Naše koření osobně vybíráme a zkoušíme. ✅ Ručně ho plníme a balíme. ✅ Neváhejte a vyzkoušejte či udělejte radost naší dárkovou sadou. To vše z naší rodinné manufaktury ✅.
Zabijačkové koření: Léty ověřené tradiční koření na českou zabijačku. Dodá říz a vůni díky kombinaci česneku, pepře, majoránky a muškátového květu.
Zabijačkové koření: Léty ověřené tradiční koření na českou zabijačku. Dodá říz a vůni díky kombinaci česneku, pepře, majoránky a muškátového květu.
Zabijačkové koření: Léty ověřené tradiční koření na českou zabijačku. Dodá říz a vůni díky kombinaci česneku, pepře, majoránky a muškátového květu.
Badyán celý hvězdičky: V české kuchyni se užívá do perníku, speciálních sušenek, švestkových povidel, hruškového kompotu i k aromatizaci čajů a grogu. Krajově pak do kořeněných sladkých omáček k pečenému masu. Vůně i chuť je nepatrně sladká výrazně lékořicová.
Badyán mletý hvězdičky: V české kuchyni se užívá do perníku, speciálních sušenek, švestkových povidel, hruškového kompotu i k aromatizaci čajů a grogu. Krajově pak do kořeněných sladkých omáček k pečenému masu. Vůně i chuť je nepatrně sladká výrazně lékořicová.
Cibule reestovaná: Restovaná cibule je vhodná jako náhrada klasické smažené cibule. Používáme do omáček a gulášů, šťouchaných brambor a rýže. Výborná je na plněné bramborové knedlíky, případně do čerstvých zeleninových salátů.
Pochutnáte si rádi na rybě? Ať už jste se rozhodli připravit českého kapra nebo tresku z dalekých končin, univerzální kořenící směs na ryby Vám pochutnávání ještě více zpříjemní. Složení směsi jsme nijak nekomplikovali dlouhým seznamem přísad. Paprika, saturejka a oregano podtrhnou chuť ryby tak akorát.
Pochutnáte si rádi na rybě? Ať už jste se rozhodli připravit českého kapra nebo tresku z dalekých končin, univerzální kořenící směs na ryby Vám pochutnávání ještě více zpříjemní. Složení směsi jsme nijak nekomplikovali dlouhým seznamem přísad. Paprika, saturejka a oregano podtrhnou chuť ryby tak akorát.
Pochutnáte si rádi na rybě? Ať už jste se rozhodli připravit českého kapra nebo tresku z dalekých končin, univerzální kořenící směs na ryby Vám pochutnávání ještě více zpříjemní. Složení směsi jsme nijak nekomplikovali dlouhým seznamem přísad. Paprika, saturejka a oregano podtrhnou chuť ryby tak akorát.
Pochutnáte si rádi na rybě? Ať už jste se rozhodli připravit českého kapra nebo tresku z dalekých končin, univerzální kořenící směs na ryby Vám pochutnávání ještě více zpříjemní. Složení směsi jsme nijak nekomplikovali dlouhým seznamem přísad. Paprika, saturejka a oregano podtrhnou chuť ryby tak akorát.
Hořčičné semínka: Hořčičná semínka používáme tradičně k přípravě nálevu při nakládání okurek, zelí, zeleniny či hub.Rozdrcením či tepelnou úpravou se uvolní jejich výrazná chuť a aroma. Z rozdrcených semínek se připravuje hořčičná pasta, kterou lze použít do salátů a majonéz. Jsou také základem k výrobě hořčic všech možných druhů a chutí v závislosti na ostatních přidaných ingrediencích.
Hřebíček: V naší kuchyni hřebíček využíváme především při přípravě sladkých pokrmů, moučníků a vánočního pečiva. Má silně aromatickou příjemnou vůni a lehce peprnou ovocnou chuť.
Už jste vyzkoušeli thajskou kuchyni? Pokud ne, tak je nejvyšší čas. Thajské pokrmy jsou chutné, pestré a jejich příprava nezabere hodiny. Často se v nich objevují suroviny jako rýže, zelenina, kuřecí a vepřové maso, ořechy a kokosové mléko. Thajská kuchyně je pověstná výrazným kořením, ostrostí a také je ovlivněná kuchyní čínskou a indickou. Pro Thajce je nejdůležitějším jídlem dne večeře, kdy se společně sejdou u stolu a povídají si. Zkuste naplánovat podobnou událost pro přátele nebo rodinu. S 
Už jste vyzkoušeli thajskou kuchyni? Pokud ne, tak je nejvyšší čas. Thajské pokrmy jsou chutné, pestré a jejich příprava nezabere hodiny. Často se v nich objevují suroviny jako rýže, zelenina, kuřecí a vepřové maso, ořechy a kokosové mléko. Thajská kuchyně je pověstná výrazným kořením, ostrostí a také je ovlivněná kuchyní čínskou a indickou. Pro Thajce je nejdůležitějším jídlem dne večeře, kdy se společně sejdou u stolu a povídají si. Zkuste naplánovat podobnou událost pro přátele nebo rodinu. S 
Už jste vyzkoušeli thajskou kuchyni? Pokud ne, tak je nejvyšší čas. Thajské pokrmy jsou chutné, pestré a jejich příprava nezabere hodiny. Často se v nich objevují suroviny jako rýže, zelenina, kuřecí a vepřové maso, ořechy a kokosové mléko. Thajská kuchyně je pověstná výrazným kořením, ostrostí a také je ovlivněná kuchyní čínskou a indickou. Pro Thajce je nejdůležitějším jídlem dne večeře, kdy se společně sejdou u stolu a povídají si. Zkuste naplánovat podobnou událost pro přátele nebo rodinu. S