Nejen farmářské potraviny on-line nabízí čerstvé i sušené maso, zeleninu, pečivo (i kváskové), bezlepkové potraviny, müsli, sušené plody, ořechy, alkohol, čaje, zdravé mlsání, nákupní tašky i dřevěné hračky. Učíme domácí výrobu sýrů, sbíráme recepty.
Přirozeně bezlepkové. Složení: BIO pohankové vločky, BIO rýžové vločky, BIO jáhlové vločky, BIO neslazené kukuřičné lupínky, BIO mandle 14% (alergen), BIO sušené brusinky 14% Certifikováno v EZ CZ-BIO-002 Hmotnost: 350 g
Složení: ovesné vločky (alergen), sušený banán 17%, med, cukr, slunečnice, sezam (alergen), kukuřičný sirup. Hmotnost: 30 g
Složení: ovesné vločky (alergen), sušený pomeranč 5%, med, cukr, slunečnice, sezam (alergen), kukuřičný sirup. Hmotnost: 30 g
Složení: ovesné vločky (alergen), med, cukr, sušené brusinky 10%, slunečnice, lísková jádra 7% (alergen), sezam (alergen), kukuřičný sirup. Hmotnost: 30 g
Složení: ovesné vločky (alergen), sušená jablka, med, cukr, slunečnice, sezam (alergen), kukuřičný sirup, skořice. Jablka byla ošetřena oxidem siřičitým a kyselinou citrónovou. Hmotnost: 30 g
Složení: ovesné vločky (alergen), sušené proslazené jahody 17%, med, cukr, slunečnice, sezam (alergen), kukuřičný sirup. Hmotnost: 30 g
Složení: banán 20 %, švestky 20 %, rozinky 27 %, mandle 13 % (alergen), tykev 20 %. Hmotnost: 150g
Lyofilizace neboli sušení mrazem je jedním ze způsobů sušení. Ovoce je sušeno hlubokým mražením za velmi nízkého tlaku. Sušené ovoce si v maximální míře zachová svou původní texturu a aroma, a také všechny minerály a vitamíny, které jsou v daném ovoci obsaženy. Takto vysušené ovoce je oproti běžnému sušení 100% přírodní a bez přidaného cukru, zachovává si chuť i barvu. Lyofilizace eliminuje většinu mikrobiálních nečistot a zajišťuje dlouhou trvanlivost produktu. Hmotnost: 20g
Lyofilizace neboli sušení mrazem je jedním ze způsobů sušení. Ovoce je sušeno hlubokým mražením za velmi nízkého tlaku. Sušené ovoce si v maximální míře zachová svou původní texturu a aroma, a také všechny minerály a vitamíny, které jsou v daném ovoci obsaženy. Takto vysušené ovoce je oproti běžnému sušení 100% přírodní a bez přidaného cukru, zachovává si chuť i barvu. Lyofilizace eliminuje většinu mikrobiálních nečistot a zajišťuje dlouhou trvanlivost produktu. Hmotnost: 15 g
Složení: švestky mrazem suš. 9 %, jahody mrazem suš. 9 %, mandle 18 % (alergen), vlašské ořechy 18 % (alergen), slunečnice 46 %. Hmotnost: 110 g
Složení: BIO brusinky 20 %, BIO rozinky 20 %, BIO mandle 20 % (alergen), BIO tykev 20 %, BIO slunečnice 20 %. Hmotnost: 150 g
Složení: kokos 45 %, mrazem suš. pomeranč 10 %, mrazem suš. ananas 18 %, mrazem suš. kiwi 9 %, mrazem suš. banán 18 %. Hmotnost: 55 g
Lyofilizace neboli sušení mrazem je jedním ze způsobů sušení. Ovoce je sušeno hlubokým mražením za velmi nízkého tlaku. Sušené ovoce si v maximální míře zachová svou původní texturu a aroma, a také všechny minerály a vitamíny, které jsou v daném ovoci obsaženy. Takto vysušené ovoce je oproti běžnému sušení 100% přírodní a bez přidaného cukru, zachovává si chuť i barvu. Lyofilizace eliminuje většinu mikrobiálních nečistot a zajišťuje dlouhou trvanlivost produktu. Hmotnost: 40 g
Lyofilizace neboli sušení mrazem je jedním ze způsobů sušení. Ovoce je sušeno hlubokým mražením za velmi nízkého tlaku. Sušené ovoce si v maximální míře zachová svou původní texturu a aroma, a také všechny minerály a vitamíny, které jsou v daném ovoci obsaženy. Takto vysušené ovoce je oproti běžnému sušení 100% přírodní a bez přidaného cukru, zachovává si chuť i barvu. Lyofilizace eliminuje většinu mikrobiálních nečistot a zajišťuje dlouhou trvanlivost produktu. Hmotnost: 25 g
Složení: mandle 25 % (alergen), kešu ořechy 25 % (alergen), pekanové ořechy 25 % (alergen), pistácie natural 25 % (alergen). Hmotnost: 160 g