Homepage. Rádi se propíjíme životem bez limitu s výjimečnými destiláty. Nechceme si je nechat jen pro sebe, rádi bychom je nabídli i vám. Vítejte na limit spirit. Na našem eshopu najdete limitované edice, velmi kvalitní destiláty a po opravdu důkladném ochutnání ta nejlepší vína. Nebojte se zkusit něco nového,…
Nealkoholické víno - v chuti svěží, jemný a dobře vyvážený. Díky šetrné metodě dealkoholizace si tento sekt zachoval intenzitu vůně i jemné chlebové tóny odrůdy Chardonnay, ze které je vyroben. Barva jasná, čistá s příjemným perlením.
Bottega Zero Rosé je nealkoholické perlivé víno výrazné růžové barvy s intenzivní svěží vůní ovoce a květin. Chuť je sladká, jemná a dobře vyvážená s ovocnými a květinovými tóny. Víno se skvěle hodí k přípravě koktejlů a hezky doplní sýry nebo dezerty.
Má hlubokou, tmavě červenou barvu s fialovými odlesky. Vůně je intenzivní s aroma švestek a třešní, rozmarýnu a vanilky. Chuť je plná, jemná a harmonická. Víno pro každý den, také k předkrmům a jídlům z tmavých mas.
Jiný typ rumu Zacapa, který se chuťovým profilem odlišuje od Zacapy 23y. Zacapa Edición Negra je rum inspirovaný přírodními elementy Guatemaly a tmavým ohněm guatemalských sopek. V chladném klimatu guatemalských hor pomalu zraje blend nejdříve systémem solera v sudech po bourbonu, sherry, a vínech Pedro Ximénez. Na konci procesu zraje rum ve znovu vypálených dubových sudech po bourbonu, což v rumu zvýrazňuje dřevité, kořeněné a kouřové tóny.
Plantation 5 Years Old v sobě snoubí melasové rumy z Barbadosu vyráběné jak tradiční kotlíkovou metodou, tak v moderních destilačních kolonách. Ty nejprve zrály 1 až 3 roky v sudech po bourbonu v domovských tropických podmínkách. Pak se směs přesunula do starých sudů po koňaku a putovala ještě na rok staření do francouzských sklepů Château de Bonbonnet.
SambHugo ZERO je nealkoholický aperitiv, který je ideální pro přípravu nealko Hugo Sprizz. Výrobce je italská společnost CIEMME. Nealko Hugo Sprizz se připravuje úplně stejně jako alkoholický Hugo Spritz: 3 díly Bella Zero - nealko prosecco 2 díly SambHugo Zero 1 díll sody led, máta
Navy Island je malý tropický ostrov poblíž Port Antonio na Jamajce. Jeho název vznikl v 18. století, kdy byl ostrov využíván Britským královským námořnictvem. Ostrov byl ve 20. století vládou uzavřen a dodnes tak zůstává jedním z nejkrásnějších ostrovů v Karibiku. Právě bohatá a živá historie ostrova Navy Island byla inspirací pro tento jamajský rum.
Navy Island je malý tropický ostrov poblíž Port Antonio na Jamajce. Jeho název vznikl v 18. století, kdy byl ostrov využíván Britským královským námořnictvem. Ostrov byl ve 20. století vládou uzavřen a dodnes tak zůstává jedním z nejkrásnějších ostrovů v Karibiku. Právě bohatá a živá historie ostrova Navy Island byla inspirací pro tento jamajský rum. Navy Island Port Cask Finish je blendem vybraných jamajských rumů, včetně těch nejlepších jamajských rumů vyrobených kotlíkovou
Edice filipínského rumu Don Papa je inspirovaná pulsujícím barevným festivalem MassKara, který se každoročně koná na ostrově Negros. Jde o ikonický festival plný hudby, tance a barev. Rum se vyrábí z nejkvalitnější cukrové třtiny, která roste na vulkanické půdě ostrova Negros a tři roky zraje v sudech z amerického dubu.Do rumu se následně míchá infuze vyrobená kotlíkovou destilací z filipínské odrůdy citrusu calamansi, známé také pod názvem calamondi, a filipínských chilli papriček siling labuyo a rum je
Don Papa MassKara se těší celosvětovému úspěchu a uvádí na trh první tubu inspirovanou pouličním uměním. Za jejím designem stojí francouzší umělci Onie Jackson a Guillaume Garrié, kteří již v minulosti zvítězili v soutěži Don Papa French Contemporary Art Competition, která je součástí uznávaného globálního uměleckého programu značky. Tuba je inspirována street artem a kubismem. Umělecká výzva byla zachytit kouzelný charakter a slavnostní atmosféru jedinečného souostroví
Limitovaná edice Plantation Fiji Islands 2004 vznikla z rumu destilovaného v roce 2004 v palírně Rum Co. of Fiji. Rum byl vyroben z melasy v destilační koloně a zrál 17 let tropickým zráním v 200litrových sudech po bourbonu a následně 2 roky v 350litrových sudech po koňaku Ferrand.
Limitovaná edice Eternal Spring in Sugarlandia byla uvedena na trh s cílem pokračovat v podpoře snah o ochranu a obnovu ostrova Negros, odkud Don Papa pochází. Nová tuba byla představena v rámci iniciativy World Worth Preserving a navazuje na loňský úspěch edice Secrets of Sugarlandia, díky které bylo vybráno 50 000 eur na podporu ochranářských prací klíčových organizací na ostrově. Tuba zachycuje bohatou a rozmanitou flóru, jež se rozkládá hluboko v džungli Sugarlandie - keře, byliny, stromy a kvetoucí r
Kolekce Hearts je jeden z nejlépe pitelných výtvorů master blendykně Joy Spencové a Lucy Gargana ze společnosti Veliér. Tenhle 20letý rum byl destilovaný v roce 2002 a stáčený v roce 2022 v počtu 5 700 lahví pro celý svět. Appleton Estate Hearts Collection 20y 2002 pochází ze sudů 404082 až 404101 a má obsah kongenerů 834 g/100 LAA. Rum vyniká tony pomerančového květu a melasy, vanilky, kávy a karamelu, s bohatou a jemnou chutí medu na patře. Tahle edice má obrovskou hodnotu
Single Cask Plantation Fiji 2001 vznikl z rumu destilovaného v roce 2001 v palírně Rum Co. of Fiji. Vyroben byl z melasy v kotlíkovém destilačním zařízení a zrál nejdříve 19 let tropickým zráním v sudech po bourbonu, následně další 1 rok kontinentálním zráním v sudech po koňaku Ferrand a nakonec ještě 4 měsíce dozrával v sudu po francouzské single malt whisky Rozelieures.
Single Cask Plantation Panama 2008 vznikl z rumu destilovaného v roce 2008 v palírně Alcoholes del Istmo. Vyroben byl z melasy v kolonovém destilačním zařízení. Zrál nejdříve 12 let tropickým zráním v sudech po bourbonu, následně další 1 rok kontinentálním zráním v sudech po koňaku Ferrand a nakonec ještě 7 měsíců dozrával v sudu po bílém víně Pineau des Charentes.