Homepage. Vítejte v našem velkoobchodním eshopu. Společnost Covitar s. r. o. je dodavatelem sušeného ovoce, zeleniny, ořechů a dalších surovin pro výrobu zdravé výživy. Suroviny dodáváme jak v Bio tak i neBio kvalitě. Od loňského roku naše suroviny distribuujeme i maloobchodně pod značkou
Celozrnnou krupici mějte vždy doma po ruce, je skvělá k přípravě snídaně i k večeře. Její celozrnnost pozvedne krupicovou kaši na plnohodnotné, syté jídlo se spoustou vlákniny a vitamínů. Vhodná je také na přípravu knedlíčků, nočků nebo na zahušťování.
Pohankové kroupy jsou výborné na přípravu risot (kroupot), jako příloha k masovým i zeleninovým pokrmům, můžete je přidat do salátů, karbenátků, zapékat je v různých slaných i sladkých variacích
Sušené plnotučné mléko, které obsahuje 26 % tuku je v BIO kvalitě. Využijete ho všude tam, kam byste využili mléko běžné. Je možné jej na rozdíl od čerstvého mléka dlouhodobě skladovat.
Sušené plnotučné mléko, které obsahuje 26 % tuku je v BIO kvalitě. Využijete ho všude tam, kam byste využili mléko běžné. Je možné jej na rozdíl od čerstvého mléka dlouhodobě skladovat.
BIO jáhlové vločky: nutričně bohaté a přirozeně bezlepkové, ideální pro zdravé snídaně. Tyto vločky obsahují mnoho vitamínů a minerálů, například řadu vitamínů B, železo a hořčík.
BIO jáhlové vločky: nutričně bohaté a přirozeně bezlepkové, ideální pro zdravé snídaně. Tyto vločky obsahují mnoho vitamínů a minerálů, například řadu vitamínů B, železo a hořčík.
BIO jáhlové vločky: nutričně bohaté a přirozeně bezlepkové, ideální pro zdravé snídaně. Tyto vločky obsahují mnoho vitamínů a minerálů, například řadu vitamínů B, železo a hořčík.
Višně se řadí mezi peckoviny, jsou červené barvy a nejsou tak populární jako třešně. Višně jsou však mnohem bohatější na minerály a údajně dokáží pomáhat proti cukrovce. Lyofilizované znamená, že višně byly usušeny mrazem a díky této metodě si skvěle zachovaly svou barvu, tvar i chuť.
Ječné vločky vznikají tak, že se lisuje zrno ječmene. Ječné vločky jsou vhodné do polévek, ale rovněž jako hlavní jídlo v podobě ječné kaše nebo jako přísada do jogurtů. Jejich oříšková chuť vás pohladí po jazyku i po duši.
Ječné vločky vznikají tak, že se lisuje zrno ječmene. Ječné vločky jsou vhodné do polévek, ale rovněž jako hlavní jídlo v podobě ječné kaše nebo jako přísada do jogurtů. Jejich oříšková chuť vás pohladí po jazyku i po duši.
Jemná krupice z tvrdozrnné pšenice. Krupice je vhodná na přípravu domácích nudlí a jiných těstovin, na knedlíky a noky. Výborná je i na sladko jako jemná snídaňová kaše. Tvrdozrnná pšenice má nižší glykemický index a více lepku než běžná pšenice. Zasytí na delší dobu a na výrobu těstovin je přímo ideální.
Bezvaječné mušličky z celozrnné špaldové mouky, která obsahuje obal zrna a klíček. Jsou bohaté na vlákninu, bílkoviny a zasytí na dlouhou dobu. Vhodné jako příloha, do salátu, rychlých pánví apod
Náš mango prášek bio je exotická sladkost či pochoutka a nutriční bohatství v každé lžičce. Prášek z BIO manga je vhodný pro ty, kteří hledají zdravou, ale chutnou alternativu k běžným sladidlům.
Luxusní spojení chutí pro opravdové gurmány. Objevte kulinářský poklad v podobě mandlí v tiramisu, které představují dokonalé spojení bohaté chuti a vybrané elegance.
Fazole červená ledvina pochází ze Střední Ameriky, někdy je označována jako „chilli fazole“ a v Mexiku se z ní připravuje tradiční jídlo „chilli con carne“ (chilli s masem).