Naše koření osobně vybíráme a zkoušíme. ✅ Ručně ho plníme a balíme. ✅ Neváhejte a vyzkoušejte či udělejte radost naší dárkovou sadou. To vše z naší rodinné manufaktury ✅.
Už jste vyzkoušeli thajskou kuchyni? Pokud ne, tak je nejvyšší čas. Thajské pokrmy jsou chutné, pestré a jejich příprava nezabere hodiny. Často se v nich objevují suroviny jako rýže, zelenina, kuřecí a vepřové maso, ořechy a kokosové mléko. Thajská kuchyně je pověstná výrazným kořením, ostrostí a také je ovlivněná kuchyní čínskou a indickou. Pro Thajce je nejdůležitějším jídlem dne večeře, kdy se společně sejdou u stolu a povídají si. Zkuste naplánovat podobnou událost pro přátele nebo rodinu. S 
Libeček: Libeček má velmi výraznou chuť a vůni. Listy používáme především k dochucení masových vývarů, bramborových, fazolových hrachových pokrmů nebo čočky.
Máte rádi brambory po americku? Tomu naprosto rozumíme, jde o skvělou přílohu k masu i zelenině a zároveň se tenhle voňavý pokrm dá jíst i „jen tak“, třeba s bylinkovým dipem. A pokud máte doma mladé brambory, je ideální péct je i se slupkou, aby si zachovaly co nejvíce prospěšných živin a lepší chuť. Ta vynikne s naší pestrou kořenící směsí, kterou je vždycky fajn mít po ruce.
Máte rádi brambory po americku? Tomu naprosto rozumíme, jde o skvělou přílohu k masu i zelenině a zároveň se tenhle voňavý pokrm dá jíst i „jen tak“, třeba s bylinkovým dipem. A pokud máte doma mladé brambory, je ideální péct je i se slupkou, aby si zachovaly co nejvíce prospěšných živin a lepší chuť. Ta vynikne s naší pestrou kořenící směsí, kterou je vždycky fajn mít po ruce.
Máte rádi brambory po americku? Tomu naprosto rozumíme, jde o skvělou přílohu k masu i zelenině a zároveň se tenhle voňavý pokrm dá jíst i „jen tak“, třeba s bylinkovým dipem. A pokud máte doma mladé brambory, je ideální péct je i se slupkou, aby si zachovaly co nejvíce prospěšných živin a lepší chuť. Ta vynikne s naší pestrou kořenící směsí, kterou je vždycky fajn mít po ruce.
Máte rádi brambory po americku? Tomu naprosto rozumíme, jde o skvělou přílohu k masu i zelenině a zároveň se tenhle voňavý pokrm dá jíst i „jen tak“, třeba s bylinkovým dipem. A pokud máte doma mladé brambory, je ideální péct je i se slupkou, aby si zachovaly co nejvíce prospěšných živin a lepší chuť. Ta vynikne s naší pestrou kořenící směsí, kterou je vždycky fajn mít po ruce.
Rožni a rožni? Pokyn k opékání masa, ale také k rozsvícení světla. To první nás zajímá, i když to druhé se bude v průběhu hodit taky. Připravili jsme pro Vás výraznou kořenící směs na rožněné maso. Na grilovaném masu nebo na minutce z pánve bude ale vonět úplně stejně, to můžeme zaručit. Jen o to kouřové aroma a venkovní atmosféru Vás pánev trochu ochudí.
Rožni a rožni? Pokyn k opékání masa, ale také k rozsvícení světla. To první nás zajímá, i když to druhé se bude v průběhu hodit taky. Připravili jsme pro Vás výraznou kořenící směs na rožněné maso. Na grilovaném masu nebo na minutce z pánve bude ale vonět úplně stejně, to můžeme zaručit. Jen o to kouřové aroma a venkovní atmosféru Vás pánev trochu ochudí.
Rožni a rožni? Pokyn k opékání masa, ale také k rozsvícení světla. To první nás zajímá, i když to druhé se bude vamp;nbsp;průběhu hodit taky. Připravili jsme pro Vás výraznou kořenící směs na rožněné maso. Na grilovaném masu nebo na minutce z pánve bude ale vonět úplně stejně, to můžeme zaručit. Jen o to kouřové aroma a venkovní atmosféru Vás pánev trochu ochudí.
Rožni a rožni? Pokyn k opékání masa, ale také k rozsvícení světla. To první nás zajímá, i když to druhé se bude v průběhu hodit taky. Připravili jsme pro Vás výraznou kořenící směs na rožněné maso. Na grilovaném masu nebo na minutce z pánve bude ale vonět úplně stejně, to můžeme zaručit. Jen o to kouřové aroma a venkovní atmosféru Vás pánev trochu ochudí.
Kdy je salátová sezóna? To je jednoduché – pořád. Salát se dá udělat z mnoha dalších surovin kromě zeleniny, a tak zdaleka nemusí jít jen o letní záležitost. Konkrétně tato směs je ale díky rozmarýnu, citronové kůře a kopru k lehčím zeleninovým salátkům ideální. Dobře ladí třeba se strouhanou okurkou nebo ledovým salátem. Jako vždy ale nezapomínejte, že experimentování je dovoleno. Během přípravy pokrmu se tedy řiďte hlavně tím, na jakou kombinaci máte chuť vy.
Kdy je salátová sezóna? To je jednoduché – pořád. Salát se dá udělat z mnoha dalších surovin kromě zeleniny, a tak zdaleka nemusí jít jen o letní záležitost. Konkrétně tato směs je ale díky rozmarýnu, citronové kůře a kopru k lehčím zeleninovým salátkům ideální. Dobře ladí třeba se strouhanou okurkou nebo ledovým salátem. Jako vždy ale nezapomínejte, že experimentování je dovoleno. Během přípravy pokrmu se tedy řiďte hlavně tím, na jakou kombinaci máte chuť vy.
Kdy je salátová sezóna? To je jednoduché – pořád. Salát se dá udělat z mnoha dalších surovin kromě zeleniny, a tak zdaleka nemusí jít jen o letní záležitost. Konkrétně tato směs je ale díky rozmarýnu, citronové kůře a kopru k lehčím zeleninovým salátkům ideální. Dobře ladí třeba se strouhanou okurkou nebo ledovým salátem. Jako vždy ale nezapomínejte, že experimentování je dovoleno. Během přípravy pokrmu se tedy řiďte hlavně tím, na jakou kombinaci máte chuť vy.
Kdy je salátová sezóna? To je jednoduché – pořád. Salát se dá udělat z mnoha dalších surovin kromě zeleniny, a tak zdaleka nemusí jít jen o letní záležitost. Konkrétně tato směs je ale díky rozmarýnu, citronové kůře a kopru k lehčím zeleninovým salátkům ideální. Dobře ladí třeba se strouhanou okurkou nebo ledovým salátem. Jako vždy ale nezapomínejte, že experimentování je dovoleno. Během přípravy pokrmu se tedy řiďte hlavně tím, na jakou kombinaci máte chuť vy.
Vega s medvědím česnekem: Oblíbená dochucovací směs obohacená o lehké aroma medvědího česneku. Hodí se k dochucení všech druhů polévek a omáček. Těstovinových a zeleninových pokrmů.