zakoupení.
Vybírat dárek pro vášnivého milovníka jídla je vždycky radost! Prkénko z masivního dřeva s motivem PRŠUTERIE® je praktický dárek, který udělá radost někomu, kdo dokáže ocenit kvalitu pršutů i jejich servírování.
Dárky mají přinášet radost, a přesně tu splní dřevěná dárková kazeta plná dobrot nejednomu gurmánovi. Tuto kombinaci deseti lokálních pršutů a fermentovaných produktů z naší výroby doporučujeme nejen pro chvíle ve dvou. Obrázek je pouze ilustrativní.
Exkluzivní dárková bedýnka plná všeho nejlepšího pro vaše nejlepší! Do bedýnky jsme pečlivě vybrali delikatesy s charakteristickou chutí a vůní, které udělají radost ženám i mužům. Nadělte svým blízkým oblíbenou bedýnku českých pršutů s italským šarmem ve které nově najdete Pršuto DIVOČÁK KARÉ, FUET z Pršutérie® a prkénko z PRŠUTERIE®. Obrázek je pouze ilustrativní.
Klobása se svojí charakteristikou řadí do typu uherských klobás. Harmonii chutí vytváří kombinace paprik, česneku, cibule a bylin. Klobása je příjemně pálivá. Na výrobu 100 kg klobás jsme použili 155 kg vepřového masa.
Pršuto PANENKA se vyrábí z nejjemnějšího vepřového masa - panenská svíčková. Výroba probíhá několik týdnů. Na výrobu 100 kg jsme použili 145 kg vepřové panenky.
Tuto klobásu vyrábíme z jehněčího masa z VLASTNÍHO CHOVU z NAŠÍ FARMY na Hlinné. Vybrané jehněčí maso spolu s kvalitním vepřovým a přísadami vytváří dobré předpoklady pro výrobu špičkové klobásy. Pro dokonalou chuť tohoto mimořádného výrobku používáme dost netypické přísady - pomerančovou kůru, jamajský rum, kardamon, vinný destilát. Na výrobu 100 kg klobás jsme použili 150 kg kvalitního masa.
Salám z divočáka (kančí) vyrábíme ze zvěřiny, která pochází výhradně z českých lesů. Maso ze zvěřiny obsahuje minimální množství tuku, proto je nutné při výrobě salámu přidat podíl vepřového masa. Pro výrobu salámu používáme charakteristickou směs divokého koření a také hřebíček a česnek.
Pršuto KARÉ se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg karé jsme použili 150 kg vepřové kotlety.
Pršuto PANENKA se vyrábí z nejjemnějšího vepřového masa - panenská svíčková. Výroba probíhá několik týdnů. Na výrobu 100 kg jsme použili 145 kg vepřové panenky.
Pršuto PANENKA se vyrábí z nejjemnějšího vepřového masa - panenská svíčková. Výroba probíhá několik týdnů. Na výrobu 100 kg jsme použili 145 kg vepřové panenky.
Pršuto KARÉ se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg karé jsme použili 150 kg vepřové kotlety.
Pršuto KARÉ se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg karé jsme použili 150 kg vepřové kotlety.