Specialista na bezlepkové potraviny. Velký výběr bezlepkových výrobků za příznivé ceny.
Složení: extrudovaná pohanková mouka 33 %, sušený glukózový sirup, částečně ztužený sojový olej, fruktóza, modifikovaný kukuřičný škrob, vláknina inulin 6,2%, kaseinát sodný, sojový bílkovinový izolát, stabilizátor E 340, protispékavá látka oxid křemičitý, emulgátor E 471, protibiotická kultura Bacillus coagulans, vitamínový a minerální komplex, jedlá sůl, barvivo karoteny. Alergeny: sója, kasein.
Složení: extrudovaná rýžová mouka 30,8 %, sušený glukózový sirup, částečně ztužený rostlinný olej, fruktóza, modifikovaný kukuřičný škrob, vláknina inulin 6,2%, kousky čokolády 5%, kaseinát sodný, sojový bílkovinový izolát, stabilizátor E 340, protispékavá látka oxid křemičitý, emulgátor E 471, protibiotická kultura Bacillus coagulans, vitamínový a minerální komplex, jedlá sůl, aroma,barvivo karoteny. Alergeny: sója, kasein.
Složení: extrudovaná rýžová mouka 30 %, sušený glukózový sirup, částečně ztužený rostlinný olej, fruktóza, modifikovaný kukuřičný škrob, vláknina inulin 6,2%, kaseinát sodný, sojový bílkovinový izolát, přírodní vanilkový extrakt 1%, kousky jahod 1,1%, stabilizátor E 340, protispékavá látka oxid křemičitý, emulgátor E 471, protibiotická kultura Bacillus coagulans, vitamínový a minerální komplex, jedlá sůl, aroma, kyselina citrónová,barvivo karoteny. Alergeny: sója, kasein.
Složení: extrudovaná rýžová mouka 31,1 %, sušený glukózový sirup, částečně ztužený rostlinný olej, fruktóza, modifikovaný kukuřičný škrob, vláknina inulin 6,2%, kaseinát sodný, sojový bílkovinový izolát, stabilizátor E 340, protispékavá látka oxid křemičitý, emulgátor E 471, protibiotická kultura Bacillus coagulans, vitamínový a minerální komplex, jedlá sůl, barvivo karoteny. Alergeny: sója, kasein.
Složení: extudovaná kukuřice 60% a extrudovaná rýže 60%. Mohou se vyskytnout stopy arašidů, ořechů, sóji, mléka a obilovin obsahujících lepek.
Výrobek vhodný k přípravě kaše, k zahušťování omáček, polévek, do pečiva,....
Výrobek vhodný k přípravě kaše, k zahušťování omáček, polévek, do pečiva,....
Výrobek vhodný k přípravě kaše, k zahušťování omáček, polévek, do pečiva,...
Výrobek vhodný k přípravě kaše, k zahušťování omáček, polévek, do pečiva,...
Použití do moučníků a pekařských výrobků. Má vysokou schopnost vázat vodu, snižuje úbytek objemu váhy při tepelném zpracování mletého masa a moučníků. Složení: brambory.
Složení: bramborový škrob, kukuřičná mouka, glukózový sirup, hydrogen.palmový tuk, cukr, emulgátor E 472, lecitin sojový.
Složení: sušená bramborová kaše, bramborový škrob, sůl s jodem.
Složení: mouka kukuřičná, rýžová, škrob bramborový, droždí, glukózový sirup, kokosový tuk, bramborová vláknina, emulgátor E 472, sůl.
Směs na výrobu přílohových a ovocných knedlíků, kroket a placek. Složení: bramborové vločky, jáhlová mouka, kukuřičná mouka, kukuřičný škrob, sůl, zahušťovadlo guma guar, kypřící látka (E 450, E 500).
Složení: mouka kukuřičná, sojová, cukr, glukózový sirup, žloutky, kakao, kypřidla E 450, E 500, emulgátor lecitin sojový, guarová guma, stabilizátor E 471, koření směs.