Jsme malá pražírna kávy z Třince. Pražíme pro vás jednodruhovou výběrovou kávu- na espresso i na filtr. Na našem webu můžete kromě čerstvé kávy koupit i originální čaje a příslušenství.
Tato alternativa k ostatním brazilským kávám nabízí lehce jemnější chuť s lehčím tělem. Na espressu dominuje chuť pralinek a mandlí společně s delikátním podtónem připomínajícím lesní ovoce. Chuťový profil: Pralinky, karamel, lesní ovoce Tato káva nejlépe chutná na:
Tato alternativa k ostatním brazilským kávám nabízí lehce jemnější chuť s lehčím tělem. Na espressu dominuje chuť pralinek a mandlí společně s delikátním podtónem připomínajícím lesní ovoce. Chuťový profil: Pralinky, karamel, lesní ovoce Tato káva nejlépe chutná na:
Tato alternativa k ostatním brazilským kávám nabízí lehce jemnější chuť s lehčím tělem. Na espressu dominuje chuť pralinek a mandlí společně s delikátním podtónem připomínajícím lesní ovoce. Chuťový profil: Pralinky, karamel, lesní ovoce Tato káva nejlépe chutná na:
Dekantér neboli konvička pro přípravu kávy i čaje. Rozměr přesně sedí na použití spolu s dripperem Hario V60, a tak je to ideální doplněk pro přípravu lahodné filtrované kávy.
Objevte chuť Ugandy s espressem Engeya. Káva vypěstovaná na malých farmách v podhůří horského pásma Rwenzori je chuťově intenzivní s výrazným aroma. Pražíme ji tmavě, ovšem i tak si zachovává jemnou ovocnost typickou pro východoafrické kávy. Chuťový profil: červené hrozny, melasa, nugát Tato káva nejlépe chutná na:
Objevte chuť Ugandy s espressem Engeya. Káva vypěstovaná na malých farmách v podhůří horského pásma Rwenzori je chuťově intenzivní s výrazným aroma. Pražíme ji tmavě, ovšem i tak si zachovává jemnou ovocnost typickou pro východoafrické kávy. Chuťový profil: červené hrozny, melasa, nugát Tato káva nejlépe chutná na:
Objevte chuť Ugandy s espressem Engeya. Káva vypěstovaná na malých farmách v podhůří horského pásma Rwenzori je chuťově intenzivní s výrazným aroma. Pražíme ji tmavě, ovšem i tak si zachovává jemnou ovocnost typickou pro východoafrické kávy. Chuťový profil: červené hrozny, melasa, nugát Tato káva nejlépe chutná na:
Objevte chuť Ugandy s espressem Engeya. Káva vypěstovaná na malých farmách v podhůří horského pásma Rwenzori je chuťově intenzivní s výrazným aroma. Pražíme ji tmavě, ovšem i tak si zachovává jemnou ovocnost typickou pro východoafrické kávy. Chuťový profil: červené hrozny, melasa, nugát Tato káva nejlépe chutná na:
Objevte chuť Ugandy s espressem Engeya. Káva vypěstovaná na malých farmách v podhůří horského pásma Rwenzori je chuťově intenzivní s výrazným aroma. Pražíme ji tmavě, ovšem i tak si zachovává jemnou ovocnost typickou pro východoafrické kávy. Chuťový profil: červené hrozny, melasa, nugát Tato káva nejlépe chutná na:
Objevte chuť Ugandy s espressem Engeya. Káva vypěstovaná na malých farmách v podhůří horského pásma Rwenzori je chuťově intenzivní s výrazným aroma. Pražíme ji tmavě, ovšem i tak si zachovává jemnou ovocnost typickou pro východoafrické kávy. Chuťový profil: červené hrozny, melasa, nugát Tato káva nejlépe chutná na:
Objevte chuť Ugandy s espressem Engeya. Káva vypěstovaná na malých farmách v podhůří horského pásma Rwenzori je chuťově intenzivní s výrazným aroma. Pražíme ji tmavě, ovšem i tak si zachovává jemnou ovocnost typickou pro východoafrické kávy. Chuťový profil: červené hrozny, melasa, nugát Tato káva nejlépe chutná na:
Objevte chuť Ugandy s espressem Engeya. Káva vypěstovaná na malých farmách v podhůří horského pásma Rwenzori je chuťově intenzivní s výrazným aroma. Pražíme ji tmavě, ovšem i tak si zachovává jemnou ovocnost typickou pro východoafrické kávy. Chuťový profil: červené hrozny, melasa, nugát Tato káva nejlépe chutná na:
Objevte chuť Ugandy s espressem Engeya. Káva vypěstovaná na malých farmách v podhůří horského pásma Rwenzori je chuťově intenzivní s výrazným aroma. Pražíme ji tmavě, ovšem i tak si zachovává jemnou ovocnost typickou pro východoafrické kávy. Chuťový profil: červené hrozny, melasa, nugát Tato káva nejlépe chutná na:
Objevte chuť Ugandy s espressem Engeya. Káva vypěstovaná na malých farmách v podhůří horského pásma Rwenzori je chuťově intenzivní s výrazným aroma. Pražíme ji tmavě, ovšem i tak si zachovává jemnou ovocnost typickou pro východoafrické kávy. Chuťový profil: červené hrozny, melasa, nugát Tato káva nejlépe chutná na:
Objevte chuť Ugandy s espressem Engeya. Káva vypěstovaná na malých farmách v podhůří horského pásma Rwenzori je chuťově intenzivní s výrazným aroma. Pražíme ji tmavě, ovšem i tak si zachovává jemnou ovocnost typickou pro východoafrické kávy. Chuťový profil: červené hrozny, melasa, nugát Tato káva nejlépe chutná na: