#Pražírna kávy Namleto#. #Káva je naší vášní. Pražíme a dodáváme do Vašeho šálku kávu špičkové kvality.#
Nerezová konvička s úzkou nálevkou (labutím krkem) vhodná pro zalévání kávy při přípravě na filtru, především chemexu. Objem 1000 ml.
Kvalitní nerezový filtr pro přípravu filtrované kávy, především metodou chemex, s pryžovou úchytkou.
Konvice z nerezové oceli se signalizační píšťalou o objemu 3 litry, vhodná i na indukční vařiče a desky.
Nerezový vyklepávač na kávovou sedlinu, silikon. Objem 3,7 l (výška 17 cm a průměr 17 cm).
Lahodná směs nejvhodnější pro přípravu espressa. Ve vůni se hned objeví čerstvé čajové pečivo a kakao, v chuti dominuje kořeněné pečivo jako jsou pracny, se stopami skořice a hřebíčku, dále výrazný
Lahodná směs nejvhodnější pro přípravu espressa. Ve vůni se hned objeví čerstvé čajové pečivo a kakao, v chuti dominuje kořeněné pečivo jako jsou pracny, se stopami skořice a hřebíčku, dále výrazný lískový ořech a jemná mléčná čokoláda, závěr je sladký, mírně nahořklý, bez acidity.
Lahodná směs nejvhodnější pro přípravu espressa. Ve vůni se hned objeví čerstvé čajové pečivo a kakao, v chuti dominuje kořeněné pečivo jako jsou pracny, se stopami skořice a hřebíčku, dále výrazný lískový ořech a jemná mléčná čokoláda, závěr je sladký, mírně nahořklý, bez acidity.
Lahodná směs nejvhodnější pro přípravu espressa. Ve vůni se hned objeví čerstvé čajové pečivo a kakao, v chuti dominuje kořeněné pečivo jako jsou pracny, se stopami skořice a hřebíčku, dále výrazný lískový ořech a jemná mléčná čokoláda, závěr je sladký, mírně nahořklý, bez acidity.
Lahodná směs nejvhodnější pro přípravu espressa. Ve vůni se hned objeví čerstvé čajové pečivo a kakao, v chuti dominuje kořeněné pečivo jako jsou pracny, se stopami skořice a hřebíčku, dále výrazný lískový ořech a jemná mléčná čokoláda, závěr je sladký, mírně nahořklý, bez acidity.
Lahodná směs nejvhodnější pro přípravu espressa. Ve vůni se hned objeví čerstvé čajové pečivo a kakao, v chuti dominuje kořeněné pečivo jako jsou pracny, se stopami skořice a hřebíčku, dále výrazný lískový ořech a jemná mléčná čokoláda, závěr je sladký, mírně nahořklý, bez acidity.
Lahodná směs nejvhodnější pro přípravu espressa. Ve vůni se hned objeví čerstvé čajové pečivo a kakao, v chuti dominuje kořeněné pečivo jako jsou pracny, se stopami skořice a hřebíčku, dále výrazný lískový ořech a jemná mléčná čokoláda, závěr je sladký, mírně nahořklý, bez acidity.
Lahodná směs nejvhodnější pro přípravu espressa. Ve vůni se hned objeví čerstvé čajové pečivo a kakao, v chuti dominuje kořeněné pečivo jako jsou pracny, se stopami skořice a hřebíčku, dále výrazný lískový ořech a jemná mléčná čokoláda, závěr je sladký, mírně nahořklý, bez acidity.
Lahodná směs nejvhodnější pro přípravu espressa. Ve vůni se hned objeví čerstvé čajové pečivo a kakao, v chuti dominuje kořeněné pečivo jako jsou pracny, se stopami skořice a hřebíčku, dále výrazný lískový ořech a jemná mléčná čokoláda, závěr je sladký, mírně nahořklý, bez acidity.
Lahodná směs nejvhodnější pro přípravu espressa. Ve vůni se hned objeví čerstvé čajové pečivo a kakao, v chuti dominuje kořeněné pečivo jako jsou pracny, se stopami skořice a hřebíčku, dále výrazný lískový ořech a jemná mléčná čokoláda, závěr je sladký, mírně nahořklý, bez acidity.
Lahodná směs nejvhodnější pro přípravu espressa. Ve vůni se hned objeví čerstvé čajové pečivo a kakao, v chuti dominuje kořeněné pečivo jako jsou pracny, se stopami skořice a hřebíčku, dále výrazný lískový ořech a jemná mléčná čokoláda, závěr je sladký, mírně nahořklý, bez acidity.