Přírodní a bezobalová kosmetika. Nezapomeňte se rozmazlovat.
Potřebujete vypnout ten blázinec v hlavě a trochu se uvolnit. Zapalte si svíčku UKLIDNÍ a uvelebte se v křesle s knížkou. Sem tam si dovolte minutku jenom zírat na plamínek svíčky. Uvidíte, že to funguje...
Mýdla s obsahem za studena lisovaného konopného oleje s přídavkem silice z citronové trávy , jejíž vůně se velmi dobře kombinuje s přirozenou vůní konopného oleje, a drobných zlatých třpytek.
Mýdlo je vhodné především pro pleť povadlou a suchou, náchylnou k praskání žilek, díky palmorůžové silici ovšem i pro pleť mastnou, se sklonem k akné. Výborně tedy ošetří všechny partie smíšené pleti. Pomáhá vyhlazovat jemné vrásky. Je užitečným pomocníkem v léčbě dermatomykózy nohou. Aromatizováno silicí z palmové růže.
Tonizující mýdlo, pomáhá stahovat rozšířené žilky a póry. Výborné především pro pleť problematickou, nečistou a narušenou. Vhodné k použití na mastné vlasy a proti lupům. Ulevuje namoženým svalům po fyzickém výkonu. Kombinace cedru a citronu je výrazně stimulující, posiluje obranyschopnost, dezinfikuje, velmi příznivě působí při infekcích dýchacích cest.
Balzam na pery zo 100% prírodných ingrediencií. Obsahuje červenú farbičku pôvodom z nerastov. Pery nezafarbí, naopak zvýrazní prirodzenú farbu pier. Balzam príjemne vonia po jahodách. Včelí vosk, bambucké maslo, rastlinná náhrada lanolínu a za studena lisovaný olej z marhuľových jadier zabezpečia hydratáciu a regeneráciu pier.
Balzam na pery zo 100% prírodných ingrediencií. Obsahuje extrakt z mrazom sušenej medovky, ktorá si takto zachová všetky aktívne účinné látky. Niekoľko vedeckých štúdií popisuje účinok medovky na zníženie cytopatického účinku HSV-2 vírusu. To znamená, že inhibuje pôsobenie Herpes simplex vírusu, ľudovo nazývaných oparov.
Dostanou vaši pokožku do skvělé kondice. Zvlášť pokud Vás trápí suchá kůže, šupinky a/nebo drobné tvrdé pupínky. Řeč je o tělových peelingových kondicionérech. S makovým olejem té nejvyšší kvality (a od českého dodavatele), což je pro pokožku pravý poklad. Obsahuje velkou porci vitamínu E, spoustu nenasycených mastných kyselin, hořčíku a vápníku. Při použití na vlhkou pokožku má schopnost účinně „uzamknout“ v pleti vlhkost. Kondicionéry dále obsahují olej kokosový, mandlový, mořskou sů
Klasická varianta sušených rajčat dle střeedomořské receptury. Nejlepší odrůda – San Marzano v prémiové kvalitě naložená v naší firmě dle naší receptury. Naložení ve slunečnicovém oleji je určeno pro ty, kteří hledají chuť rajčat příliš neovlivněnou chutí oleje a budou je používat převážně pro studenou kuchyni. Jemnost chuti slunečnicového oleje dá rajčatům patřičně vyniknout. Slunečnicový olej je také určen pro vyznavače domácích surovin, na které jsme geneticky a historicky zvyklí. Použití ve studené ta
Kouzlo této sladkokyselé omáčky je v její úžasnosti pro svou zemitou chuť, prolíná se v ní výborná chuť s nádhernou barvou. Brusinové čatní je vhodné pro doplnění zvěřiny nebo hovězího, ale je také výborné k paštikám nebo sýrům. Použít ho lze i k palačinkám a lívancům. Ručně vyráběné brusinkové čatní Čechách, je zcela přírodní bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO.
jsou pikantní doplněk v kuchyni pro všechny, kteří mají rádi ostřejší jídla. Uplatníme je jak ve studené tak teplé kuchyni dle chuťových potřeb a zvyklostí. Olej je výborný na pokapání sýra, steaků nebo můžeme přimíchat do rýže, těstovin, bulguru, pohanky apod. Čemukoliv dodá příjemnou pikantnost. Dá se dobře dávkovat, záleží jakou, ostrost máte rádi
Švestkové čatní má silně ovocnou chuť a je fantastickou ingrediencí v naší kuchyni. Je vyráběno ze slaďoučkých českých švestek. Tato omáčka je pikantně ochucená kořením a výtečně doplňuje především masité pokrmy, ať už restované, pečené či dušené. Masa spíše tučnější z drůbeže např. kachna. Právě ke kachně je výborné jako příloha v kombinaci s grilovanými jablky. Též chutná i k tradičním bramborovým plackám. Švestkovým čatním lze zvýraznit chuť i gril
Je to sloučení sladko-kyselých a pikantní chuti. Nedejte se zmást neobvyklostí suroviny je to výjimečně dobrá a delikátní kombinace ostré a osvěžující chuti. Výborně doplní jehněčí, skopové a zvěřinu. Obzvláště je chutné na topinkách a k sýru. Jelikož cibule patří k základní surovinu při vaření, tak všude kde používáte cibuli, můžete dochutit, potrhnout, vylepšit chuť daného jídlo nebo chuťovky. Ručně a šetrně vyráběné cibulové čatní v Čechách, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů
Masný výrobek – polokonzerva. Složení: pstruh (43%), voda, cibule, ocet (13 %), papričky, sůl (7%), cukr, koření. Skladujte při teplotě od 5 do 25 °C. Po otevření skladujte v chladu do 7 °C a spotřebujte do 2 dnů.
Pistáciové pesto je pro milovníky pistáciových oříšku s příchutí slaně – pikantní. Pistáciové pesto můžeme použít pro rychlé „vaření těstovin“. Smícháme s čerstvě uvařenou pastou a podáváme. Je pikantnější a výraznější chuti tak už nemusíme nic jiného přidávat. Dále nalezne uplatnění v kombinaci s noky, grilovanou zeleninou nebo přimícháme do kuskusu, rizota. Fantazii se meze nekladou. Výborné je s rozpečenou bagetkou třeba k sýrům. Pistáciové pesto se uplatní i v sladké kuchyni, třeba na potření závinu z
Pesto z medvědího česneku jak už je uvedeno v názvu, obsahuje úžasnou bylinku medvědí česnek. Medvědi si tuto bylinku oblíbili po zimním spánku, aby pročistili zažívací trakt a získali sílu do následujících dní. Tato jarní bylina voní jemně po česneku a přímo vybízí si na ní pochutnat. Pesto z medvědího česneku můžeme použít klasicky do těstovin, nicméně najde uplatnění třeba do polévek, salátů, nádivek nebo k potření rozpečeného pečiva nebo třeba k sýru či klobásce… Velkou delikatesou je kombinace s pstr