Český e-shop i velkoobchod s Fairtrade potravinami - bio kakao, bio kakaové boby, bio třtinový a kokosový cukr a další fair trade a bio potraviny s příběhem.
V překladu božská čokoláda z ghanského kakaa je lahodná, s bohatou chutí a krásně zdobená symboly Adinkra. Kakao pěstují ženy i muži a stejně tak spoluvlastní i samotnou čokoládovnu.
Jedinečná ryzí čokoláda z peruánského kakaa bez jakýchkoli přísad. Tak úchvatná a překvapivě jemná hořká čokoláda, že nebudete mít slov.
Rafinovaná troj-kombinace dlouhozrnné a kulatozrnné rýže z Laosu lokální odrůdy Kanoy, která se i ve své domovině připravuje jen při slavnostních příležitostech. Při vaření se obarví do fialova.
Ručně získaný nektar z květů kokosových palem v Indonésii s delikátní chutí, nízkým glykemickým indexem a inulinem.
Třtinový cukr z Paraguaje světle zlaté barvy, medové vůně a karamelové chuti s přirozeným obsahem cenných enzymů pro jeho lepší strávení.
Třtinový cukr z Paraguaje světle zlaté barvy, medové vůně a karamelové chuti s přirozeným obsahem cenných enzymů pro jeho lepší strávení.
Poctivá rozpustná směs kakaového prášku a třtinového cukru k přípravě horké i studené čokolády či kakaového nápoje.
Poctivá rozpustná směs kakaového prášku a třtinového cukru k přípravě horké i studené čokolády či kakaového nápoje.
Kakaový prášek holandského typu zbavený kyselosti s 20-22 % tuku a velice nízkým obsahem kadmia z kakaových bobů zejména z Dominikánské republiky.
Kakaový prášek holandského typu zbavený kyselosti s 20-22 % tuku a velice nízkým obsahem kadmia z kakaových bobů zejména z Dominikánské republiky.
Kakaový prášek holandského typu zbavený kyselosti s 20-22 % tuku a velice nízkým obsahem kadmia z kakaových bobů zejména z Dominikánské republiky.
Výběrové kakaové boby typu Hispaniola z Dominikánské republiky. Vyznačují se lehkou kyselostí, bohatou chutí s ovocnými tóny a vůní po oříšcích.
Výběrové kakaové boby typu Hispaniola z Dominikánské republiky. Vyznačují se lehkou kyselostí, bohatou chutí s ovocnými tóny a vůní po oříšcích.
Výběrové kakaové boby typu Hispaniola z Dominikánské republiky. Vyznačují se lehkou kyselostí, bohatou chutí s ovocnými tóny a vůní po oříšcích.
Výběrové kakaové boby typu Hispaniola z Dominikánské republiky. Vyznačují se lehkou kyselostí, bohatou chutí s ovocnými tóny a vůní po oříšcích.