Naše koření osobně vybíráme a zkoušíme. ✅ Ručně ho plníme a balíme. ✅ Neváhejte a vyzkoušejte či udělejte radost naší dárkovou sadou. To vše z naší rodinné manufaktury ✅.
Rádi si pochutnáváte na kvalitním masu? Hovězí roštěná by v tom případě mohla být ta správná volba. Maso z nízkého roštěnce, tedy zadní časti hřbetu skotu, vyniká svoji kvalitou a šťavnatostí. Recept na roštěnky není nijak složitý a v kombinaci s rýží nebo americkými bramborami si na nich určitě pochutnáte. Směs koření jsme vybírali tak, aby chuť hovězího zvýraznila, ale zároveň nepřebila.
Rádi si pochutnáváte na kvalitním masu? Hovězí roštěná by v tom případě mohla být ta správná volba. Maso z nízkého roštěnce, tedy zadní časti hřbetu skotu, vyniká svoji kvalitou a šťavnatostí. Recept na roštěnky není nijak složitý a v kombinaci s rýží nebo americkými bramborami si na nich určitě pochutnáte. Směs koření jsme vybírali tak, aby chuť hovězího zvýraznila, ale zároveň nepřebila.
Neobvyklé maso? Asi záleží na oblasti i na době. Dalo by se ale souhlasit s tím, že skopové i králičí maso je dnes v naší české kotlině konzumováno spíše okrajově. Když se ale poohlídnete po nějakém kvalitním zdroji, může jít o velmi chutnou a výživově hodnotnou alternativu k běžnějším druhům masa, jako je vepřové nebo kuřecí. Naše směs bylinek je výrazná díky zázvoru a česneku, ale zároveň i odlehčená díky oreganu a bazalce. Vyzkoušejte a třeba si králičí nebo skopové oblíbíte.
Neobvyklé maso? Asi záleží na oblasti i na době. Dalo by se ale souhlasit s tím, že skopové i králičí maso je dnes v naší české kotlině konzumováno spíše okrajově. Když se ale poohlídnete po nějakém kvalitním zdroji, může jít o velmi chutnou a výživově hodnotnou alternativu k běžnějším druhům masa, jako je vepřové nebo kuřecí. Naše směs bylinek je výrazná díky zázvoru a česneku, ale zároveň i odlehčená díky oreganu a bazalce. Vyzkoušejte a třeba si králičí nebo skopové oblíbíte.
Neobvyklé maso? Asi záleží na oblasti i na době. Dalo by se ale souhlasit s tím, že skopové i králičí maso je dnes v naší české kotlině konzumováno spíše okrajově. Když se ale poohlídnete po nějakém kvalitním zdroji, může jít o velmi chutnou a výživově hodnotnou alternativu k běžnějším druhům masa, jako je vepřové nebo kuřecí. Naše směs bylinek je výrazná díky zázvoru a česneku, ale zároveň i odlehčená díky oreganu a bazalce. Vyzkoušejte a třeba si králičí nebo skopové oblíbíte.
Neobvyklé maso? Asi záleží na oblasti i na době. Dalo by se ale souhlasit s tím, že skopové i králičí maso je dnes v naší české kotlině konzumováno spíše okrajově. Když se ale poohlídnete po nějakém kvalitním zdroji, může jít o velmi chutnou a výživově hodnotnou alternativu k běžnějším druhům masa, jako je vepřové nebo kuřecí. Naše směs bylinek je výrazná díky zázvoru a česneku, ale zároveň i odlehčená díky oreganu a bazalce. Vyzkoušejte a třeba si králičí nebo skopové oblíbíte.
Česká klasika? O původu jídel nebo surovin často existují rozporuplné informace, každý národ si rád přivlastňuje prvenství (a to nejen v kuchyni). Původ tedy necháme stranou, ale co můžeme o majoránce, kmínu a česneku s čistým svědomím napsat, je to, že do českých pokrmů zkrátka patří. Ne tak úplně zázvor, který jsme si vypůjčili z exotičtější kuchyně a přidali ho též do naší směsi. To ale rozhodně nebrání tomu, abyste ji přidali třeba do bramboráků.
Česká klasika? O původu jídel nebo surovin často existují rozporuplné informace, každý národ si rád přivlastňuje prvenství (a to nejen v kuchyni). Původ tedy necháme stranou, ale co můžeme o majoránce, kmínu a česneku s čistým svědomím napsat, je to, že do českých pokrmů zkrátka patří. Ne tak úplně zázvor, který jsme si vypůjčili z exotičtější kuchyně a přidali ho též do naší směsi. To ale rozhodně nebrání tomu, abyste ji přidali třeba do bramboráků.
Česká klasika? O původu jídel nebo surovin často existují rozporuplné informace, každý národ si rád přivlastňuje prvenství (a to nejen v kuchyni). Původ tedy necháme stranou, ale co můžeme o majoránce, kmínu a česneku s čistým svědomím napsat, je to, že do českých pokrmů zkrátka patří. Ne tak úplně zázvor, který jsme si vypůjčili z exotičtější kuchyně a přidali ho též do naší směsi. To ale rozhodně nebrání tomu, abyste ji přidali třeba do bramboráků.
Česká klasika? O původu jídel nebo surovin často existují rozporuplné informace, každý národ si rád přivlastňuje prvenství (a to nejen v kuchyni). Původ tedy necháme stranou, ale co můžeme o majoránce, kmínu a česneku s čistým svědomím napsat, je to, že do českých pokrmů zkrátka patří. Ne tak úplně zázvor, který jsme si vypůjčili z exotičtější kuchyně a přidali ho též do naší směsi. To ale rozhodně nebrání tomu, abyste ji přidali třeba do bramboráků.
Jak vypadá poctivý steak? Na povrchu křupavý, uvnitř šťavnatý. Ať už máte rádi jemně, středně nebo zcela propečený steak, vždy je základem kvalitní maso a postup přípravy. Koření pak už jen doladí výsledné dílo. Někdo má rád jen trochu pepře a oleje, aby vynikla chuť masa. My jsme k pepři přidali ještě papriku, tymián, koriandr a hořčičné semínko. To už je sice pestřejší kombinace, ale stále nechává vyniknout chuti propečeného steaku.
Jak vypadá poctivý steak? Na povrchu křupavý, uvnitř šťavnatý. Ať už máte rádi jemně, středně nebo zcela propečený steak, vždy je základem kvalitní maso a postup přípravy. Koření pak už jen doladí výsledné dílo. Někdo má rád jen trochu pepře a oleje, aby vynikla chuť masa. My jsme k pepři přidali ještě papriku, tymián, koriandr a hořčičné semínko. To už je sice pestřejší kombinace, ale stále nechává vyniknout chuti propečeného steaku.
Jak vypadá poctivý steak? Na povrchu křupavý, uvnitř šťavnatý. Ať už máte rádi jemně, středně nebo zcela propečený steak, vždy je základem kvalitní maso a postup přípravy. Koření pak už jen doladí výsledné dílo. Někdo má rád jen trochu pepře a oleje, aby vynikla chuť masa. My jsme k pepři přidali ještě papriku, tymián, koriandr a hořčičné semínko. To už je sice pestřejší kombinace, ale stále nechává vyniknout chuti propečeného steaku.
Jak vypadá poctivý steak? Na povrchu křupavý, uvnitř šťavnatý. Ať už máte rádi jemně, středně nebo zcela propečený steak, vždy je základem kvalitní maso a postup přípravy. Koření pak už jen doladí výsledné dílo. Někdo má rád jen trochu pepře a oleje, aby vynikla chuť masa. My jsme k pepři přidali ještě papriku, tymián, koriandr a hořčičné semínko. To už je sice pestřejší kombinace, ale stále nechává vyniknout chuti propečeného steaku.
Zabijačkové koření: Léty ověřené tradiční koření na českou zabijačku. Dodá říz a vůni díky kombinaci česneku, pepře, majoránky a muškátového květu.