Vyberte si opravdu kvalitní čaj z nejlepších čajových plantáží světa. V nabídce i doplňky pro čajové rituály. S výběrem Vám rádi pomůžeme.
Čínský zelený čaj pravý. Kvalitnější třída Chun mee.
Vnitřní vrstva kůry jihoamerického stromu Tabebuia cortex.Příprava nápoje z Lapacha není nijak složitá a zvládne ji opravdu každý.
Vnitřní vrstva kůry jihoamerického stromu Tabebuia cortex.Příprava nápoje z Lapacha není nijak složitá a zvládne ji opravdu každý.
Vnitřní vrstva kůry jihoamerického stromu Tabebuia cortex.Příprava nápoje z Lapacha není nijak složitá a zvládne ji opravdu každý.
Vnitřní vrstva kůry jihoamerického stromu Tabebuia cortex.Příprava nápoje z Lapacha není nijak složitá a zvládne ji opravdu každý.
shu - tmavý typ - ripe lisovaná sorta do tvaru malích mističek tohoto slavného čaje se zdravotními účinky, specifické zemito zatuchlé chuti, sytě červeného nálevu z provincie Yunnan. Listy pocházejí z čajových stromů ta-jie, v překladu Velký list.
Kvalitní střední třída čínského zeleného čaje jemně ovoněného kvítky jasmínu z provincie Fu-ťien.
Vysoká třída slavného zeleného čaje Mao Feng, Ochmýřený vrcholek ze Žlutých hor Tento čaj patří mezi 5 nejznámějších čínských čajů) z proslulých Žlutých hor - Huang Shan v provincii Anhui. Sběr probíhá na jaře před svátkem Qing ming jie (Svátek čistoty a jasu).
Čaj typu Pu Erh v bambusovém tubusu. Slavný produkt z jihočínské provincie Yunnan.
Zelená forma tradičního jihoamerického rostlinného čaje (Cesmína paraguajská). Maté sa tradičně připravuje v kallabase (nádobě vyrobené ze speciální tykve) a pije se přes bombillu (kovová trubička se sítkem na spodní části).
Zelená forma tradičního jihoamerického rostlinného čaje (Cesmína paraguajská). Maté sa tradičně připravuje v kallabase (nádobě vyrobené ze speciální tykve) a pije se přes bombillu (kovová trubička se sítkem na spodní části).
Zelená forma tradičního jihoamerického rostlinného čaje (Cesmína paraguajská). Maté sa tradičně připravuje v kallabase (nádobě vyrobené ze speciální tykve) a pije se přes bombillu (kovová trubička se sítkem na spodní části).
Zelená forma tradičního jihoamerického rostlinného čaje (Cesmína paraguajská). Maté sa tradičně připravuje v kallabase (nádobě vyrobené ze speciální tykve) a pije se přes bombillu (kovová trubička se sítkem na spodní části).
Pražené maté. (Cesmína paraguajská)Nálev má tmavě hnědou barvu a mírně kouřovou vůni.
Pražené maté. (Cesmína paraguajská)Nálev má tmavě hnědou barvu a mírně kouřovou vůni.