Nejvyšší kvalita kávy z celého světa s rychlým dodáním na Váš stůl. Vyzkoušejte opravdový požitek z kávy přímo z pražírny. Máme více než 4359 výdejních míst.
Máte raději kávu, nebo horkou čokoládu? Jestli se nemůžete rozhodnout, vyzkoušejte naši aromatizovanou kávu, která je dokonalým kompromisem. K prémiové arabice jsme tentokrát přidali aroma horké čokolády, čímž se nám povedlo vytvořit nezapomenutelný zážitek, který nadchne každého labužníka. Ať už si kávu dopřáváte raději černou, se šlehačkou, nebo s mlékem, aroma čokolády si zamilujete naprosto vždy. Zkuste také její osvěžující variantu. Jak udělat ledovou kávu? Do vychladlé kávy přidejte kostky ledu či k
Máte raději kávu, nebo horkou čokoládu? Jestli se nemůžete rozhodnout, vyzkoušejte naši aromatizovanou kávu, která je dokonalým kompromisem. K prémiové arabice jsme tentokrát přidali aroma horké čokolády, čímž se nám povedlo vytvořit nezapomenutelný zážitek, který nadchne každého labužníka. Ať už si kávu dopřáváte raději černou, se šlehačkou, nebo s mlékem, aroma čokolády si zamilujete naprosto vždy. Zkuste také její osvěžující variantu. Jak udělat ledovou kávu? Do vychladlé kávy přidejte kostky ledu či k
Máte raději kávu, nebo horkou čokoládu? Jestli se nemůžete rozhodnout, vyzkoušejte naši aromatizovanou kávu, která je dokonalým kompromisem. K prémiové arabice jsme tentokrát přidali aroma horké čokolády, čímž se nám povedlo vytvořit nezapomenutelný zážitek, který nadchne každého labužníka. Ať už si kávu dopřáváte raději černou, se šlehačkou, nebo s mlékem, aroma čokolády si zamilujete naprosto vždy. Zkuste také její osvěžující variantu. Jak udělat ledovou kávu? Do vychladlé kávy přidejte kostky ledu či k
Kávovníky se na ostrově pěstují od začátku 18. století v různých nadmořských výškách a to v rozmezí 600 až 1500 m. Sazenice byly dovezeny z Martiniku již v roce 1715. S šálkem kávy z Dominikánské republiky si vychutnáte velmi jemnou, příjemně sladkou a chuťově plnou kávu s ovocnými tóny švestek a jablek. Na trhu se často prodává pod názvem Santo Domingo. Káva z Dominikánské republiky je obecně ceněna pro vyšší obsah kofeinu v kávě, své plné tělo, lehčí až střední kyselost, bohaté aroma a zemité tóny. Je v
Kávovníky se na ostrově pěstují od začátku 18. století v různých nadmořských výškách a to v rozmezí 600 až 1500 m. Sazenice byly dovezeny z Martiniku již v roce 1715. S šálkem kávy z Dominikánské republiky si vychutnáte velmi jemnou, příjemně sladkou a chuťově plnou kávu s ovocnými tóny švestek a jablek. Na trhu se často prodává pod názvem Santo Domingo. Káva z Dominikánské republiky je obecně ceněna pro vyšší obsah kofeinu v kávě, své plné tělo, lehčí až střední kyselost, bohaté aroma a zemité tóny. Je v
Kávovníky se na ostrově pěstují od začátku 18. století v různých nadmořských výškách a to v rozmezí 600 až 1500 m. Sazenice byly dovezeny z Martiniku již v roce 1715. S šálkem kávy z Dominikánské republiky si vychutnáte velmi jemnou, příjemně sladkou a chuťově plnou kávu s ovocnými tóny švestek a jablek. Na trhu se často prodává pod názvem Santo Domingo. Káva z Dominikánské republiky je obecně ceněna pro vyšší obsah kofeinu v kávě, své plné tělo, lehčí až střední kyselost, bohaté aroma a zemité tóny. Je v
Kávovníky se na ostrově pěstují od začátku 18. století v různých nadmořských výškách a to v rozmezí 600 až 1500 m. Sazenice byly dovezeny z Martiniku již v roce 1715. S šálkem kávy z Dominikánské republiky si vychutnáte velmi jemnou, příjemně sladkou a chuťově plnou kávu s ovocnými tóny švestek a jablek. Na trhu se často prodává pod názvem Santo Domingo. Káva z Dominikánské republiky je obecně ceněna pro vyšší obsah kofeinu v kávě, své plné tělo, lehčí až střední kyselost, bohaté aroma a zemité tóny. Je v
Kávovníky se na ostrově pěstují od začátku 18. století v různých nadmořských výškách a to v rozmezí 600 až 1500 m. Sazenice byly dovezeny z Martiniku již v roce 1715. S šálkem kávy z Dominikánské republiky si vychutnáte velmi jemnou, příjemně sladkou a chuťově plnou kávu s ovocnými tóny švestek a jablek. Na trhu se často prodává pod názvem Santo Domingo. Káva z Dominikánské republiky je obecně ceněna pro vyšší obsah kofeinu v kávě, své plné tělo, lehčí až střední kyselost, bohaté aroma a zemité tóny. Je v
Kávovníky se na ostrově pěstují od začátku 18. století v různých nadmořských výškách a to v rozmezí 600 až 1500 m. Sazenice byly dovezeny z Martiniku již v roce 1715. S šálkem kávy z Dominikánské republiky si vychutnáte velmi jemnou, příjemně sladkou a chuťově plnou kávu s ovocnými tóny švestek a jablek. Na trhu se často prodává pod názvem Santo Domingo. Káva z Dominikánské republiky je obecně ceněna pro vyšší obsah kofeinu v kávě, své plné tělo, lehčí až střední kyselost, bohaté aroma a zemité tóny. Je v
Kávovníky se na ostrově pěstují od začátku 18. století v různých nadmořských výškách a to v rozmezí 600 až 1500 m. Sazenice byly dovezeny z Martiniku již v roce 1715. S šálkem kávy z Dominikánské republiky si vychutnáte velmi jemnou, příjemně sladkou a chuťově plnou kávu s ovocnými tóny švestek a jablek. Na trhu se často prodává pod názvem Santo Domingo. Káva z Dominikánské republiky je obecně ceněna pro vyšší obsah kofeinu v kávě, své plné tělo, lehčí až střední kyselost, bohaté aroma a zemité tóny. Je v
Kávovníky se na ostrově pěstují od začátku 18. století v různých nadmořských výškách a to v rozmezí 600 až 1500 m. Sazenice byly dovezeny z Martiniku již v roce 1715. S šálkem kávy z Dominikánské republiky si vychutnáte velmi jemnou, příjemně sladkou a chuťově plnou kávu s ovocnými tóny švestek a jablek. Na trhu se často prodává pod názvem Santo Domingo. Káva z Dominikánské republiky je obecně ceněna pro vyšší obsah kofeinu v kávě, své plné tělo, lehčí až střední kyselost, bohaté aroma a zemité tóny. Je v
Káva se v Ekvádoru podle dostupných zdrojů pěstuje již od poloviny 19. století a za tu dobu ji dokázali tamní pěstitelé dotáhnout doslova a do písmene k dokonalosti. A to si nemyslíme jenom my, ale i celá řada různých světových expertů a špičkových baristů, kteří kávu z Ekvádoru vřele doporučují. V každém šálku se tak můžete těšit na opravdu velmi výraznou chuť, v níž se prolínají tóny hořké čokolády, pečených kaštanů i karamelu, který se stará o lehce nasládlé chuťové dozvuky. Pokud je vaším oblíbeným zp
Káva se v Ekvádoru podle dostupných zdrojů pěstuje již od poloviny 19. století a za tu dobu ji dokázali tamní pěstitelé dotáhnout doslova a do písmene k dokonalosti. A to si nemyslíme jenom my, ale i celá řada různých světových expertů a špičkových baristů, kteří kávu z Ekvádoru vřele doporučují. V každém šálku se tak můžete těšit na opravdu velmi výraznou chuť, v níž se prolínají tóny hořké čokolády, pečených kaštanů i karamelu, který se stará o lehce nasládlé chuťové dozvuky. Pokud je vaším oblíbeným zp
Káva se v Ekvádoru podle dostupných zdrojů pěstuje již od poloviny 19. století a za tu dobu ji dokázali tamní pěstitelé dotáhnout doslova a do písmene k dokonalosti. A to si nemyslíme jenom my, ale i celá řada různých světových expertů a špičkových baristů, kteří kávu z Ekvádoru vřele doporučují. V každém šálku se tak můžete těšit na opravdu velmi výraznou chuť, v níž se prolínají tóny hořké čokolády, pečených kaštanů i karamelu, který se stará o lehce nasládlé chuťové dozvuky. Pokud je vaším oblíbeným zp
Káva se v Ekvádoru podle dostupných zdrojů pěstuje již od poloviny 19. století a za tu dobu ji dokázali tamní pěstitelé dotáhnout doslova a do písmene k dokonalosti. A to si nemyslíme jenom my, ale i celá řada různých světových expertů a špičkových baristů, kteří kávu z Ekvádoru vřele doporučují. V každém šálku se tak můžete těšit na opravdu velmi výraznou chuť, v níž se prolínají tóny hořké čokolády, pečených kaštanů i karamelu, který se stará o lehce nasládlé chuťové dozvuky. Pokud je vaším oblíbeným zp