Potraviny pro profesionální i amatérské kuchaře, prémiové suroviny, moderní konvenience, koření, rýže, luštěniny, těstoviny, vývary, omáčky, šťávy, polévky, vložky do polévek, jíšky, vegety, obalovací směsi, unifix, těsta na knedlíky, bramborové, kynuté, cereální a jogurtové knedlíky, moučníky, džemy, marmelády,…
Pro výrobu jemného telecího vývaru. Skvělé ke zvýraznění chuti, jako základ omáček a polévek. Telecí zesílený vývar je výsledkem nejnovějších trendů ve vaření, nejmodernějších technologií výroby při zpracovávání kvalitních surovin.
Stačí přidat do hotových jídel,polévek či salátů,nebo podávat samostatné jako pochoutku. Není nutno dále tepelně upravovat. Vyrobeno ručně z přirozeně bezlepkových surovin.
Stačí přidat do hotových jídel,polévek či salátů,nebo podávat samostatné jako pochoutku. Není nutno dále tepelně upravovat. Vyrobeno ručně z přirozeně bezlepkových surovin.
Skvělá šťáva s lahodnou chutí a vůní bez přidaného glutamanu. Šťáva s přírodně identickým aroma (kuřecí,slepičí), obsahující rostlinný tuk, sušenou cibuli, směs koření (pepř,nové koření,kmín)
Universální kořenícísměs vhodná na přípravu bylinkového másla, ale také na ochucení zeleniny, brambor, steaků, mletých mas i ryb. Ochutnejte a nebudete litovat.
Oblíbená směs koření. Gyros - příjemná řecká směs drceného koření. Je určena k nakládání masa na rožnění (Gyros), ale má široké použití: do mletých mas, na skopové, kuře, králíka, na minutky. Zvlášť chutná v salátech z čerstvé zeleniny (pekingské zelí, rajčata), v leču a podobných zeleninových směsích, také se používá do omáček, na špagety, na pizzu apod. Na 500 g masa dáváme 1 lžíci směsi.
Směs koření vhodná k ochucení skopového a králičího masa. Směs koření s římským kmínem, česnekem a rozmarýnou, která velmi dobře ochutí nejen králičí maso a masa skopová, ale je výborná i na zvěřině či vepřovém. Masa se mohou do směsi naložit nebo jen tak posypat kořením a nechat odležet. Můžou se pak péct, dusit, grilovat nebo opéct na pánvi.
Tato směs koření je skvělá pro přípravu restovaných jídel, všech druhů mas i pro úpravu zeleniny, ocení každý milovník pikantních jídel. V praktické dóze se sypátkem.
Universální kořenícísměs vhodná na přípravu bylinkového másla, ale také na ochucení zeleniny, brambor, steaků, mletých mas i ryb. Ochutnejte a nebudete litovat. V praktické dóze se sypátkem.
Prémiová bramborová směs na knedlíky s rýžovou moukou, která je přirozeně bezlepková. Z těsta je možno vyrobit povidlové nebo tvarohové taštičky, ovocné knedlíky, knedlíky plněné masovou náplní, krokety ve tvaru válečku nebo kuliček.
Prémiové bramborové těsto s vysokým podílem bramborových vloček. Z těsta je možno vyrobit povidlové nebo tvarohové taštičky, ovocné knedlíky, knedlíky plněné masovou náplní, krokety ve tvaru válečku nebo kuliček.
Na rozdíl od ostatních luštěnin, belugu není nutné před přípravou namáčet. Je drobnější a po uvaření dobře uchovává tvar. Vaří se v neosolené vodě zhruba 25 – 30 minut. Skvěle se hodí do salátů, k rybě, výborně chutná s kořenovou zeleninou. Její jemnou chuť lze doplnit olejem z vlašských ořechů, případně sezamovým či balsamico octem s kapkou hořčice. Perfektně se hodí také do pomazánek.ů.
Na rozdíl od ostatních luštěnin, červenou čočku není nutné před přípravou namáčet. Hodí se jak do pomazánek, salátů, do polévky či karbanátků, ale také jako příloha k masům. Můžete ji také použít k zahuštění omáček a polévek.
Jáhly jsou bezlepková potravinářská surovina, která je vyráběna loupáním prosa. Vznikají tak žluté kuličky o průměru asi jeden milimetr. Používají se vařené v řadě tradičních českých pokrmů – např. k přípravě jáhelníku, jahelné kaše a jahelných škubánků.