Naše koření osobně vybíráme a zkoušíme. ✅ Ručně ho plníme a balíme. ✅ Neváhejte a vyzkoušejte či udělejte radost naší dárkovou sadou. To vše z naší rodinné manufaktury ✅.
Už jste měli domácí paštiku? Pokud jste po zkušenosti s kupovanými paštikami k této lahůdce skeptičtí, věřte, že domácí paštika je úplně jiný příběh. Kromě toho, že víte, co do ní dáváte, také víte, že ji nepotřebujete zakonzervovat na další dva roky dopředu. A tak je seznam přísad mnohem kratší, než ten supermarketový. Naše aromatické paštikové koření zvýrazní jemnou chuť téhle delikatesy, jejíž původ údajně sahá až do starého Řecka a Říma. K dokonalosti ji pak dovedli, jak už možná tušíte
Už jste měli domácí paštiku? Pokud jste po zkušenosti s kupovanými paštikami k této lahůdce skeptičtí, věřte, že domácí paštika je úplně jiný příběh. Kromě toho, že víte, co do ní dáváte, také víte, že ji nepotřebujete zakonzervovat na další dva roky dopředu. A tak je seznam přísad mnohem kratší, než ten supermarketový. Naše aromatické paštikové koření zvýrazní jemnou chuť téhle delikatesy, jejíž původ údajně sahá až do starého Řecka a Říma. K dokonalosti ji pak dovedli, jak už možná tušíte
Už jste měli domácí paštiku? Pokud jste po zkušenosti s kupovanými paštikami k této lahůdce skeptičtí, věřte, že domácí paštika je úplně jiný příběh. Kromě toho, že víte, co do ní dáváte, také víte, že ji nepotřebujete zakonzervovat na další dva roky dopředu. A tak je seznam přísad mnohem kratší, než ten supermarketový. Naše aromatické paštikové koření zvýrazní jemnou chuť téhle delikatesy, jejíž původ údajně sahá až do starého Řecka a Říma. K dokonalosti ji pak dovedli, jak už možná tušíte
Kdo měl první perník? V antickém Řecku a Římě se toho událo mnoho v různých oborech a společenských oblastech. Potravinářství pravděpodobně nebylo výjimkou. Na jednom z prvních perníků, tedy pečivu z medu a mouky, si údajně pochutnávali právě v tomto období. Od té doby uplynulo mnoho let a perník, jak ho známe dnes, jistě prošel mnoha proměnami. Základ je ale stejný a voňavá směs koření s hřebíčkem, skořicí a badyánem k němu neodmyslitelně patří.
Kdo měl první perník? V antickém Řecku a Římě se toho událo mnoho v různých oborech a společenských oblastech. Potravinářství pravděpodobně nebylo výjimkou. Na jednom z prvních perníků, tedy pečivu z medu a mouky, si údajně pochutnávali právě v tomto období. Od té doby uplynulo mnoho let a perník, jak ho známe dnes, jistě prošel mnoha proměnami. Základ je ale stejný a voňavá směs koření s hřebíčkem, skořicí a badyánem k němu neodmyslitelně patří.
Kdo měl první perník? V antickém Řecku a Římě se toho událo mnoho v různých oborech a společenských oblastech. Potravinářství pravděpodobně nebylo výjimkou. Na jednom z prvních perníků, tedy pečivu z medu a mouky, si údajně pochutnávali právě v tomto období. Od té doby uplynulo mnoho let a perník, jak ho známe dnes, jistě prošel mnoha proměnami. Základ je ale stejný a voňavá směs koření s hřebíčkem, skořicí a badyánem k němu neodmyslitelně patří.
Kdo měl první perník? V antickém Řecku a Římě se toho událo mnoho v různých oborech a společenských oblastech. Potravinářství pravděpodobně nebylo výjimkou. Na jednom z prvních perníků, tedy pečivu z medu a mouky, si údajně pochutnávali právě v tomto období. Od té doby uplynulo mnoho let a perník, jak ho známe dnes, jistě prošel mnoha proměnami. Základ je ale stejný a voňavá směs koření s hřebíčkem, skořicí a badyánem k němu neodmyslitelně patří.
Láká Vás vůně Provence? Není se čemu divit, v tomhle úžasném koutu jižní Francie se toho dá objevovat mnoho. Kromě čerstvého horského vzduchu, rozlehlých levandulových polí a vynikajícího vína si získá Vaše smysly také směs provensálských bylinek. Ty jsou samozřejmě ideální čerstvé, ale pokud se zrovna nechystáte na jih, připravili jsme pro Vás jejich voňavou směs, která v kuchyni najde mnohostranné využití.
Láká Vás vůně Provence? Není se čemu divit, v tomhle úžasném koutu jižní Francie se toho dá objevovat mnoho. Kromě čerstvého horského vzduchu, rozlehlých levandulových polí a vynikajícího vína si získá Vaše smysly také směs provensálských bylinek. Ty jsou samozřejmě ideální čerstvé, ale pokud se zrovna nechystáte na jih, připravili jsme pro Vás jejich voňavou směs, která v kuchyni najde mnohostranné využití.
Chcete ochutnat tradiční francouzský pokrm? Ratatouille je výborný zeleninový pokrm z rajčat, lilku, papriky a cukety. Dá se konzumovat jako příloha nebo předkrm, ale funguje i jako samostatná jednotka, třeba v podobě lehké večeře. Než si sednete ke stolu s rodinou nebo přáteli a zakousnete se do křupavé bagetky, nezapomeňte přidat do Ratatouille stejnojmennou kořenící směs. Skvěle doplní jemnou chuť středomořské zeleniny.
Chcete ochutnat tradiční francouzský pokrm? Ratatouille je výborný zeleninový pokrm z rajčat, lilku, papriky a cukety. Dá se konzumovat jako příloha nebo předkrm, ale funguje i jako samostatná jednotka, třeba v podobě lehké večeře. Než si sednete ke stolu s rodinou nebo přáteli a zakousnete se do křupavé bagetky, nezapomeňte přidat do Ratatouille stejnojmennou kořenící směs. Skvěle doplní jemnou chuť středomořské zeleniny.
Chcete ochutnat tradiční francouzský pokrm? Ratatouille je výborný zeleninový pokrm z rajčat, lilku, papriky a cukety. Dá se konzumovat jako příloha nebo předkrm, ale funguje i jako samostatná jednotka, třeba v podobě lehké večeře. Než si sednete ke stolu s rodinou nebo přáteli a zakousnete se do křupavé bagetky, nezapomeňte přidat do Ratatouille stejnojmennou kořenící směs. Skvěle doplní jemnou chuť středomořské zeleniny.
Chcete ochutnat tradiční francouzský pokrm? Ratatouille je výborný zeleninový pokrm z rajčat, lilku, papriky a cukety. Dá se konzumovat jako příloha nebo předkrm, ale funguje i jako samostatná jednotka, třeba v podobě lehké večeře. Než si sednete ke stolu s rodinou nebo přáteli a zakousnete se do křupavé bagetky, nezapomeňte přidat do Ratatouille stejnojmennou kořenící směs. Skvěle doplní jemnou chuť středomořské zeleniny.
Rádi si pochutnáváte na kvalitním masu? Hovězí roštěná by v tom případě mohla být ta správná volba. Maso z nízkého roštěnce, tedy zadní časti hřbetu skotu, vyniká svoji kvalitou a šťavnatostí. Recept na roštěnky není nijak složitý a v kombinaci s rýží nebo americkými bramborami si na nich určitě pochutnáte. Směs koření jsme vybírali tak, aby chuť hovězího zvýraznila, ale zároveň nepřebila.
Rádi si pochutnáváte na kvalitním masu? Hovězí roštěná by v tom případě mohla být ta správná volba. Maso z nízkého roštěnce, tedy zadní časti hřbetu skotu, vyniká svoji kvalitou a šťavnatostí. Recept na roštěnky není nijak složitý a v kombinaci s rýží nebo americkými bramborami si na nich určitě pochutnáte. Směs koření jsme vybírali tak, aby chuť hovězího zvýraznila, ale zároveň nepřebila.