Spolehlivý obchod kvalitních potravin, bez lepku, bez cukru, DIA, Bio, Raw, Vegan, sušené plody, čaj, káva, čokoláda, koření, džem, přírodní kosmetika, drogerie a delikatesy pro radost.
Tapiokový škrob jemně mletý, přirozeně bezlepkový a s neutrální chutí, což je velká výhoda oproti ostatním škrobům, které mění chuť pokrmů. Má nízkou želatinizační teplotu, vysokou kypřící schopnost, stabilitu při mražení, váže molekuly tuků a je čirý (průhledný), což je důležité pro vzhled jídel.Surovina z níž se tapiokový škrob vyrábí se nazývá maniok (kasava / yuca / tapioka). Jedná se o tropickou škrobnatou plodinu původem z Amazonie, jejíž hlíza je podobná velké sladké bramboře. Důležité je zmínit, ž
Specialitu pro kulináře z kešu oříšků můžete přidat do omáček, polévek, těstovin, zeleniny, do moučníků, kávy i čaje. Neobsahuje laktózu, lepek, přidaný cukr, cholesterol ani sóju.Obsahuje pouze 8 % tuku.Přednosti a výhody: bez sóji bez lepku bio produkt bez přidaného cukru bez živočišných surovin dlouhá trvanlivost i bez chemie Složení: Voda, KEŠU OŘECHY* 7 %, slunečnicový olej*, stabilizátor (arabská guma, xantan), mořská sůl.*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.Alergeny: Kešu. Může obsaho
Čočka černá Beluga svým tvarem i barvou připomíná spíše kaviár. Použití černé čočky je nesmírně široké. Narozdíl od ostatních luštěnin je velmi rychle uvařená a nepůsobí nadýmavě. Lze připravovat jako běžnou čočku, před tepelnou úpravou není nutno namáčet.Černá čočka by vám ve spíži nikdy neměla chybět. Pokud ji máte po ruce, rychle vykouzlíte spousty chutných receptů. Černá čočka vynikne v salátech, můžete ji přidat do pomazánek, nádivek či na ozdobu pokrmů studené kuchyně.Složení: čočka drobnozrnná nelo
Slzovka je prastará obilovina vhodná do kaší, polévek, ale i jako příloha v kombinaci s rýží či bulgurem. Slzovka obecná je jednou z nejdéle pěstovaných a tudíž prastarých obilovin na světě. Je přirozeně bezlepková, používá se do zmíněných kaší, do polévek podobně jako kroupy, ale také do čajů.Slzovka podobná ječmenu, proto se obvykle nazývá „perličkový ječmen“ nebo také „Jóbovy slzy“. Jde o semena divoké trávy. Semena obsahují přes 10 % vody, 52 % škrobu, přibližně 18 % bílkovin a 7 % tuku.Amarant můžeme
Sójové křupavé oříšky pražené solené vynikající chuti ze sójových bobů bez genetické modifikace. Neobsahují žádné další suroviny ani ochucovadla.Tyto oříšky můžete použít přímo jako mlsání, svačinku nebo při posezení s návštěvou. Lze je také přidávat do různých pokrmů, jako jsou saláty, rozoto, kuskus, polevky, kaše, ale i do těst na pečivo.Výroba sójových oříšků: Sójové boby se oloupou, vaří a následně buď suší nebo praží na oleji. Takto vyrobené sójové oříšky jsou výbornou alternativou pro alergiky, kte
Pohanku před tepelnou úpravou propláchněte horkou vodou. Lze připravovat na sladko v podobě kaší, nákypů, koláčů nebo na slano jako rizota.Složení: Pohanka loupaná - tamvé kroupyVýživové údaje ve 100 g: energetická hodnota: 1436 kJ / 343 kcal; tuky: 3,4 g; nasycené mastné kyseliny: 0,74 g; sacharidy: 71,5 g; cukry: 1,4 g; bílkoviny: 13,3 g; sůl: 0,0025 g.Návod k přípravě: Propláchnutou pohanku vařte v poměru 1 díl pohanky na 1,5 dílu vody. Vařte 10–15 minut a nechte pod pokličkou dojít.Tip: Před použitím
Vyzkoušejte směs celozrnné rýžové mouky, bramborového a kukuřičného škrobu k zahuštění světlých omáček a dresingů. Skvělá je například příprava holandské omáčky.S tímto pomocníkem od BIOVEGAN budou omáčky uvařeny rychle a budou lahodné a krémové bez hrudek.Výrobky BIOVEGAN včetně této směsi neobsahují žádné živočišné suroviny, proto jsou vhodná pro vegany. Dále suroviny ve výrobku neobsahují: lepek, cukr, laktózu, arašídy, ani jiné ořechy, sóju, lupinu, celer, palmový olej, droždí ani jiné kvasné přísady,
Veganský přírodní krém s grilovanou paprikou bez sóji. Geniální recept založený na mandlích přesvědčí svou jemnou chutí. Na chleba, jako pomazánka nebo pro použití v teplé kuchyni.Již od roku 1930 produkuje Wojnarova společnost tradici a kvalitu. Od roku 2005 také v nejvyšší ekologické kvalitě. Aby vyhověli těmto požadavkům, využívají pouze vysoce kvalitní suroviny pro inovativní výrobky. Šetrný výrobní proces chrání cenné suroviny. Proto může společnost zaručit, že zákazníci získávají kvalitní produkty,
Veganský přírodní krém s křenem bez sóji. Geniální recept založený na mandlích, svou jemně pikantní chutí je vhodný na sendviče, obložené chleby a k použití v teplé kuchyni.Již od roku 1930 produkuje Wojnarova společnost tradici a kvalitu. Od roku 2005 také v nejvyšší ekologické kvalitě. Aby vyhověli těmto požadavkům, využívají pouze vysoce kvalitní suroviny pro inovativní výrobky. Šetrný výrobní proces chrání cenné suroviny. Proto může společnost zaručit, že zákazníci získávají kvalitní produkty, které j
Veganský přírodní krém Natur bez sóji. Geniální recept založený na mandlích přesvědčí svou jemnou chutí. Na chleba, jako pomazánka, pro použití v teplé kuchyni a díky své čistotě lze kombinovat s ovocem.Již od roku 1930 produkuje Wojnarova společnost tradici a kvalitu. Od roku 2005 také v nejvyšší ekologické kvalitě. Aby vyhověli těmto požadavkům, využívají pouze vysoce kvalitní suroviny pro inovativní výrobky. Šetrný výrobní proces chrání cenné suroviny. Proto může společnost zaručit, že zákazníci získáv
Luštěninové těstoviny z cizrny s vyšším obsahem bílkovin (22 %) a vlákniny. Na tyto těstoviny byly použity pouze bezlepková cizrnová mouka a voda, nic více ve složení těstovin nenajdete.Zatímco klasické těstoviny vznikají z nekynutého těsta za použití pšeničné mouky, vody nebo i vajec, na výrobu těchto nudlí byly použity pouze luštěniny a voda.Luštěninová chuť je specifická a samozřejmě i poměrně odlišná od běžných těstovin. Kdo má rád luštěniny, zamiluje si i tyto těstoviny z cizrny - římského hrachu.Pou
Luštěninové těstoviny pouze z červené čočky a vody. Těstoviny s vyšším obsahem bílkovin (26 %) zaujmou svou chutí, barvou, ale i nevšedním tvarem štíhlých hoblinek.Zatímco klasické těstoviny vznikají z nekynutého těsta za použití pšeničné mouky, vody nebo i vajec, na výrobu těchto nudlí byly použity pouze luštěniny a voda.Luštěninová chuť je specifická a samozřejmě i poměrně odlišná od běžných těstovin. Kdo má rád luštěniny, zamiluje si i tyto těstoviny z červené čočky.Použité suroviny pocházejí z kontrol
Luštěninové těstoviny pouze z mouky ze zeléného hrášku a vody. Těstoviny s vyšším obsahem bílkovin (20,8 %) zaujmou svou chutí a barvou v různých pokrmech.Zatímco klasické těstoviny vznikají z nekynutého těsta za použití pšeničné mouky, vody nebo i vajec, na výrobu těchto nudlí byly použity pouze luštěniny a voda.Luštěninová chuť je specifická a samozřejmě i poměrně odlišná od běžných těstovin. Kdo má rád luštěniny, zamiluje si i tyto těstoviny ze zeleného hrášku.Použité suroviny pocházejí z kontrolovanéh
Bezmasé lahodné párky vyrobené pouze z rostlinných surovin nejvyšší jakosti, jejíž základem je hrachová bílkovina, řepkový olej a pšeničná vláknina. Tyto oblíbené párečky představují ideální alternativu tradičních uzenin bez cholesterolu a živočišných tuků.Párky můžete podávat jako klasické, s bramborovou kaší, s čočkou, pečivem nebo je můžete přidat do různých zeleninových a luštěninových salátů a pokrmů, můžete si připravit Hot Dog a další vaše oblíbené pokrmy bez výčitek.Párky ohřívejte nebo opékejte p
Šťavnaté medailonky jsou vynikající volba pro vegany, vegetariány a pro všechny, kteří se masu vyhýbají nebo ho omezují. Jde o sterilovaný trvanlivý výrobek, který není nutný skladovat do otevření v lednici. Tato rostlinná alternativa masa ve tvaru medailonků je připravena pro osmažení, ke grilování, do burgerů nebo s přílohou.Šťavnaté medailonky nejsou umělou směsí prášků, ale jedná se o skutečnou potravinu. Medailonky jsou vyrobeny ze tří surovin: sojových bobů, řepkového oleje a směsi koření.Složení: S