Letní směs do ostřikovače v 1000 litrovém balení. Cena je uvedena bez obalu. Cena dopravy a obalu bude upřesněno individuálně.
Letní směs do ostřikovačů v 220 litrovým balení. Cena je uvedena včetně obalu.
Letní směs do ostřikovačů. Cena je uvedena včetně sudu. Litráž je 60L.
Nealkoholické osvěžující limonády pivovaru Kocour. Příchutě: malina, rybíz, citron, zázvor, pampelka (pampeliška a bezinka). Minimální odběr pro internetovou objednávku je 24ks. Při internetové objednávce uveďte zvolené příchutě do poznámky.
Pomůcka pro výpočet správného počtu upínacích pásů při různém způsobu upnutí nákladu. Počet pásů se počítá na základě hmotnosti nákladu, jeho umístění, použité protiskluzové podložce a způsobu upnutí.
Kuřecí maso a sýrová omáčka jdou dohromady. Jemné jídlo, které si vychutnáte do posledního kousku. Skvěle se hodí jako jídlo na dovolenou, vychutnáte ho i v letních vedrech.
Vepřové koleno bez kosti naložené do soli, potřené česnekem a okořeněné drceným kmínem a chilli. Pro tepelnou úpravu je použita metoda vycházející z principů Sous vide, kdy takto připravené syrové maso je naplněno do sáčku, který je hermeticky uzavřen a tepelně zpracován. Doporučení pro příravu: Vepřové koleno se dá konzumovat i za studena, nebo za tepla, nejlépe na grilu, kde stačí cca 10 až 15 minut k prohřátí a vytvoření výborné kůrky. Jako příloha se hodí kvalitní celozrnný chléb, nebo grilovaná
Kousky z kuřecího stehenního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Uvařené maso vhodné k rychlé přípravě jídla. Stačí uvařit těstoviny a přidat zeleninu podle vlastní obliby.
Plátky z krůtího stehenního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Tepelně upravené maso, které stačí ochutit podle vlastní chuti a podávat s přílohou. Pravá chuť krůtího masa udělá i z jednoduchého jídla delikatesu.
Pokud máte rádi vepřové maso a kysané zelí, je pro vás segedínský guláš tou pravou volbou. Na rozdíl od známého maďarského guláše je segedínský připravený z vepřového masa. Kysané zelí dodává jídlu charakteristickou mírně nakyslou chuť. Omáčka je dochucená česnekem a kmínem.
Krůtí maso patří mezi nejoblíbenější recepty. Pokud k němu přidáme vynikající slaninu, vznikne dokonalá kombinace. Tohle prostě musíte zkusit.
Boloňské špagety se zpravidla připravují z toho, co dům dá. My jsme je pro vás připravili pouze z vybraných surovin, které vytváří jedinečnou chuť italské kuchyně. Opečené mleté maso je dochucené rajčatovou omáčkou s osmaženou cibulkou a decentně okořeněné oreganem.
Plátky z kuřecích prsou dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Vynikající chuť dušeného masa ve vlastní šťávě, které můžete připravit na sto způsobů. Záleží jenom na vaší fantazii a chuti.
Kousky vepřové kýty a krůtího masa v ostré omáčce se špekem, cibulí, žampiony a feferony. Čertův kotlík je univerzální jídlo pro pobyty v přírodě , kde se dá ohřát i v kotlíku na ohni.
Kousky kuřecího stehenního masa se špekem a cibulí v omáčce zjemněné tvarohem, dochucené rajským protlakem. Dokonalá kombinace chuti špeku a cibule vytváří z tohoto jídla nejen chuťovou, ale i aromatickou delikatesu.