Classic louisiana sauce je obdobou omáčky Tabasco s tím rozdílem, že její pálivost je mnohonásobně vyšší, jelikož je vyráběna s papriček rodu Capsicum Chinenses Vyráběna z fermentovaného základu, spolu s kosher solí a kvasným octem.
Classic louisiana sauce je obdobou omáčky Tabasco s tím rozdílem, že její pálivost je mnohonásobně vyšší, jelikož je vyráběna s papriček rodu Capsicum Chinenses Vyráběna z fermentovaného základu, spolu s kosher solí a kvasným octem.
Tato omáčka je výborná do marinád, nebo jako příloha k již hotovému masu. Její uzená chuť spolu s melasou vytváří ideální kontrast k rajčatovému základu s citronovou šťávou a jablečným octem.
V salse Jalapeño můžeme nalézt kousky rajčat, chilli papriček Jalapeño a žluté cibule. Dalšími surovinami, které se používají je čerstvý koriandr a sušený česnek a jiné koření.
Trinidad Scorpion Moruga – tomatová chilli omáčka je vhodnou chilli omáčkou téměř do každého masitého jídla. Kombinuje výraznou chuť zralých rajčat s vinným octem a čerstvou limetovu štávou.
Trinidad Scorpion Moruga – tomatová chilli omáčka je vhodnou chilli omáčkou téměř do každého masitého jídla. Kombinuje výraznou chuť zralých rajčat s vinným octem a čerstvou limetovu štávou.
Chilli omáčka vyrobená ze švestek macerovaných ve speciálním nálevu koření a s papričkou Naga Bhut Jolokia, oceněná na světové soutěži v USA stříbrnou medailí.
Chilli omáčka vyrobená ze švestek macerovaných ve speciálním nálevu koření a s papričkou Naga Bhut Jolokia, oceněná na světové soutěži v USA stříbrnou medailí.
Palito pure hell extrémně pálivá chilli omáčka je vyráběn z chilli paprček jako jsou Trinidad Scorpion moruga, Bhut Jolokia, nebo Carolina reaper v koncentraci vyšší než 85% celkového objemu. Jedná se o opravdu přísnou chilli omáčku, která může zaskočit i zkušené chilligurmány.
Mangovo hořčičná omáčka s naší vlastní kari směsí a nejpálivější papričkou Carolinou Reaper (5%). Oceněná 2. místem na Chillibraní v soutěži o Výrobek roku.
Mangovo hořčičná omáčka s naší vlastní kari směsí a nejpálivější papričkou Carolinou Reaper (5%). Oceněná 2. místem na Chillibraní v soutěži o Výrobek roku.
Dragon´s blood je extrémně pálivá omáčka vyrobená lisováním za studena z 1. a 2. Nejpálivější papričky na světě (Carolina Reaper a Trinidad Scorpion Moruga)
Greeen Garter Jalapeno chilli omáčka je typickou mexickou salsou verde. Charakterické zelené barvy je v této omáčce dosaženo díky kombinaci Tomatillos, zelených Jalapeňos, limetové šťávy a čerstvého koriandru. Vyrobeno ve spolupráci s pražským barem Sad man´s tongue.
Black Betty Habanero rajčatová chilli omáčka kombinuje výraznou chuť zralých rajčat S čerstvou limetovou šťávou. Vyrobeno ve spolupráci s pražským barem Sad man´s tongue.